Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Aslında Trabzonda gerekli yerlerden hafriyat alınarak hem konutlar için yer açılır hem hafriyat için uzağa gidilmez , bugün geldi aklıma , çokmu uçuk bir fikir oldu
    Abi uçuk tabi ama yapılabilirse çok iyi olur. Mesela şu an projenin yapılacağı yerin arkasındaki ilk dağ sırasını patlatsalar var ya, arkasında Yeşilova, Gürbulak. İstediğin gibi yerleş. Çukurçayır'dan çok daha müsait bir arazi yapısı var buraların yerleşmek için. Ancak patlatılacak yer bedava olması lazım. Dönümü milyonlarla ölçülen bi yeri patlatıp denize doldurmak yürekten fazla şeyler ister.

Şu halde de yerleşim olur tabi oralarda da o zaman ayrı iki şehir gibi olur Trabzon. Düşünsenize ileride, Merkez-Doğu-Batı Trabzon diye üçe ayrılıyomuşuz
    En son f1bekir tarafından düzenlendi; 28.01.2011, 10:05.

Yorum

• Yavuz sulatan selim stadı güzel birde yavuzun at üstünde heykelini dikeriz stadın önüne güzel olur

Yorum

• Yavuz Sultan Selim'in Trabzonspor'la veya Trabzon'da sporla olan alakasını pek çözemedim.

İsim ne olur bilmem, tartışmak da gereksiz aslında. Ama ben ismin kesinlikle satılmaması gerektiğini düşünüyorum. Gelir getirici olabilir ama böyle bir şeyin Trabzonspor ruhuna ters olduğunu düşünüyorum. Bir isyan, bir ihtilal olan Trabzonspor'un ticari bir kuruluşa çevrilmesini onaylamıyorum.
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• aslında tribünler içinde isim konulabilir..fenerbahçe yaptı(migros tribinü) galatasarayda yaptı(pegasus) bizde trabzon için önemli futbol şahsiyetlerinin ismlerini koyabilirz..mesela hayri gür efsane isimdir trabzonda stad yapıldıktan sonra bir tribüne ismi verilebilir bu olabilir mesela...

Yorum

• Bu sene sampiyon olursak Senol Gunes`in ismini verelim.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu sene sampiyon olursak Senol Gunes`in ismini verelim.
              bence olmasak da verebiliriz.
              bir lafa bakarım laf mı diye,
              bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Katılıyorum. Hatta olsak da olmasak da onun isminin verilmesi lazım.

"Kaptan Şenol Güneş Stadyumu"
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

bende bu fikre sicak bakiyorum. Senol Günes ismi verilsin keske

Yorum

• aynen şenol güneşin ismi verilmeli o stada

şenol güneş bu lige cok fzla geliyor onun kalitesinin çok altında

Yorum

• arena, batı kültüründe, gladyatör ve boğa güreşlerinin, yani savaşların yapıldığı yer manasına geliyor sanırım. türkçede ise arena kelimesinin karşılığı ise "meydan" dır. savaş meydanı, ermeydanı. vs gibi.
                      bu yüzden stadın adı "trabzon meydan"veya "meydan trabzon " olabilir.
                      En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 28.01.2011, 14:18.

Yorum

• Olayı 20.000 üye var nasılsa engellersin mesajını silersin nasılsa bol üye var. Belirli kişilerle uğraşmak sorun çıkarmaz şeklinde görülmesi gerçekten çok yanlış.

Neticede yöneticiler sitedeki düzeni sağlamaya çalışıyor.

Ne kadar fazla üye varsa aksine sorumluluk o kadar fazla oluyor. Bu işlerin içine girmeyen bilemez tabi...
                        En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 28.01.2011, 14:56.
                        t @Selim_Turan

Yorum

• Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yavuz Sultan Selim'in Trabzonspor'la veya Trabzon'da sporla olan alakasını pek çözemedim.

İsim ne olur bilmem, tartışmak da gereksiz aslında. Ama ben ismin kesinlikle satılmaması gerektiğini düşünüyorum. Gelir getirici olabilir ama böyle bir şeyin Trabzonspor ruhuna ters olduğunu düşünüyorum. Bir isyan, bir ihtilal olan Trabzonspor'un ticari bir kuruluşa çevrilmesini onaylamıyorum.

ticari kurulusa donusmemis bir kulubun yuksek hedeflere ulasmasi da beklenemez. ruh mazi guzel ama bununlari ileriye tasimak icin de para lazim. endustirel futbolu karsiyim diyen livorno bile bu sisteme belli bir yere kadar direnebiliyor , hatta belki sadece direniyor gorunuyor. kaliteli futbol = iyi para
                            kulube katkisi olacak her firsat degerlendirilmeli, stadyum ismi de bence buna dahil..

Yorum

• ARENA İSMİNDEN GINA GELDİ ARTIK ...

HER YER ARENA OLDU SANKİ ESKİ ROMADAYIZ...!!!

MİLLİ BİR İSİM BULALIM UŞAKLAR..

Ya Eski Orjinal Haliyle Kalsın ( ki en güzeli )
                              yada

"KANUNİ Sultan Süleyman STADYUMU"

"Sultan Süleyman STADYUMU"

"KANUNİ STADYUMU"

Bunlardan biri Olabilir Diye Düşündüm

ama sanırım herzamanki gibi sıradan klasik birşey koaybilirler

Akyazı Spor Kopmleksi Diye ...

Trabzonumuzun Yetiştirdiği En Önemli En Büyük İnsanlardan...

Onu Karalamak İçin Yapılan Filmler Dizilere İnat Ona Yakışır Bir İsimle stad Olabilir... Bence....

TABİ BAŞKA GÜZEL FİKİRLERDE de OLABİLİR...
                              TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
                              İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• Stadın ismi

TRABZON Şehir stadı
                                Karadeniz Spor kompleksi
                                modern olucaksa da ELNİNO PARK CENTER
                                6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...