Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tv8 de arsenalin maçlarını izledikten sonra trabzonsporun sahada ne yaptığını anlayamıyorum.
    artık avrupa maçlarını izlememek lazım
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rize'nin net pozisyonu yok duran toplarda bir kaç kafa vuruşu yaptılar onlarda etkisizdi.
      duran toplarda defansimiz elinden geliyor gol yemek icin ama rizesporun forvetleride bizim defans görevini yapiyor yoksa her duran topun gol olmasi gerekirdi..2.yari bitsede nefes alsak
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Takimin acilen forvet ve ortasahada top dagitacak adama ihtiyaci var bunlar dururken solbek aldik insallah bu mevkilere kaliteli adamlarla gorusuyorlardir.

Yorum

• değişen birşey yok ortasahasız oynuyoruz.ayman bildiğimiz ayman serkan çabalıyor biraz o kadar.gökdenizdede bir durgunluk var.ikinci yarı daha iyi oluruz diyecem ama diyemiyorum.
          ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ayman ve hüseyin gol atabilseydiler real madritte oynardılar.
            Tek sorunları gol atamamak olsa canım kurban, ayaklarındaki topu yanındaki arkadaşına da atamıyorlar. Özellikle Hüseyin !
            Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• orta sahada pas yapacak adam yok...topu kanatlara atacak adam yok....ara paslari atacak adam yok....hele hüseyin cok kötü berbat top oynuyor...

sahanin iyilerinden....yattara....cagdas....erdinc....ayman fena degil...serkan fena degil....
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak aruwana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar maçı dinleyebileceğim bir link verirmisiniz. Radyom bozuldu.
                anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tv8 de arsenalin maçlarını izledikten sonra trabzonsporun sahada ne yaptığını anlayamıyorum.
                  artık avrupa maçlarını izlememek lazım
                  ..........+61.........
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• arkadaşlar bi sopcast linki yazarmısınız,bağlantı koptuda bulamıyorum
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• insaallah alacagiz. bu takim bu futbolcularla bile iyi isler yapar. kendine güven ve iyi konsantrasyon. bu futbolcular bukadarda kötü degildi. insallah maci alirizda moralleri düzelir.
                      seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                      asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ersun yanal aymanda neden bu kadar israr ediyor acaba?
                        ersun yanal değilde başka bir hoca olsa cok şey diyecem ama diyemiyorum.vardır bir bildiği diyip geçiyoruz işte.bu ayıboğandan hiç bir şey olmaaaaazzz...
                        ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• Nerden buluyorsunuz bu sopcast adreslerini bizede söyleyin bari
                          T®abzon'um Senden Uzak, Ne Farkeder Nefes aLmaK..! bu Kadar uzaktayız ama Her Zaman Arkandayız..!
                          The Barracuda Style

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sağol Hasannuhoglu.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• rize cok savruk oynuyor.
                              gökdeniz gününde değilki yerle bir etsin ortalığı.
                              yattara tek başına başlı başına bir cevher.
                              gökdeniz az daha gayretli olsun götürürüz işi.

Yorum

• Gokdeniz cok etkisiz, bu nedenle hucumda sikinti yasiyoruz. Yattara Anilin ustune giderse ordan pozisyon buluruz...Ama takim defasimiz iyi, duran toplara dikkat edersek gol yiyecegimizi pek sanmiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X