Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Barış BAKIRTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dolgu için taş verecek olan firmayı tanıyorum. O fiyatlara dolgunun yapılması imkansız diyor. Zararına yapacaksa ayrı dedi. Bu sessizlik ondan olsa gerek
    O önemli değil başlar dolguya sonra bırakır gider ama başkası devam eder yeni ihale ile yeterki başlasın.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• sedat,kutadgu ve diğer birkaç kişi daha.resmen başlığı rehin aldınız.size söylenecek en doğru söz:gölge etme başka ihsan istemez

Yorum

• İlk olarak TameRHan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sedat,kutadgu ve diğer birkaç kişi daha.resmen başlığı rehin aldınız.size söylenecek en doğru söz:gölge etme başka ihsan istemez
        Yapma ya...

Buradayız, öbür taraftayız, beri taraftayız.

Trabzonspor ile ilgili ne varsa oradayız.

Aklımızla, kalbimizle, fikirlerimizle ve duruşumuzla...

Zorunuza gitmeye devam edebilir bu durum.

Ama sormaya, sorgulamaya, cevap aramaya, yargılamaya devam edeceğiz.

Salt Trabzonspor için hem de.

Yorum

• Cihan, biz kaç kişiyiz?
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• 61,5 ......

Yorum

• İlk olarak Barış BAKIRTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dolgu için taş verecek olan firmayı tanıyorum. O fiyatlara dolgunun yapılması imkansız diyor. Zararına yapacaksa ayrı dedi. Bu sessizlik ondan olsa gerek
              Dolgu işinden yaptığı zararı başka yerden çıkarabilirler hayli hayli be Barış'ım merak etme sen onların hesabı yapılmıştır.
              DOZER CEMİL

Yorum

sedat,kutadgu ve diğer birkaç kişi daha.resmen başlığı rehin aldınız.size söylenecek en doğru söz:gölge etme başka ihsan istemez
                Ben bu zihniyeti biryerlerden hatırlıyorum. Peehh.

Yorum

• alın sizee en en yetkili kişinin agzından sözz TOKİ başkanı erdogan bayraktarın taka gazetesi röpartaji dolguya 4 ocakta başlanacak ve stopaj vergisi ödememek için (albayrak grubu) 1 yıl içerisinde bitecek dolgu bitmeden stad ihalesine başalanacak... bide siz okuyun...http://www.takagazete.com/haber.php?id=47298

Yorum

• İlk olarak sonsamuray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    alın sizee en en yetkili kişinin agzından sözz TOKİ başkanı erdogan bayraktarın taka gazetesi röpartaji dolguya 4 ocakta başlanacak ve stopaj vergisi ödememek için (albayrak grubu) 1 yıl içerisinde bitecek dolgu bitmeden stad ihalesine başalanacak... bide siz okuyun...http://www.takagazete.com/haber.php?id=47298
                    böyle şeyleri paylaşmayalım burada.malum kişiler rahatsız oluyor.başlık onlara ait.Trabzonspor üzerinden istedikleri gibi siyaset yaptıkları için şimdi durduk yere keyiflerini kaçırmak da neyin nesi.korkuları bu zaten stadyumun yapılacak olması
                    En son TameRHan tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 13:17.

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu is insallah karadeniz sahil yoluna benzemez..

Bitmis haline bile!!! Guzelim karadeniz kiyilarini heba ettiler..
                      ...eminmisin kardeş...heba değil daha güzel ettiler bence...eskiden uzunkum sahilde yürümek mümkünmüydü ???..denizi 50 metre daha ileri aldılar sadece...etmeyin ya,devlet trilyonlarca masraf ediyor,sahil yolunda sürekli seyahat ediyorum,her geçmemde yüzlerce dua ediyorum,benim anneciğim 1989 yılında bolamanın 26 km süren virajlarından aşağı uçan bi arabada vefat etti...şimdi ise oralarda 140 km ile gidiliyor...ben akp li felan değilim,hiçbir siyasi düşüncem yok ama yapılana da tukaka demem...

Yorum

İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yapma ya...

Buradayız, öbür taraftayız, beri taraftayız.

Trabzonspor ile ilgili ne varsa oradayız.

Aklımızla, kalbimizle, fikirlerimizle ve duruşumuzla...

Zorunuza gitmeye devam edebilir bu durum.

Ama sormaya, sorgulamaya, cevap aramaya, yargılamaya devam edeceğiz.

Salt Trabzonspor için hem de.
                        İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cihan, biz kaç kişiyiz?
                        İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        61,5 ......
                        İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben bu zihniyeti biryerlerden hatırlıyorum. Peehh.
                        Arkadaşlar,

Bu konuda birbirimizi kırmamızın hiç bir anlamı yok.
                        Hepimizin ortak isteği Stadyum projesinin bir an önce hayata geçmesi yönündedir, eminim...

Fakat başlıkta yoğun mesaj bazı arkadaşların sırf eleştiri amacıyla başlığı mesaja boğmalarını, kusura bakmayın ama, ben de yanlış buluyorum.

Acaba bu arkadaşlar hiç projenin gidişatı ile ilgili bir bilgi bulabilir miyiz diye araştırıyorlar mı? Ya da ne bileyim TOKI'yi arayıp ne zaman dolgu işleri başlıyor diye öğrenmeye çalışıyorlar mı? Acaba Albayrak grubunda tanıdık birileri var mıdır, ufak da olsa olumlu bir bilgi bulabilir miyim yırtınıyorlar mı?

Eğer bunları yapıyorlarsa bir zahmet bu başlıkta ulaştıkları bilgileri bizlerle de paylaşsınlar. Eğer yapmıyorlarsa da zırt pırt başlığı eleştiri bombardımanına tutmasınlar bir zahmet.

Kusura bakmayın, kimseyi kırmak değil niyetim. Gerekirse yukardaki gibi ilgili mesajlarla birlikte benim bu mesajım da forum yönetimince silinebilir.

Saygılar.
                        Derin Trabzonspor
                        HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

...bazı arkadaşlar,bu stad yapılır da,hemi de çok güzel olur da,bundan da hükümet siyasi gelir sağlar diye paso tenkit ediyor...keşke sadece Trabzonspor odaklı düşünebilsek

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cihan, biz kaç kişiyiz?
                            Oldukça fazlayız sanırım.

Bu yüzden gözlerine batıyoruz.

"Biz yaptık bitti, biz söyledik bitti, biz oldu dedik oldu" söylevlerinin beş para etmediğini dile getirdiğimiz için halis bir oyunbozanız aynı zamanda.

Mevzu Trabzonspor'sa ve bu forumun amacı Trabzonspor ise, Trabzonspor ile ilgili düşüncelerimizi söylemekten bizi ne alıkoyabilir.

Mevzu hakkında daha önce söylediklerimizin bir tekrarı olacak ama Stadyum Projesi sayfasının ilk mesajında geçilen habere dikkat çekmek istiyorum.

Stadyum Projesi'nin devam başlığını tarihi 29.01.2008

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Bu başlığın ilk sayfasında Akyazı ile ilgili yetkili ve etkili kişilerin söylevlerinden bir tanesi

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Bundan neredeyse 3 yıl öncesi. (!)
                            3 yıl öncesi.

Peki haberdeki tehditkarlığa bakar mısınız?

Devam ediyoruz, Akyazı Projesi ilk o zamanlarda mı ortaya atıldı?

Hayır.

Süreç ve tarihler aynen şöyle işledi.

Kaynak : http://www.haber61.net/author_article_print.php?id=627

Akyazı Projesi ilk kez Trabzonspor kulübü başkanı Nuri Albayrak ve yönetimi tarafından 2006 ağustos ayı içersinde ortaya atıldı.

2006 Ekim. Başkan Albayrak yönetiminden Aydın Pişiren ve Faruk Kanca, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Cumhur, Cevdet Erdöl ve Kemalettin Göktaş"ın da hazır bulunduğu toplantıda, dönemin Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak"a anlattı.

4 Kasım 2006 :Akyazı projesi Billboardlarda Trabzonlulara tanıtıldı.

9 Şubat 2007 Bakan Özak, Akyazı projesi ile ilgili olarak, Başbakan R.Tayyip Erdoğan"ı bilgilendirdi.

2006 Yılının Ağustos Ayı'ndan bu zamana kadar 5 yıla yaklaşan bir süreç var önümüzde. Ama elimizde bir şey yok.

Trabzonspor'a haksızlık yapılıyor mu?

Evet. Bakınız Seyrantepe Projesi.

Trabzon yok sayılıyor mu?

Evet. Bakınız 2016 Avrupa Şampiyonası Aday Kentler.

Trabzon halkına şirinlik yaplıyor mu?

Evet. Her seçim dönemi nerdeyse her siyasi atkıları takıyorlar Trabzonspor'un. Sonuç yine hüsran.

Bunları dile getirmekten çekinmeyeceğiz.
                            Bize haksızlık yapıyorsunuz diye haykıracağız.

Yorum

böyle şeyleri paylaşmayalım burada.malum kişiler rahatsız oluyor.başlık onlara ait.Trabzonspor üzerinden istedikleri gibi siyaset yaptıkları için şimdi durduk yere keyiflerini kaçırmak da neyin nesi.korkuları bu zaten stadyumun yapılacak olması
                              Boş konuşmaya devam. Siyasetin kralını yapıp da bunu sizin karşı diye gördüğünüz grup yapıyor demek komediden ibaret. Burada sorgulanan 5 yıldır tek bir çakıl taşının bile yerinden hareket etmemesi. Ha bunu da sorgulamasın kimse. Kafaları embe basma tulumba gibi sallamaya devam etsin. Trabzon için bir çakıl taşını yatırıma dönüşterenden Allah razı olsun. Her kim olursa olsun. 5 yıldır maketinden başka bir şeyini görmediğimiz Stad için kafa yormak da siyaset olmasın lütfen.

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar,

Bu konuda birbirimizi kırmamızın hiç bir anlamı yok.
                                Hepimizin ortak isteği Stadyum projesinin bir an önce hayata geçmesi yönündedir, eminim...

Fakat başlıkta yoğun mesaj bazı arkadaşların sırf eleştiri amacıyla başlığı mesaja boğmalarını, kusura bakmayın ama, ben de yanlış buluyorum.

Acaba bu arkadaşlar hiç projenin gidişatı ile ilgili bir bilgi bulabilir miyiz diye araştırıyorlar mı? Ya da ne bileyim TOKI'yi arayıp ne zaman dolgu işleri başlıyor diye öğrenmeye çalışıyorlar mı? Acaba Albayrak grubunda tanıdık birileri var mıdır, ufak da olsa olumlu bir bilgi bulabilir miyim yırtınıyorlar mı?

Eğer bunları yapıyorlarsa bir zahmet bu başlıkta ulaştıkları bilgileri bizlerle de paylaşsınlar. Eğer yapmıyorlarsa da zırt pırt başlığı eleştiri bombardımanına tutmasınlar bir zahmet.

Kusura bakmayın, kimseyi kırmak değil niyetim. Gerekirse yukardaki gibi ilgili mesajlarla birlikte benim bu mesajım da forum yönetimince silinebilir.

Saygılar.
                                Meramımı, merakımı, bu projeyi sahiplenme durumumu bir üstteki mesajda paylaştığımı düşünüyorum.

Meselenin ilk mesajından konuya dahil olan birisi olarak işleri, eylemleri, söylemleri, gelişmeleri, siyasi söylevleri, resmi işlemlerin hepsini takip ediyorum.

Bizi bozguncu olarak nitelemenizi açıkca evet açıkca kınıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim