Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bunları dedi ama ben bu sözleri kimin için dediğini merak ediyorum. henüz bunun hakkında net bir şey. yani kim için dediği hakkında.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• CAFER abi haklısın ne diyeyim abi. Birde maçtan öce yeni kaleci onur yedek klubesine giderken kulağında cep telefonu ile konuşuyodu.Dedim adama bak be büyük takıma gelmiş ya hemen ceple sahada dolaşıyo Yazık eskiler bir alem yeniler bir alem allah sonumuzu iyi eder inşallah.
      Paranoyak oldum galiab maçtan öce ve sonra futbolcuların açıklarını yakalamak için bekler oldum sanki
      En son Ayşe Aygün tarafından düzenlendi; 30.01.2008, 14:26.
      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• o telefonla konuşan ilk 18 de olmayan Cem demir dediler. Onurda konuşmuşsa bilemem. belki karıştırıyosunuz diye söyledim.
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o telefonla konuşan ilk 18 de olmayan Cem demir dediler. Onurda konuşmuşsa bilemem. belki karıştırıyosunuz diye söyledim.
          18 de bile olmayan bir adamın yedek klübesinin orda ne işi olur.Ben onura benzettim zaten 1 kaç snaiye gösterdi.
          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• haklısın bende buna şaşırmıştım o an. ben tam göremezsemde etrafımdan duyduğum şey onun Cem Demir olduğu idi.
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              haklısın bende buna şaşırmıştım o an. ben tam göremezsemde etrafımdan duyduğum şey onun Cem Demir olduğu idi.
              Ben tam gördüm onur du o Adam kadroda değil maç başlamamış bırakında konuşsun istediğiyle.
              #!/bin/bash

Yorum

• İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                CAFER abi haklısın ne diyeyim abi. Birde maçtan öce yeni kaleci onur yedek klubesine giderken kulağında cep telefonu ile konuşuyodu.Dedim adama bak be büyük takıma gelmiş ya hemen ceple sahada dolaşıyo Yazık eskiler bir alem yeniler bir alem allah sonumuzu iyi eder inşallah.
                Paranoyak oldum galiab maçtan öce ve sonra futbolcuların açıklarını yakalamak için bekler oldum sanki
                Sadece senmi hepimiz paronoyak olduk.
                Bizi paronoyak yaptılar kendi keyfleri yerinde,İsteyen Telefonla Konuşuyor,Oynayan oynamayan 1-1,5 trilyon para alıyor,Takım Küme düşme hattına girmiş biz sıkıntı çekiyoruz beylerin umurunda değil.
                Allahtan Bu hafta galip geldikte Psikolojik olarak biraz rahatladım.
                İyiki varsın Rize ne zaman sıkıntıya girsek Derdimize derman oluyor.
                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Cem Demir kafilede yoktu diye biliyorum. Telefonla konuşanda Onur'du. İlk 18de olmayan futbolculardı. Yedek kulubesiyle yakından uzaktan alakaları yoktu. Zaten hepsi gencecik çocuklardı. Sadece nerede duracaklarını bilmiyorlar olsa gerekki 4.hakem onlara trübüne çıkmaları gerektiğini söyledi.

Onur için ekleme ; Belki ailesinden birini aradı ve kadroda olmadığını söyledi. Bence gayet normal bir durum. Onun yerinde olsam aynısını yapardim. Arkadaşını aradı veya ne bileyim gayet normal
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    erdinç in maçtan sonra söylediklerinden bişe anlayan var mı???
                    sitem eden adama bakarmısın küme düşmeme mücadelesi veriyor koca Trabzonspor bunlar yüzünden adamlar en aşağı 1 trilyon alıyor ayıptır yahu hem kime mesaj verdiğide belli değil.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İstanbul'daki fener maçında da Ferhat telefonla konuşarak sahada dolaşıyordu. Eğer bir yasak varsa ortada bir ciddiyetsizlik olduğu ortada, ancak belkide böyle bir yasak yoktur, futbolcular kendilerini daha rahat hissetsinler diye farklı bir yöntem uguluyorlardır. Ancak eğer öyle bir şey varsa fazla rahatlığın olumlu yansımadığı belli
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ya arkadaslar cok abartiyoruz oyuncular kadro da degil zaten ne önemi var ?!?!

SIVASSPOR`da bülent uygun sunu yapti her oyuncu haftada 1 antreman günü secip gelmeyebilir yani oda baska bi yöntem...

haa yedek veya ilk 11 futbolcusu olur ozaman baska ama kadroda dahil degiller...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ben maci seyredemedim ama kazandigimiz icin mutlu oldum.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Muhabbete bak ya yense ayrı dert yenilsen ayrı...Yok onur cep telefonuyla konuşuyomuş...Hüseyin'de eski dolmuş getirdi diye yüklenmeler...Arkadaşlar bunları aşalım...Onur genç çocuk konuşacak tabi...TRABZONSPOR gibi kulübe gelmişsin havanıda atacaksın...Ama gerekenide yapacaksın Onur'da bu yetenek var yapar...Hüseyine gelince futboluna diyecek birşey yok adamın yapısı bu ... Futbolculuğunu eleştirebilirsiniz ama kişiliğini asla...!!!O getirmiş olduğu dolmuşa binerken şakalaşmaları gerçekten benim çok hoşuma gitti...Onlarda insan ağlıyacaklar gülecekler...Arkadaşlık olmadan takım ruhu yakalanmaz...
                            İnşallah devamı gelir...

Yorum

• 2 maç üst üste kazanmak güzel bakalım arkası gelecek mi

Yorum

• umutun golleri güzeldi ...

rize gerçekten kötüydü inşallah düzelirler...

inşallah çıkışımızı ş.kurdu karşısındada sürdürürüz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X