Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benmi yanlis gördüm yoksa Suat Ustanin formasi 2 Sort numarasi 61 mi?

Yorum

• zaten 2 golu atamasaksak kesin maglubuz soliyim bastan

Yorum

• radyo daki adamın anlatışından belli maçın gidişi...bıktı adam daha 45 dakkadan
        Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
        Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• huseyinde gol atmaya kalkiyor

Yorum

• ALLAHIM NE ZAMAN KURTARACAKSIN bizi hüseyinle aymandan. bir kere de topa vurun da
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
            MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
            BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• hadiiiiiiiii beeeeeeeeeeeeee yattara yine yaptı yapacağini ama kaçırdık golü tühh

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ALLAHIM NE ZAMAN KURTARACAKSIN bizi hüseyinle aymandan. bir kere de topa vurun da
                valla yaaa.

hüseyinin kaleyi tutan bi şutunu görebilsek keşke.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Rize'nin sol kanadı felaket . Yattara 2-3kere 30 metreli alanda bomboş kaldı . Devre bitmeden Victoria oyuna girdi.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ALLAHIM NE ZAMAN KURTARACAKSIN bizi hüseyinle aymandan. bir kere de topa vurun da
                    bu gidisle bunlardan hicbir zaman kurtulamicaz

Yorum

• Yaw bu rizeninde hali içler acısı inşallah kümede kalabilirler.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Yeter artik Huseyin senden biktim ne zaman gideceksin offff offff
                        61 BIZE HER YER TRABZON 61

Yorum

• beyler benmi yanlış gördüm altanı oyundan almışlar puhahahahaha

Yorum

• 2. golü bulamassak her zamanki gibi 2, devre çok zorlanırız.
                            gerçi 3. golü bulsakta zorlanıyozyao da başka mesele
                            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak balta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benmi yanlis gördüm yoksa Suat Ustanin formasi 2 Sort numarasi 61 mi?
                              suat 2 serhat 61

ayman o golü atsa rahatlayacaktık.
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Rize gibi bir takım bile ilk yarıda 3 tane net pozisyon kaçırdı demekki adam gibi bir takımla oynasak vah halimize!!Hüseyin,ayman,keçeli,erdinç,tayfun,umut,serkan siz futbolcu falan degilsiniz kardeşim!!
                                Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X