öncelikle oguz abiye(Duman61) tesekkür ederim hatirladigi için o konuyu.. ben polemik yasanmasin diye dha yazmamistim oraya.. benim gibi bir çok arkadas da bu sorundan bahsetmisti zaten.. simdi bu baslikta anlatilan davranis oldukça uygun olacaktir fakat bir önerim daha olacak..
oguz abi ''Aksine Yattara, maçta Gökdeniz'e göre çok daha olgun davranislar sergiledi.Golden sonra ona kosupsarildi(her ne kadar Gökdeniz umursamaz tavirlarini sergilesede).Bir çok pozisyonda Gökdeniz'e pas atti,gözleri onu aradi,bakiniz 1.gol'' yazmis.. yüzde yüz dogru..
simdi forumda gökdeniz ile bir e bir muhattap olabilecek ve entelektüel derinlige sahip arkadaslarimiz var.. gökdeniz e taraftarin bu tesbitlerini ilk agizdan iletseler, taraftarin bunlari açikca gördügünü söyleseler ve yattaranin daha iyi niyetli oldugunun düsünüldügünü söyleseler..
ayrica gökdeniz e büyük futbolcularin küçük takintilarinin olamayacagini anlatsalar, bu davranislarin hem takima daha da önemlisi kendisine de zarar verdigini izah etseler diyorum.. yani sadece gökdeniz e bunlari uygun bir lisan ile anlatabilecek yakinlik ve olgunlukta birileri vardir bu forumda.. etkisi olabilir diye düsünüyorum...
tabi bu problem asil yönetimin çözmesi gereken bir konu.. fakat gökdeniz in alternatifi olmadigi için onlar da pek ses çikaramiyorlar herhalde.. yoksa bu durumu görmemeleri imkansiz.. devre arasinda yapialcak iyi takviyelerle ve icabinda bu tür davranislar sergileyen her oyuncuyu kesebilecek kariyerde bir teknik adam ile onlar da kimsenin alternatifsiz ve kesilemez olmadigini hissettirmek zorundadirlar..
öncelikle oguz abiye(Duman61) tesekkür ederim hatirladigi için o konuyu.. ben polemik yasanmasin diye dha yazmamistim oraya.. benim gibi bir çok arkadas da bu sorundan bahsetmisti zaten.. simdi bu baslikta anlatilan davranis oldukça uygun olacaktir fakat bir önerim daha olacak..
oguz abi ''Aksine Yattara, maçta Gökdeniz'e göre çok daha olgun davranislar sergiledi.Golden sonra ona kosupsarildi(her ne kadar Gökdeniz umursamaz tavirlarini sergilesede).Bir çok pozisyonda Gökdeniz'e pas atti,gözleri onu aradi,bakiniz 1.gol'' yazmis.. yüzde yüz dogru..
simdi forumda gökdeniz ile bir e bir muhattap olabilecek ve entelektüel derinlige sahip arkadaslarimiz var.. gökdeniz e taraftarin bu tesbitlerini ilk agizdan iletseler, taraftarin bunlari açikca gördügünü söyleseler ve yattaranin daha iyi niyetli oldugunun düsünüldügünü söyleseler..
ayrica gökdeniz e büyük futbolcularin küçük takintilarinin olamayacagini anlatsalar, bu davranislarin hem takima daha da önemlisi kendisine de zarar verdigini izah etseler diyorum.. yani sadece gökdeniz e bunlari uygun bir lisan ile anlatabilecek yakinlik ve olgunlukta birileri vardir bu forumda.. etkisi olabilir diye düsünüyorum...
tabi bu problem asil yönetimin çözmesi gereken bir konu.. fakat gökdeniz in alternatifi olmadigi için onlar da pek ses çikaramiyorlar herhalde.. yoksa bu durumu görmemeleri imkansiz.. devre arasinda yapialcak iyi takviyelerle ve icabinda bu tür davranislar sergileyen her oyuncuyu kesebilecek kariyerde bir teknik adam ile onlar da kimsenin alternatifsiz ve kesilemez olmadigini hissettirmek zorundadirlar..
böyle düsünüyorum..
Sevgili Cenk. Tam da sana yakisacak olgunlukta nefis bir yazi. Takdir ettim. Bordomavi.net forumlarinda yazilanlarin takim üzerinde ne kadar etkili olduguna dair birçok done var elimizde. Bu forumda yapilan çagrilarin Yattara'ya kadar yansidigini Samsunspor maçinda görmekten çok mutlu oldum. Takimdaki arkadaslik düzeyini maç içerisinde gözlerimle gördüm. Gökdeniz de Yattara'ya pas atti zaman zaman. Sevgili Gökdeniz bordo-mavi renkli formanin agirliginin farkina zamanla daha çok varacaktir. Üstüne gidilmemesi sadece destek olunmasi gerekiyor. Fatih Tekke'nin gösterdigini olaganüstü kisilik gelisimini Gökdeniz'in göstermemesi için bir neden göremiyorum. Deplasmanda oynadigimiz Dinamo Kiev maçindaki kadar güçlü bir Trabzonspor'u bu sezon henüz göremedim. Deplasmanda Dinamo Kiev'i eze eze yenebilen, ligde kazanma aliskanligina ulasmis bir takimin basina Urbain Braems tarzinda profesyonel, kendine güvenen bir teknik direktör gelmesi durumunda, yapilacak devre arasi transferleriyle sampiyon olabilecegimizi adim gibi biliyorum. Kongre var. Umarim kongreden M. Ali Yilmaz ya da Ulusoy gibi bir saçmalik çikmaz. Su haliyle taraftardandestek görebilecekse sampiyon olabilecegini düsündügüm Trabzonspor'un iyi bir yönetim, iyi bir teknik direktör, ve de isabetli devre arasi transferleriyle sampiyonlugunun garanti oldugunu söyleyebilirim. Takima duran toplardan gol yememeyi, duran toplardan gol atabilmeyi ögretebilecek, gerektiginde Fatih Tekke'yi Gökdeniz'i takimdan kesebilecekkalitedebir teknik direktör istiyorum. Edited by: Analyzer
ikiside profesyonel futbolcu birbirilerine pas vermemek gibi luksleri yok. eger ikisinden biriveya her ikisiboyle birsey yapiyorsa bu ihanettir! Ben inanmak istemem boyle bir olaya. Elele vermelerinede gerek yok Gokdeniz Yattaradan 4 kat fazla para aliyor dogal olarakta taraftara once onu yargiliyor tabi bunu duzgun bir sekilde yapmak lazim. Tepki yuhlamak kufur etmekle olmaz tam tersi daha cok destek verirsin futbolcuda artik anlar...
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
samsun macina giden arkadaslarin anlattiklarina göre , Gökdeniz tribünlere çagrildiginda uzaktan kerhen el sallamis, ilk yari sonunda taraftarin olumlu tezahüratlarini kafasini iki yana sallayarak vermis (bknz, unyelimetin ) .
Karadeniz insani inatçidir ama bu konuda Gökdenizin inatçiligi anlamsiz geliyor bana. Yattara Gökdeniz elele hep beraber tribüne tezahüratinda bu inatçiligini devam ettirebilir ...
Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ... Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Güzel bir fikir lakin son mac devre öncesi iyi bir moral olur oyuncular icin. Yattara-Gökdeniz agir basiyor ama öbür oyunculari unutmayalim lütfen. 90 dakika tüm oyunculari teker teker destekliyelim. [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
gokdeniz bir dergiye verdigi roportajda d.kiev macindan sonra esinin arabasina saldirildigini ve kendienin sokaga cikmaya zolandigini soylemis. arkadaslar bunla guzel seyler degil. basarilarimizi cekemeyip hergun hakkimizda cesitli asilsiz haberler yazan medyaya malzeme cikarmayalim. kendi futbolcumuzu bize dusman hale getirmeyelim. bu takim onlar sayesinde buiralara geldi. luften.....
o zamanda fatih ikisininde kolundan tutar ve surukleye surukleye tribunlere getirir....
kaptan olmak kolay degil o kadar[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Shipbroker,yazini okumasamkelimesi kelimesineaynisini yazacaktim.O halde B plani belli: "Fatih,ikisini buraya getir!.." [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum