Bu takıma güveniyorum yönetim hariç.Takıma 5 futbolcu transfer edillirse ayrıca müthiş olur.Çaykur Rizeli Fahri ve Denizlili Yusuf mutlaka alınmalı.Bu takım bizim.Bursayıda yeneceğiz buna eminim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Cidden Sivas a başarılar pankartı açtı mı taraftarlarımız? Eğer böyle birşey varsa yazıklar olsun diyorum. Yani şu demek oluyor öyle Rize - Sivas maçında sivasa destek vereceğiz. Yok böyle bişey ya! O yüzden de 2-0 yenildik Sivas a di mi ! Ya da ben çok duygusalım !!!!
Yorum
-
farukcuğum bu maçlar Trabzonsporun zaten her türlü kazanması gereken maçlar. o nedenle yazılmıyorur. ama adanademirspora elenmek normal birşey değil . onedenle o maçlarda nuri albayrak yazılmıştır.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Hayatım boyunca neyi doğru bildiysem onun peşinden gittim. Vallahi güzel tespit, süper "dokundurma". Bence de çok gerekli birşey değildi.İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlıkta sanki bir şey eksik buldum, Başkan Nuri Albayrak yazmıyor
Malup olunca yazılıyor galiba 
---
Bu arada maçı seyredemedim ama futbol bilgisini çok güvendiğim bir arkadaşım "son zamanların en kötü Trabzonspor'undan biriydi" tanımlamasında bulundu. Üzüldüm.
Yorum
-
-Rize ile oynadığımız maçlar hep garip olmuştur. İyi oynayıp yenildiğimiz maçlar da olmuştu (geçen seneki 3-2lik maç gibi), kötü oynayıp farklı kazandığımız maçlar da (bu seneki 5-1lik maç gibi)... Ama dünkü maç, hem güzel oynayıp hem de yendiğimiz bir maç oldu. Rakip her ne kadar kötü oynasa da, onları kötü oynamaya iten bizim oyunculardı. Bu yüzden tebrik ediyorum takımımızı, haklı bir galibiyet aldılar.
-Tolga bu maçta kusursuz oynadı diyebiliriz. Sakatlıktan önceki günlerine dönüş sinyali verdi.
-Tayfun sağ kanatta mükemmel oynadı. Ama aynı performansı bir daha gösterebilir mi, orası bilinmez.
-Umut'un golleri güzeldi. Ama ikisinde de bencillik yaptı. Şayet gol olmasalardı, Umut'un üzerine büyük bir yük binecekti. Yine de tebrikler.
Yorum
-
artık nuri kelimelerle ifade edilemeyecek bir insan.İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlıkta sanki bir şey eksik buldum, Başkan Nuri Albayrak yazmıyor
Özkan SÜMER
Yorum
-
tolga'nın sakatlık döneminden sonra başarılı olması sevindirici.En son Mert67 tarafından düzenlendi; 29.01.2008, 18:34.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Aranma Faruk!...Nuri Albayrak yüzünden bu hallerdeyiz.Bunu unuttuk sanma, bu arada akşamki tek güzel şey; Rize tribünlerinin açtığı pankartlardı.Helal olsun, tebrik ediyorum kendilerini.İnşaallah kümede kalırlar da; seneye daha kuvvetli Karadeniz takımları izleriz...İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlıkta sanki bir şey eksik buldum, Başkan Nuri Albayrak yazmıyor
Ayrıca bu Rize'lileri bir türlü anlamıyorum! Yahu kardeşim, değil Türkiye, Dünya'nın her yerinde lobiniz var, nasıl oluyor da bu takım bu hallerde?Her sene kafaya oynamalı bu takım.Tabi Rizeli iş adamları ve yöre insanı İstanbul'un 3 kızkardeşine destek vermeyi bırakıp kendi takımları için güçlerini birleştriseler o zaman belki bu yazdıklarımızı görebiliriz diye düşünüyorum.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Geçen sene iki maçta da yenemedik Rize'yi. O zaman da Nuri Albayrak Rizespor'luydu mu diyeceksin?! Ya da Rize başkanının Rizespor damarı mı tuttu diyeceksin?!İlk olarak komprador tarafından gönderilditrabzonun ölüsü Rizesporun dirisine fark attı. hem de Rizede. hem de Rizesporun mutlak kazanması gereken maç olduğu halde. Siz de seviniyorsunuz.
Rizespor yıllarıdr trabzonsporlular tarafından yönetilmektedir. trabzona maç vermesi doğaldır.
Bırakın bu saçma işleri ya!
Yorum
-
Sehven unutulmuştur.Yani maddi bir hata olmasını düşünmemeliyiz.Malubiyetlerde hatırlanan Nuri Albayrak galibiyetlerde gözardı edilebilir bir hata olarak değerlendirilmiştir.Birçok müessesede şikayet kutuları ve üzerindeki ifadeyi hatırlayalım;''Takdirlerinizi bize ,şikayetlerinizi fırmamıza yapınız..''İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlıkta sanki bir şey eksik buldum, Başkan Nuri Albayrak yazmıyor

Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum