Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bizde kaleci hatalarıyla az maç vermedik.

bu bahane olmamalı...
    Çok haklısın arkadaşım,mesela dün yine şans ve şanssızlık neticesi 4-0 gibi bir sonuç oldu.Rizespor kalecisi şanssızdı dört gol yedi;Trabzonspor kalecisi de şanssızdı hiç gol yiyemedi...
    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• önliberomuz ayman 20.haftada golle tanışıyor.. yorumsuz
      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• ne olursa olsun kazanmak güzel..taraftar başarıya aç gerçekten..bu galibiyetle forum da çoştu online rekoru kırıyoruz
        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yattara ile ilgili yazılanları okuyunca kesin diyorum kesin bbaşka bir maç seyrettim. Zira Yattara dün koşmadı bile..Belki topla çok buluştu ama..fantazi yaptı resmen...tehlike yaratacak atak yapamadı...

ya da neyse ne işte..Yattara yın çok daha iyi maçları olmuştu...6 iyi .....
          Galiba başka maç izlemişsiniz.Yattara dün gayet iyi oynadı.Defansa yardım ettiği bile oldu.Dikkat ettiyseniz gollerin hemen hemen hepsinde Yattara var.Gol pozisyonları genellikle Yattara ile başlamış.
          En son Özge tarafından düzenlendi; 29.01.2008, 14:44.
          -1461 TRABZON-

Yorum

• ohh bee sonunda bi maçı aldık
            "Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
            Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

• rize maçı esnasında sivasspora açılan pankarta sivaslılardan büyük ilgi var.

En son Muhammed KOÇ tarafından düzenlendi; 29.01.2008, 14:46.

Yorum

• Bu pankartı bizmi açtık yoksa Rizespor mu?
                Sen ağlat biz severiz seni...
                Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                ts_mania

Yorum

• biz açtık sanırım

Yorum

• İlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yattara ile ilgili yazılanları okuyunca kesin diyorum kesin bbaşka bir maç seyrettim. Zira Yattara dün koşmadı bile..Belki topla çok buluştu ama..fantazi yaptı resmen...tehlike yaratacak atak yapamadı...

ya da neyse ne işte..Yattara yın çok daha iyi maçları olmuştu...6 iyi .....
                    katılıyorum... yattarayı dün hiç beğenmedim sürekli diğer futbolculardan topu alıp gereksiz hareketler yaptı.. ilk yarıyı izleyemedim. ama ikinci yarı da hiç beğenmedim...

MARMARA UNI-TS

Yorum

• çok şükür maç kazandık.
                      ne hallere düştük ya...
                      rize'yi yendik diye seviniyoruz.

Yorum

• Bak şu Erdinç'in dediğine
                        Trabzonspor deplasmanda oynadığı maçta Rizespor'u 4-0 mağlup ederek bir nebze olsun moral bulurken karşılaşma sonrası mikrofonlara konuşan Erdinç Yavuz ilginç mesajlar verdi.

Tecrübeli futbolcu Erdinç Rizespor galibiyetinin kendilerini hayata döndürdüğünü ifade ederek” Kazandığımız için mutluyuz .Yani böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Ama önemli olan bunun devamını getirmek.
                        Birde biz yalandan destek istemiyoruz, Herkes biraz ciddi destek versin, böyle göz boyamasınlar.”dedi

spor61.

Yorum

• ya ben erdinçin bu sözünü gündeme getirecektim de hep unutuyorum.
                          orda demek istediğini çok merak ettim. taraftar içinde demiş olabilir yöneticiler içinde.
                          hani yöneticiler destek olup sonra çok kişinin ismi gönderilecekler listesinde çıkınca bazı huzursuzluklar doğmuştu. o konuyla alakalı diye tahmin ediyorum ben.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Birde biz yalandan destek istemiyoruz
                            demesi iyi birşey değil ama.bu taraftar yalandan hiçbirşey söylemez..

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              önliberomuz ayman 20.haftada golle tanışıyor.. yorumsuz
                              işte bunu anlatmaya çalışıyorum çok şükür ki ayman 20.hafta da tanıştı hüseyin ile serkan ne zaman tanışıcak onu merak ediyorum işte bizim en büyük sıkıntımız ön liberolarımız değil gol atmak şut çekmeyi bile bilmiyorlar nerde kaldı ara pası....ben hocanın yerinde olsam hüseyini,serkanı ve aymanı idmanlardan sonra 2 saat şut çalıştırırım öğrenene kadar devam ederim işte o zaman sıkıntımız kalmaz
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Daha önceki yazılarımda sonuç ne olursa olsun kazanan karadeniz olucaktı demiştim ve öylede oldu.Ama burada iki takım içinde çok üzücü bir durum var.Günü kurtardılar.Rizesporun kova kalecileri david gonzalez ve özden tel tel dökülen savunması karşısında oooooo gene oldi gol dercesine kalemizi korulamarı ve yönetimin acizliği.Artı bu susiçe kim dur diyecek.Rizenin durumu belirsiz.Ama çok sağlam bir kaynaktan aldığım bilgiye göre bu yıl Rize Kasımpaşa ve Manisayı düşürüp Diyarbakır Eskişehir ve Antalyayı çıkaracaklar diye duydum.Eğer böyle ise yazıklar olsun demekten başka bişi yok.Gelelim gururumuz trabzona.Trabzon taraftarını takımı bu hale soka soka alıştırdılar.artıkküme düşme kelimeleri geçiyor.yok böyle bir durum yavv.bizi ne hallere düşürdüler.kimse takımlarımızın geleceğini istikbalini düşünmüyor.Herkes koltuk derdinde.Bizi bu hallere düşürenler utansın.belki trabzon günü kurtardı ama geleceği SOS veriyor.rize içinde durum değişmeyecek.inşaatçı başkanlar rizede oldukça yeni tesislerimiz ve stadımızda olsa ne fayda.bize sportif başarı lazım.ama en çok sevindiğim açılan pankart.Bu pankart bir çok noktaya iyi mesajlar verdi diye düşünüyorum.Selametle...
                                Yan Sanayi DeğiL
                                OrjinaL
                                A
                                Z

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X