Bu maci almamiz icin 3 gol atmamiz lazim 2 tane kesin gol yiyoruz bakalim Umut Bulut insallah formdadir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
ligtv yanlis kadro verdi. Erdinc ve Cagdas 11 de. Kalede de Tolga var.İlk olarak ozzyfast52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk 11'i görünce yıkıldım. Tayfun-Hüseyin ikilisinden stoperlik, Ahmat'ten kalecilik beklemek hayalcilik.
Yorum
-
39200İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesopcast linki verirmisiniz arkadaşlar??
42500
33296
35516
hepsi verio ama hepsi takintili goruntu"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Channel-35516İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesopcast linki verirmisiniz arkadaşlar??
adrese yaz direk gelir
Yorum
-
son olarak spiker dedi ki ""bu maçın kilit oyuncuları kimlerdir""" dedi kadir özcana
ben açıkca söyliyeyim """tayfun - hüseyin - ayman"""''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle39200
42500
33296
35516
hepsi verio ama hepsi takintili goruntu
ya tam linki verirmisn bunu kabul etmiyo...zaten bnde pek anlamıyorm..
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum