İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
her ne olursa olsun bi düşme muhabbetine katılmıyorum.ligi ortalarda tamamlayacağımızdan eminim.İlk olarak gabalak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu gidişle seneye kesin şampiyonluğa oynarız 1. ligde malesef
umarım rize maçıda bizim için bir serinin başlangıcı olur.
Yorum
-
İlk olarak lazman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon dan Rize ye giden var mı arabası ile...Beni de götürsün çabuk...bekliyorum
saygılar efem
atarız tutatrız ama maça da gider destekleriz ...
abi eğer maça gideceksen yeni mahalleden otobüs kalkıyo 100. yıl ilk öğretimin ordan...
bnde gidebilirim şuan düşünüyorum
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
bu maçı alırsak antepi puan olarak geçiyoruz,konyayı yenmiştik 2li averajdan geçeriz,a.gücü ile berabere kaldık böyle olunca genel averaja bakılır onuda genel averajlan geçer 8.oluruzİlk olarak YIKILMAZ_61 tarafından gönderildiyendik mi ne oluyor şimdi 2'li averaj fln..9.mu oluyoruz 8. mi...
8 Ankaragücü20 6 7 7 21 27 -6 25
9 Konyaspor20 7 4 9 24 35 -11 25
10 Gaziantepspor20 7 3 10 24 32 -8 24
11 Trabzonspor19 6 4 9 23 26 -3 22
Yorum
-
konyayı geçmek için 2 li averaja gerek yok, zaten konya ile 2li averajın olabilmesi için senin konya ile 2 maç yapman gerekiyor,İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maçı alırsak antepi puan olarak geçiyoruz,konyayı yenmiştik 2li averajdan geçeriz,a.gücü ile berabere kaldık böyle olunca genel averaja bakılır onuda genel averajlan geçer 8.oluruz
Yorum
-
serhat olmasınİlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet sedat....seneye şampiyon karadenizden
Yorum
-
Serhat Akyüz!İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet sedat...."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum