Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serhat Akyüz! evet bu adam çok sağlam büyük ihtimalle umutu o tutacaktır yattarayıda kürşattt

eşleşmeye bak yattara kürşat
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak requiem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      konyayı geçmek için 2 li averaja gerek yok, zaten konya ile 2li averajın olabilmesi için senin konya ile 2 maç yapman gerekiyor,
      konyadan genel averaj olarakta iyiyiz farketmez yine 8.oluruz

Yorum

• takımı ne hale getirdi nuri albayrak ve ekibi. şu hale bakın. 8. olmaktan bahsediyoruz.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• dogru kusura bakmayin yanlis kalmis aklimda!! serhat akyüzdü

Yorum

• Ç. Rizespor'la 26. randevu
            Takımımız ile Çaykur Rizespor, bugün Rize Atatürk Stadı'nda yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 26. kez karşı karşıya gelecekler.

Bugüne kadar 2 takım arasında yapılan 25 maçta, Bordo-Mavili ekibimizin galibiyetlerde 15 - 4 üstünlüğü bulunuyor. 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Takımımız rakip fileleri 47 kez havalandırırken kendi kalesinde 17 gol gördü.

EZİCİ ÜSTÜNLÜĞÜMÜZ BULUNSA DA TIRSMIYO DEĞİLİM..
            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• nedense her takima karsi istatistiklerde olan yenilgilerimizin cogunu bizim generasyon hatirliyor.... nerde o efsane kadro dönemi

Yorum

• bence kazanacağız bu maçtan umutluyum 1-3 bitecek gibime geliyor
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• Mrb Arkadaşlar...

İnş. bu maçı kazanır ve çıkışa geçeriz. Yoksa işimiz çok zor olur

Yorum

• inşallah kazanırız diyorum ama hiç umudumda yok açıkcası. Biz bu durumdayken rizede alt sıralardayken evlrinde bize puan vereceklerini hiç sanmıyorum umarım yanılırım ama düşününce maçı almak için hiç bir artımız yok sadece ismimi umarım ismimiz yeter.
                    Trabzonsporlu futbolcularin kendini çok özel hissetmesi ve insanlara bir seyler vermek zorunda olduklarini bilmeleri gerekir. Bu duygu saf bir duygu olabilir ama böyle düsünüyorum. K.Koyuncu

Yorum

• Trabzonspor:5-1:Ç.Riza
                      9' Yattara
                      18' Umut
                      34' Yattara
                      45'Umut
                      71'Yattara
                      89'Zafer Biryol
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• bu iki isim bu akşamın isimleri olacak kürşat-yattara
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• çok gol yer çok ta atar alırız diyorum..
                          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İzlemiyecektim ama yine gönlüm elvermiyo hadi bakalım hayırlısı İnşallah yeneriz
                            BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• büyük ihtimalle Rize kazanacak...

(UEFA)

Yorum

• Karşıyaka'dan selamlar.

Bu konuyu biraz okudum da, kapıldığınız umutsuzluğu anlayamadım. Hiç bir Trabzonlu'ya ligden düşeriz veya düşmemeye oynarız lafları yakışmıyor. Takımın durumu ortada, farkında herkes ancak önce kulüplerin asıl sahiplerinin yani taraftarların umudunu kaybetmemesi gerekiyor. Yöneticiler gelir gider, baki olan, kulübümüzü sashiplenecek olan bizleriz.

Karşıyaka mesela. 1997 senesinden beridir alt liglerde sürünüyoruz. Gerçi çıksakta farketmiyor ama, yine de umudumuzu yitirmiyor, ligin sonuna kadar takımın peşinden gitmeye devam ediyoruz.

Bugün üye olmamın asıl sebebi, kaleci Onur'dur. Onur'a biraz daha tahammül etmenizi öneriyorum. Gerçekten gelecek vaadeden bir kaleci. Verilen paraya göre ucuza gittiğini düşünüyuoruz biz Karşıyakalılar olarak. Yan toplarda mükemmeldir, cepheden gelen toplarda kalesini güzel kapatır. Çok çalışkan ve tam bir profesyoneldir. Kaleci gol yiyecektir. Ama gelecekte kalede uzun yıllar problem yaşatmayacak bir transfer yaptığınızı bilmenizi isterim. Ama biraz tahammül edin lütfen.

2 sene önce Akçaabat maçına gelmiştim deplasmana. Sizin tribünlerden 4-5 kişi maç sonu gelip bizi şehre kadar götürmüştü. Baya yardımları oldu. Okuyorlarsa buradan teşekkür ederim tekrar. Trabzon deplasmanına gelicez inşallah. Önümüzdeki sezon olmazsa, bir dahaki sezon mutlaka. Ama süper ligde.

Rize maçında sonsuz başarılar. Ben kazanacağınızı düşünüyorum. Rize gol atamaz. 2-0 alır Trabzon. Hadi 2-1 olsun. Ama bizim olsun.

Unutmayın umudunu kaybeden herşeyini kaybeder.

Başarılar dilerim tekrardan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X