Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor - Istanbulspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akrabam izlemis maçi...Takim çok KÖTÜ oynamis...

Yorum

• Prens-32 Yazdi:

ÇOK ZOR GÜNLER BIZI BEKLIYOR ARKADASLAR. BENCE ARTIK YENI YÖNETIMIN RADIKAL KARARLAR ALMASI SART ( FUTBOLCULAR ÖNCELIKLI)

nasil kararlar almasi lazim sence????

Öncelikle transfer. Gelecek teknik direktör insiyatif kullanabilmeli, futbolculara ve teknik anlamda yönetime de sözü geçmeli. Gerektiginde kendini bulunmaz hint kumasi sananlar da yedek kalabilmeli. Saha basarisi olmazsa maalesef diger basarilar görmezden geliniyor ülkemizde. Sampiyon olunmadan sanirim ne 100.000 üyenin ne de TS Clublarin ve kurumsallasma yolunda atilan adimlarin pek bir önemi olmayacak biz taraftarlarin gözünde.

Yorum

• İlk olarak eOMER tarafından gönderildi

Arkadaslar

Gökdenizi her zaman savunmaliyiz. O bizim futbolcumuzdur. Desteklemeli ve arkasinda olmaliyiz. LAKIN ;

Eger otobüs olayi dogruysa Gökdenizin bu takima verecek bir seyi kalmamis demektir. Üzülerek söylüyorum ama GÖKDENIZ artik Trabzonsporu KAFASINDAN SILMIS. [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Benim görüsüm:

Gelen parayla adam gibi bir oyuncu alinacaksa Devre arasinda bir Avrupa kulübüne satalim. Tekrar ediyorum. Yerine bir adam alinacaksa

Hatta mümkünse önce adam alinsin sonra Gökdenizi satsinlar

Yorum yapmiyayim dedim ama inan yorum yapilmiyacak cinsten bir yazi degil seninki. Sen Gökdeniz'in dusuncelerini nasil dile getirme hakkina sahipsen, benimde senin ezik taraftari oldugunu dile getirme hakkim vardir heralde...zaten yazdigin mesaj sayisi 27, genelde zaten oyle olanlar boyle ezikçe yazilar yaziyor...

Yorum

• bi yede garanti sampyionus gol kraliginda fatihi kimse tutamaz
          FIRTINA61

Yorum

• İlk olarak agantha tarafından gönderildi

eOMER Yazdi:

Arkadaslar

Gökdenizi her zaman savunmaliyiz. O bizim futbolcumuzdur. Desteklemeli ve arkasinda olmaliyiz. LAKIN ;

Eger otobüs olayi dogruysa Gökdenizin bu takima verecek bir seyi kalmamis demektir. Üzülerek söylüyorum ama GÖKDENIZ artik Trabzonsporu KAFASINDAN SILMIS.

Benim görüsüm:

Gelen parayla adam gibi bir oyuncu alinacaksa Devre arasinda bir Avrupa kulübüne satalim. Tekrar ediyorum. Yerine bir adam alinacaksa

Hatta mümkünse önce adam alinsin sonra Gökdenizi satsinlar

Yorum yapmiyayim dedim ama inan yorum yapilmiyacak cinsten bir yazi degil seninki. Sen Gökdeniz'in dusuncelerini nasil dile getirme hakkina sahipsen, benimde senin ezik taraftari oldugunu dile getirme hakkim vardir heralde...zaten yazdigin mesaj sayisi 27, genelde zaten oyle olanlar boyle ezikçe yazilar yaziyor...

Hiç kimse bana Fenerli veya Gay-S li diyemez. Bunu küfür yerine koyarim. Ayrica sen bu foruma ilk katildigi mesaj sayin 500 den baslamadi herhalde. Insallah yavas yavas artacak. Ne yapayim 1 günde 500 tane mesaj mi atayim çok olsun diye. Dikkatsiz yazilmis bir yazi olarak kabul ediyorum yazini ve bir özür bekliyorum.

Ancak yazimi yanlis anladigini düsünüyorum. Benim amacim Gökdenizi provoke etmek degil. Gökdeniz Trabzonsporun futbolcusu oldugiu sürece onu desteklemeliyiz. NE YAPARSA YAPSIN...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Benim demek istedigimGökdeniz eger bir taraftarin SADECE ufak bir sitemine yok tesislere gel yok birebir kapisalim falan dediyse onun artik kafasi rahat olmaz. Küfür edilmis olsa anlarim ve normal karsilarim ama basit bir sitemde kavgayla karsilik vermek bana çok saçma geliyor.

Bundan sonra Gökdenizin izlemek istedigi yol belli bence.Avrupaya gitmek istiyor. Ezik gazeteleri Gökdenizi etkilemis. Gelecek parayla borç ödenecekse satilmasin fakat dogru düzgün GÖKDENIZ KALITESINDE bir futbolcu alacaklarsa satilmali diyorum. Gerçi Alacaklarina inanmiyorum ya neyse...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Umarim anlasilmisimdir. Tekrar söyleyeyim bir özür bekliyorum.

Saygilarimla
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X