Trabzonspor Genel basligina son günlerde acilan Baslik sayisi artis gösterdi.
birde ben aciyorum, simdiden özür dilerim, fakat merak ettigim önemli bir mevzu var;
yanlis anlasilmasin kimsenin kazandigi para'da gözümüz yok, Helal olsun...
fakat;
borcumuzun tahminen 50 trilyon oldugu su günlerde Teknik Heyetin ve Futbolcularimizin aldigi ücreti ögrenmemizde bir mahsur oldugunu zannetmiyorum...ki Avrupa'da bunlar acikca beyan ediliyor...
Örnek;
H.Ücüncü, Celaleddin, Ayman, Umut, Keceli ???
Risp, Ceyhun kac paraya alindi ve bu sürede Kulup'den kac para aldi ?
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
birde ben aciyorum, simdiden özür dilerim, fakat merak ettigim önemli bir mevzu var;
yanlis anlasilmasin kimsenin kazandigi para'da gözümüz yok, Helal olsun...
fakat;
borcumuzun tahminen 50 trilyon oldugu su günlerde Teknik Heyetin ve Futbolcularimizin aldigi ücreti ögrenmemizde bir mahsur oldugunu zannetmiyorum...ki Avrupa'da bunlar acikca beyan ediliyor...
Örnek;
H.Ücüncü, Celaleddin, Ayman, Umut, Keceli ???
Risp, Ceyhun kac paraya alindi ve bu sürede Kulup'den kac para aldi ?
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
Yazılı iletişim yöntemiyle fikirlerimizi beyan ettiğimiz forumumuzda, birbirimizi daha iyi anlayabilmemiz için ana dilimiz olan Türkçemizi kullanmak ve korumak görevimizdir. Bu sebeple BMN Forumlarında gerek başlık açarken, gerekse mesaj yazarken Türkçe Dil Bilgisi Kuralları'na uymak zorunluluğu bulunmaktadır. Şu andan itibaren “BMN in English” dışındaki bütün BMN forumlarında yazı yazarken "x", "q", "w", "$" gibi alfabemizde bulunmayan harflerin kullanılması yasaklanmıştır. Bu harflerin kullanıldığı ya da dil bilgisi kaidelerine bariz bir şekilde uyulmadığı görülen mesajların silinmesi, BMN Yöneticileri'nin ve ilgili Forum Yöneticileri'nin yetkisindedir. Bu tür bozuk imla ve dil bilgisi ile mesaj yazan üyelerin, bunu alışkanlık haline getirmesi ve tekrarlaması durumunda, BMN Yöneticileri ve Forum Yöneticileri, hatayı yapan üyeye 1 hafta ceza uygulayabilecektir.
Yorum