Kazanmaya hiç bu kadar mecbur olmamıştık...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
hayır kardeş bu halimizden kurtulacağımıza eminim..İlk olarak Cino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazanmaya hiç bu kadar mecbur olmamıştık...
Sezon: 1995-96
.
.Sıra
Takım
O
G
B
M
A
Y
.
1
Fenerbahçe
34
26
6
2
68
19
84
.
.
2
Trabzonspor
34
26
4
4
79
24
82
.
.
3
Beşiktaş
34
22
3
9
74
46
69
.
.
4
Galatasaray
34
21
5
8
67
38
68
.
.
5
Kocaelispor
34
16
11
7
61
43
59
.
.
6
Gaziantepspor
34
14
7
13
42
43
49
.
.
7
Antalyaspor
34
13
6
15
45
55
45
.
.
8
Samsunspor
34
12
7
15
46
46
43
.
.
9
Bursaspor
34
10
11
13
56
48
41
.
.
10
G.Birliği
34
10
11
13
41
48
41
.
..
11
A.Gücü
34
10
7
17
36
56
37
.
.
12
Altay
34
9
9
16
35
56
36
..
.
13
İstanbulspor
34
8
11
15
46
57
35
..
.
14
Vanspor
34
8
11
15
32
50
35
.
.
15
Denizlispor
34
8
10
16
38
50
34
.
.
16
Kayserispor
34
7
11
16
41
61
32
.
.
17
Eskişehirspor
34
10
2
22
40
68
32
.
.
18
Karşıyaka
34
7
6
21
26
65
27
.
ezik fb maçında daha mecburduk ama olmadı..En son Muhammed KOÇ tarafından düzenlendi; 28.01.2008, 17:49.devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
Dışardan objektif gözlemleri duyma çok güzel...
Onur kaliteli bir kumaş bizde çok başarılı olacağına bende inanıyorum...
Karşıyakaya selamlar, En yakın zamanda Trabzonda görüşmek dileğiyle...
İlk olarak KSK_Oguz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarşıyaka'dan selamlar.
Bu konuyu biraz okudum da, kapıldığınız umutsuzluğu anlayamadım. Hiç bir Trabzonlu'ya ligden düşeriz veya düşmemeye oynarız lafları yakışmıyor. Takımın durumu ortada, farkında herkes ancak önce kulüplerin asıl sahiplerinin yani taraftarların umudunu kaybetmemesi gerekiyor. Yöneticiler gelir gider, baki olan, kulübümüzü sashiplenecek olan bizleriz.
Karşıyaka mesela. 1997 senesinden beridir alt liglerde sürünüyoruz. Gerçi çıksakta farketmiyor ama, yine de umudumuzu yitirmiyor, ligin sonuna kadar takımın peşinden gitmeye devam ediyoruz.
Bugün üye olmamın asıl sebebi, kaleci Onur'dur. Onur'a biraz daha tahammül etmenizi öneriyorum. Gerçekten gelecek vaadeden bir kaleci. Verilen paraya göre ucuza gittiğini düşünüyuoruz biz Karşıyakalılar olarak. Yan toplarda mükemmeldir, cepheden gelen toplarda kalesini güzel kapatır. Çok çalışkan ve tam bir profesyoneldir. Kaleci gol yiyecektir. Ama gelecekte kalede uzun yıllar problem yaşatmayacak bir transfer yaptığınızı bilmenizi isterim. Ama biraz tahammül edin lütfen.
2 sene önce Akçaabat maçına gelmiştim deplasmana. Sizin tribünlerden 4-5 kişi maç sonu gelip bizi şehre kadar götürmüştü. Baya yardımları oldu. Okuyorlarsa buradan teşekkür ederim tekrar. Trabzon deplasmanına gelicez inşallah. Önümüzdeki sezon olmazsa, bir dahaki sezon mutlaka. Ama süper ligde.
Rize maçında sonsuz başarılar. Ben kazanacağınızı düşünüyorum. Rize gol atamaz. 2-0 alır Trabzon. Hadi 2-1 olsun. Ama bizim olsun.
Unutmayın umudunu kaybeden herşeyini kaybeder.
Başarılar dilerim tekrardan.Eskiden Sungu61 idi ....
Yorum
-
Bu akşam maç itibariyle sıradan ama önem itibariyle kritik bir maça çıkıyoruz. Ben yöneticilerin yerinde olsam Rize yoluna çıkmadan önce futbolculara tekrardan bir müzeyi götürürdüm. Öncelikle bize tekniğinden çok yüreği olan futbolcular lazım. Bu maça gelince zorda olsa maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Aksi olurda üstüne birde Bursa kazanırsa yandı gülüm keten helva.Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum
-
Bu aksam 3 Puanı Almaktan Başka hiçbirşeyi düşünmemeli Futbolcular.Maçı alacağımızdanda Eminim..Barış dan bu maçta Bir Gol bekliyorum AçıkcasıNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Trabzonspor gibi bir takım için Ç.Rize veya üç büyüklerden biri fark etmez, takımın defansında zaafları var, ancak gününde olan bir Yattara, Gökdeniz de hesaba katmaz lazım. 3 ihtimalli maç. Son maçlardan sonra görülen o ki artık 2-3 farkla da öne geçse takım her an gol yiyebilir, bu durum futbolcuların üstünde de büyük baskı oluşturuyor, görünen o.
ERSUN YANAL KLASİĞİ , YAPACAK BİR ŞEY YOK, DAHA ERSUN YANAL GELMEDEN VEYA GELDİĞİ İLK GÜNLER OLSA GEREK demiştim ki: Ersun Yanal'ın yönettiği takımlar bol gollü mağlubiyet-galibeyetlere hazır olsun. Ersun Hoca'nın oyun mantalitesinde değişen birşey yok. Takım olarak defans yapmasını bilmezsen daha çok hüsran görür bu takım. Uygulatmak istediği sistem tüm futbolseverleri heyecanlandırır, ancak Trabzon dahil Türkiye'de uygulayacak donanımlı hiçbir takımı göremiyorum.Oyunu 20-25 alana sıkıştıracaksın, defansın arkasında 30-35 metre mesafe olacak, baskı baskı ......Bu sistemi oynaman için geri dörtlünün 4 kaliteli isim ile doldurulması gerekir.Beklerin ileri-geri çalışması lazım.
Tam bir macera........
Takım defansını iyi uygulayan takımların ligdeki pozisyonları belli.
Amaaaaaaannn.Aynen devam ............''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Komşumuz,dostumuz,kardeşimiz,rakibimiz.....İlk olarak Umit Mert tarafından gönderildiRize de kim oluyor?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Hayde hayde ..
Hayde hayde vur hayde Trabzon hayde hayde gol hayde Trabzon
Yine coştu kupa beyi şampiyon Trabzon
Şampiyon belli kimdir diye sorma , Trabzon !
Ah kazım abim ah erken gittin beee bi kupa daha göreydin bari .."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
rizenin savunması çöktü. bizim hiç olmadı ki!!!!!!İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekürşat cezalı diye duydum bi arkadaştan...rize savunması tamamen çökmüş.TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.
Yorum
-
yaw ne oldugu belirsiz bir misirli aldik herkes transfer basligina akin etti.halbuki 5 tane sayed moawad transferinden önmeli bir rize macimiz var 50 dakika sonra.beyler bu basliga gelin bu basliga.bizi sayed kurtarmaz.kurtaracak olan yine umuttur,gökdenizdir,yattaradir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum