Trabzonspor ve Kazanma Kültürü

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • EmrahYalçınalp
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 29.05.2004
    • 5470
    • Akademisyen

"Kazanma Kültürü" bana gerektiğinde "bir taşla" kazanmayı da anımsatıyor. Şuna "harbi oynama kültürü" diyelim, Nihat Genç perspektifiyle...

Yorum

• Gürkan
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 24.06.2004
      • 7004
      • Samsun

Taşla mı kazanmak Taşsız mı?

Biz ikincisini seçtiğimiz için farklıyız.

Yorum

• telvin
        • 29.11.2006
        • 21
        • öğrenci
        • Trabzon

evet yazı tespitleri itibariyle doğrudur..belliki de iyi niyetle yazılmış bence...ama şu varki trabzonsporumuzun şuanki durumunu ortaya koyan bir yazı değildir...kazanma kültüründen bahsetmiş yazı...evet kaybettik ama kültürünü değil kazanan trabzonsporu kaybettik...acı ama gerçek... sorun kazanma kültürünü kaybetmemiz değil ki kazanacak bir trabzonspor olmaması...bir 96 daki kadroyu bir fatih tekkeli kadroyu gözünüzün önüne getirin bir de şimdikini...bir arkadaşın dediği gibi daha 3-4 sene önce 12 maç üstüste kazanmış şampiyonluığu illegal yollarla kaybetmiş bir trabzonspor vardı...kazanma kültürü denilen bu kadar kısa zamanlarda kazanılıp kaybedilen bişey mi...yani milan eskisi gibi olmayacak mı (biraz uçuk bir örnek oldu ama)...bilmiyorum herkeste var mı bu ama benim en büyük korkum bizlerin trabzonspor taraftarlarının umudunu kaybetmesi...trabzonsporu hayatta tutacak olan bizlerin umutları...biz kaybedersek trabzonsporda kaybeder...bizim sorunumuza gelince... benim kanaatim doğru yötilememek...balık baştan kokar...önce doğru yönetim gelecek doğru işleri yapacak sonrası zaten gelir...o zaman bizi tartışanlar kuyruklarını kıstırıp yine bir köşeye çekilecekler (her zaman yaptıkları gibi)...
        YOU WİLL NEVER WALK ALONE!

Yorum

• Âkil Âdem
          • 25.01.2008
          • 262

Asıl tartışmamız gereken Trabzonspor'un kazanma kültürü mü yoksa Trabzonspor'un sırtından kazanma kültürü mü?
          Sanki biri öbürüne dönüşebiliyor gibi...
          Bazı şeyleri sorarak başlayabiliriz?
          Ben kendi adıma denedim...
          En güzel söz, sükûtça söylenendir…
          İz'anla, irfanla, idrâkle dinlemek gerek;
          Sükût demindeyiz...
          Ebedî olsun!

Yorum

• cyberentalpi
            • 22.07.2005
            • 4947
            • İzmir

İlk olarak yusufeli08 tarafından gönderildi
            beyler Trabzonsporumuzun büyüklüğü başarıları ve misyonu asla tartışilamaz....
            Şu an da bulunduğu konum kalıcı değil geçicidir.....
            Dolayısıyla şu andaki durum gözönüne alınarak geçmişi yadetmek bence zayıflıktır....gelecekten korkmaktır...umutsuzluktur ki en büyük tehlike de budur...
            3-5 maç aldı diye sivassporu göklere çıkaran klavyecilerin tuzağına düşmemeliyiz...
            Kendimizi bu kadar ezmanin bence mantığı yok...
            Başarısızlıklar ve acınası durum Trabzonsporumuza değil onu yönetenlere aittir....

Yazı iyi niyetle yazılmış olabilir...
            Ama bende" bir zamanlar kartaldı şimdi çala çakala rezil oldu "havası yaratıyor....
            Yazi kesinlikle iyi niyetli yazi. Su an bir anadolu takimi cikp sampiyon olsa bir cok kisinin gonlunu alır. Millet bikti inanin istanbul takimlarindan. Ama hala tutuyorlar. Herkes Anadolu dan heyecan bekliyor.
            Elimizde ne var. Sın sezonlarda heyecan yaratan 2 takimin Td si. Manisa da sehir kucuktu Genclerde zaten seyirci yok. Ama bizde bu cikisi yakalarsa Ersun Hocam sampiyonluk gorebiliriz.
            Avantajlimiyiz Manisa ve Genclere gore elbette
            1-Bir kere Seyircimiz sadece bizi tutuyor. Baska takim tutsada bu Fb GS Yada Bjk degil. 1 ci takimi Ts. Ustelik sadece Trabzonlu degil bir ton mantiksal seyircimiz var.
            2-Hala Anadolu Kluplerine gore reklam gelirimiz Naklen yayin paylarimiz cok fazla.
            3- Ts nin sampiyon olmasi İstanbul eziklerini gelir kaybina ugratmiyor. Ugratsada bir sivas kadar ugratmaz.
            Tabi dez avantajlarimiz yok degil.
            1- Bu yonetim Ts yi buyuk prestij kaybina ugratti.Ama duzelir bu.
            2- Giderek borclanma artiyor. Kaliteli transfer yapsakta kaliteli gecler kesinlikle bulmaliyiz.
            3-Seyircimiz artik eskisi kadar etkili degil kabul edelim.

Siradan takim olurmuyuz. Olamyiz desekte olabilir. Brezilya liginin en fazla taraftara sahip 3 takimi kume dustu bu sene.

Bu tip dusmelerden sonra cok iyi cikislarda olur. İste bize o lazim. İyi ve profosyonel bir yonetim. Arkasinda duracagimiz bir hoca. Tabi su elimizdeki cope cikmis futbolcularin yerine kaliteli gencler. Bunlar olursa Ts sampiyonda olur Cl dede olur. Ama hizli cikis yakalamak hedef olmamali. Lyon gibi yavas yavas en buyuk olmak olmali.
            13 Vitor Hugo

Yorum

• Sefa Murat Dokuz
              • 05.11.2006
              • 17600
              • Memur
              • Belçika

Sonuna kadar okuyun okumayanlar için söylüyorum...Gerçekten acı gerçek ortada...Anadoluda hiç bir ilde kendi takımını tutma oranı %99 değil...Hiç bir il takımının arkasında bu kadar duramaz ama Trabzonspormuz bu bütçeyle bu istanbul köpeklerinin çok gerisinde kaldı ekonomik olarak şu anda battı nerdeyse.
              Bir zamanlar trabzonda kendi sahamızda fenerle berabere kalsak içimize sindiremediğimiz zamanlardan... fark yermiyiz konumlarına geldik...Büyüklük gitti...Kazanma kültürü tamamiyle gitti..üst üste 7 maç yenilmeler 10 maç puan galibiyet yüzü görememe....10 sezon fenerbahöeyi yenememek....Çok geç diyor galiba haklı
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Fatih Öztürk
                • 03.10.2007
                • 24989
                • Lojistik
                • İstanbul

özkan sümer denilen şahsiyet 2000 yılında geldikten sonra kazanma kültürü yerini ligde kalma kültürüyle değiştirmiştir.
                atay aktuğ başkan şehri ve camiayı ayağa kaldırmıştır lakin trabzonun bitmek tükenmek bilmeyen fuzuli muhalifleri tek hatadan dolayı bu değerli başkanıda ipe götürmekle beraber bizi paralı başkan paralı yöneticilere esir tutmuşlardır.
                trabzonun en büyük sorunu delegelerin tutumudur.
                ne zaman delegelerin coğunluğu doğru oy kullanma becerisine sahip olurlar o zaman trabzonspor tekrar ayağa rahatlıkla kalkacaktır.
                haliylede kazanma kültürüne yeniden sahip olacağız.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Uğurtan
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 25.02.2006
                  • 10680
                  • Öğrenci
                  • Ankara

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi
                  Trabzonspor "kazanma kültürü"nü toprağa gömmedi.
                  Halının altında saklıyor.
                  "Toprağa gömdü" sananların kafasında patlatmak için...
                  İşte bu! Emrah abinin dediğine katılırım Konunun çıkış noktası olan yazının ana fikrine katılmamakla beraber bende pek beğenmedim
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...