Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayed Moawad Trabzonspor'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben td olsam yine oynatmam cunkü gelir gelmez oynatmak ona muhtacim demekdir o oyuncuyu biraz zor kontrol edersin sonra.
    bende td olsam ihtiyacım olmayan adamı almam...
    HAMİ_41

Yorum

• Ben Moawad için Mısırın Afrika Kupasındaki 3 maçını izledim.Mükemmel bir adam.Sol bek oynuyor ve acayip süratli.Bence Celaleddin'in üstüne ilaç gibi gelir
      Haddini bilen merttir
      Vatan bölünmez tektir
      Cumhuriyet üstüne cumhuriyet kuran
      NAMERTTİR

BMN |KOCAELİ

Yorum

• Yanal’ın kozu Mısırlı Moawwad
        Yunus Emre SEL / DHA

Süper Lig’de üst üste 3 maçını kazanarak rahat bir nefes alan Trabzonspor, Vestel Manisaspor maçını da kazanarak seriyi devam ettirmeyi planlıyor. Pazar günü oynanacak Vestel Manisaspor maçında kaptan Hüseyin’i tekrar orta sahaya çekmeyi planlayan teknik direktör Ersun Yanal’ın Mısırlı yeni transfer Sayed Moawwad’ı da ilk 11’de oynatacağı öğrenildi. Yanal’ın zorlu karşılaşmada Moawwad’a güvendiği ve idmanlarda da özel olarak ilgilendiği belirtildi. Bordo mavili takımın son haftalarda yıldızı parlayan futbolcuları arasında yer alan Mısırlı Ayman, esprileriyle de takımın neşe kaynağı oldu. Vatandaşı olan Sayed Moawwad’ın da takıma katılmasıyla iyice moral bulan Ayman dünkü idmanda hocasına takıldı. Yanal’ın yanına giden Mısırlı, "Benden iyi forvet bulamazsın. Gel sen beni ileride oynat. Gol sorununu da çözerim" diye konuşunca, takım arkadaşları kahkahalara boğuldu.
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sayed, Aker'e çıkacak
          Dünkü idmanın son bölümünde golcüler; Ergin, Umut Bulut, Barış ve Gökdeniz'e yaptığı otalarla göz dolduran yeni transfer Sayed, performansı ile formayı kaptı. Adrese teslim ortalar yapan Mısırlı futbolcu, Manisa maçı kadrosuna alındı.

fotomac

Yorum

• İlk olarak muratszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben Moawad için Mısırın Afrika Kupasındaki 3 maçını izledim.Mükemmel bir adam.Sol bek oynuyor ve acayip süratli.Bence Celaleddin'in üstüne ilaç gibi gelir
            İnşallah dediğin gibidir.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bu hafta kendisini görmek isteriz......

Sol kanatta iyi bir adama ilaç gibi su gibi ihtiyacımız var.
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• boş bi adam olmadığı ve katkı sağlayacağı kesin ama adamı kiralamışız 2. yarı için, 2. yarı ise yarısı geçti hemen hemen(kupa maçlarıı da düşünsek) yani ne kadar mantıklı bir transfer düşünmek gerek ama gelecek sneye tekrar düşünülürse o zaman anlamı olur...
                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• maliyet bayağı düşük....10 maçta bile oynatsak katkısı olsa yeter bize....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    boş bi adam olmadığı ve katkı sağlayacağı kesin ama adamı kiralamışız 2. yarı için, 2. yarı ise yarısı geçti hemen hemen(kupa maçlarıı da düşünsek) yani ne kadar mantıklı bir transfer düşünmek gerek ama gelecek sneye tekrar düşünülürse o zaman anlamı olur...
                    ...kiraladık ama satın alma opsiyonu bizde üstelik fiyat belirlenmiş yani güzel oynarsa fiyatını artıramazlar ...alırsak 800 gibi bi bonservisi olacak yanlış hatırlamıyorsam
                    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• eyi adamdır bu hafta kalitesini ispat edecek.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• en az bir asist bekliyorum moawad dan ...kanatlarımız uçacak hepsi hızlı adam tutana aşk olsun...tam kontra takımı olduk eskisi gibi avlıyacaz herkesi...bi atağa kalktıkmı..rakip ne olduğunu anlamadan gol olacak....bide umut biraz hızlı olsa ...ah fatih ah....bi de ortaya syzmek gibi tek pas oynayan kusursuz ara pasları atan bi adam lazım ....o zaman tadından yenmez bu takım...
                        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yanal’ın kozu Mısırlı Moawwad
                          Yunus Emre SEL / DHA

Süper Lig’de üst üste 3 maçını kazanarak rahat bir nefes alan Trabzonspor, Vestel Manisaspor maçını da kazanarak seriyi devam ettirmeyi planlıyor. Pazar günü oynanacak Vestel Manisaspor maçında kaptan Hüseyin’i tekrar orta sahaya çekmeyi planlayan teknik direktör Ersun Yanal’ın Mısırlı yeni transfer Sayed Moawwad’ı da ilk 11’de oynatacağı öğrenildi. Yanal’ın zorlu karşılaşmada Moawwad’a güvendiği ve idmanlarda da özel olarak ilgilendiği belirtildi. Bordo mavili takımın son haftalarda yıldızı parlayan futbolcuları arasında yer alan Mısırlı Ayman, esprileriyle de takımın neşe kaynağı oldu. Vatandaşı olan Sayed Moawwad’ın da takıma katılmasıyla iyice moral bulan Ayman dünkü idmanda hocasına takıldı. Yanal’ın yanına giden Mısırlı, "Benden iyi forvet bulamazsın. Gel sen beni ileride oynat. Gol sorununu da çözerim" diye konuşunca, takım arkadaşları kahkahalara boğuldu.
                          Özellikle Umut cok gülmüstür bu uydurma sözlere.
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Bir oynasa da göresek kendisini.
                            En güzel söz, sükûtça söylenendir…
                            İz'anla, irfanla, idrâkle dinlemek gerek;
                            Sükût demindeyiz...
                            Ebedî olsun!

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ...kiraladık ama satın alma opsiyonu bizde üstelik fiyat belirlenmiş yani güzel oynarsa fiyatını artıramazlar ...alırsak 800 gibi bi bonservisi olacak yanlış hatırlamıyorsam
                              Spor dünyasında yaşanan son dakika gelişmeler, spor haberleri, transfer haberleri, takım kadroları, fikstürler ve puan durumlarını NTVSpor ile takip edin.

nevzat aydin'in yazisini okumanizi tavsiye ederim,
                              moawad'i hülle icin bize verdiklerini sene sonunda misir'da baska bir takima gidecegini-gidebilecegini filan soyledi.
                              ben onun yalancisiyim..nöri'den bu da beklenir yani olursa hic sasirmam..
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak 61_onur_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                www.ntvspor.net
                                nevzat aydin'in yazisini okumanizi tavsiye ederim,
                                moawad'i hülle icin bize verdiklerini sene sonunda misir'da baska bir takima gidecegini-gidebilecegini filan soyledi.
                                ben onun yalancisiyim..nöri'den bu da beklenir yani olursa hic sasirmam..
                                İyi oynar ve böyle bir sebepten giderse bu transferi yapanların kulaklarını çınlatacak kadar şaşırırım...
                                .
                                Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X