Maçı izlemedim ama ne kaleci hatasıyla da olsa Tayfun ve Aymanın gol atması sevindirici..Umut un attığı goller ise tam bir usta işi..Umut un bunları yapabilecek yeteneği var ama nedense bunları bizden saklamayı tercih ediyordu haftalardır...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
4-0 gibi net bir skorla galip geldik.Sonuç bizi aldatmaması lazım.O bedava gol olmasaydı çok şey değişebilirdi.Şu soruyu kendimize sormamız lazım.Biz mi çok iyiydik yoksa Rize mi çok kötüydü?
Rize İnşallah bundan sonra kendine çeki düzen verir.Yoksa işleri zor.....bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Takım olarak fena oynamadık. Dün Gökdeniz çok durgundu. Umut, Yattara ve Ayman sahanın en iyilerindendi. Özellikle Ayman'a çok şaşırdım. Attığı golü her oyuncu atamaz. Umut'a neden bu kadar çok yüksekten top atılıyor hala da anlamış değilim. Umut bu topların adamı değil. Umut'u dünkü gibi ara paslarda kullanabiliriz ancak. Acilen yanına top saklamasını bilen bir forvet gerekli. Umut tek forvet oynayacak adam değil. Rize galibiyeti ilaç gibi geldi gerçekten. Umarım bir şeylerin başlangıcı olur bu maç...- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
pas yapmaya başladı takım.var bi gelişme var...
Yorum
-
sonra koşmaya başlayacak,sonra asist yapmaya çalışacak,sonra şut atmayı öğrenecek,sonra gol atacak inş.yavaş yavaş abisi yavaş yavaş..İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepas yapmaya başladı takım.var bi gelişme var...
devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
arada düsüp uff oluyorlar ama, düse kalka insallahİlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonra koşmaya başlayacak,sonra asist yapmaya çalışacak,sonra şut atmayı öğrenecek,sonra gol atacak inş.yavaş yavaş abisi yavaş yavaş..
Yorum
-
İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonra koşmaya başlayacak,sonra asist yapmaya çalışacak,sonra şut atmayı öğrenecek,sonra gol atacak inş.yavaş yavaş abisi yavaş yavaş..

ama dün ciddi anlamda bunu gördüm takımda.orta sahada güzel top çevirdik,olumlu işler yaptık yani.umarım bu galibiyet takıma daha olumlu yansır.
Yorum
-
bizde kaleci hatalarıyla az maç vermedik.İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün c.rize nin kalecisi çok hatalıydı o da olmasa bu kadar kolay alamazdık
bu bahane olmamalı...
Yorum
-
İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçta oyuncuların performansı:
Tolga: Degajları ve aut vuruşları hariç kusursuz oynadı gibi. 1-2 pozisyonda pısırık klarak kendi alması gerekn topları almadı. 8
Tayfun: Sağdan bindirmeleri çok iyiydi. Gerçi bu bindirmelerin sonucu çok mükemmel değildi fakat sonuçta bindirme işlemini güzel yaptı. Gol attığı pozisyonda daha top kaleciye gitmeden " Bu nasıl vuruş, Yazık sana" gibi ifadeleri kullandım. Yine kullanıyorum. Ama şu bir gerçek ki Tayfun defansın ortasında değil, sağında oynatılmalı. 7
Erdinç: 2 kez çok önemli top kesti. 1 kez rakibe kafa topu verdi. Umarım en kötü maçı böylü olur. 7
Çağdaş: Kafa toplarında iyiydi. Fazla iş düşmedi. Güven verdi. 7
M. Keçeli: İlk yarı takımın en iyisiydi. İkinci yarı (son bölümler hariç) fazla ileri çıkmadı. Çok gayretliydi. 8
Serkan: Ersun hoca çok bile sabretti. Tek yararlı hareketi faul kazandırmaktı. 5
Hüseyin: 4 tane önemli top kesti. Sonra gitti onları tekrar rakibe attı. Tam 3 kere 2 metreye pas atamadı. O kadar gereksiz toplar kaybetti ki ben bile "Bu kadar da olmaz" dedim. Fakat en çok şaşırdığım şey spikerin Hüseyin'in bugün iyi oynadığını söylemesiydi. 5
Ayman: Attığı golden başlarsak herkes gibi bende şaşırdım. Fakat kendini geliştirmiş Ayman. Her maçta en az 3 seken topa vuran Ayman, bu maçta onları saha içinde tutmayı başardı. Hatta bir golünü de Özden kurtardı diyebiliriz. Fakat gereksiz sert faul yapma huyundan hala bir parça içerisinde saklı. 7
Gökdeniz: Ayman'a yaptığı asist dışında koca bir SIFIR dı dünkü maçta. Bu kadar kötü olmasını beklemiyordum açıkçası. 5
Yattara: Yattara sezonun en iyi maçlarından bir tanesini çıkardı. Sadece ilk yarının son 10-15 dakikasında etkisizdi. Hatta önünden geçen rakiplerine yaklaşamayacak kadar yorulmuştu. Fakat 2. yarı mükemmele yakın oynadı. Sağ taraftan kurdu oyunu. Ve o aşırtma gol olsa sezonun en güzel gollerinden birine imza atmış olurdu. 9
Umut: Attığı 2 güzel golle kendine güveni geldi. Özellikle 2. gol ayrı bir seyir keyfi. Fakat bomboş durumda ki Ergin ve Yattara'yı görmeyip %100 lük bir pozisyonu harcaması da gözden kaçmadı. Dünkü maçta anlaşıldıki Umut rahat alanda oynuyor futbolunu. Eğer maç berabere olsaydı dün Umut'un ismi hiç bir yerde olmazdı. Çünkü hala defansın arasında kayboluyor. 8
Adnan: Oyuna girdikten sonra orta sahamız isabetli pas atmaya başladı. Gelecek yılın kadrosunda ilk 11 oynayacak biri. Kendini biraz daha geliştirmeli. Ve bir pozisyonda nerdeyse kendi kendini sakatlıyordu. 7
Hasan: 7-8 dk ile yorum yapmak yanlış olur. ?
Ergin: Dün, diğer maçların aksine beğendim. Hatta Umut pasını verse gol bile atabilirdi. 6
Yattara ile ilgili yazılanları okuyunca kesin diyorum kesin bbaşka bir maç seyrettim. Zira Yattara dün koşmadı bile..Belki topla çok buluştu ama..fantazi yaptı resmen...tehlike yaratacak atak yapamadı...
ya da neyse ne işte..Yattara yın çok daha iyi maçları olmuştu...6 iyi .....
....................Celliac ..................
Yorum
-
Bazı arkadaslarımız barıs memis niye yok demişlerdi
bu hafta içi bir millli maçı vardı o maçtan dolayı kadroda olmayabilir
14.01.2008 tarihli haber
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Portekiz maçları için belirlenen kadronun, 19 Ocak Cumartesi günü Riva'daki Milli Takımlar Turkcell Tesisleri'nde toplanacağı bildirildi.
bu portekiz maçı tam hatırlamıyorum ama 22-23 ocak ta yapılıyordu
belki bu maçta oynadığından dolayı alınmamıstır kadroya
maçtan tamtamına 4 gün sonra takımmızın maçına yetişememesini anlayamadım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum