İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
tayfun belki oynamayabilirde hüseyin yine banko çıkar bugün.maalesef...
-
cafer ağabey bende yazdım Trabzonspor kötü gidiyor diye burda hiçbirimiz tuttuğumuz takımın kötü yerlerde olmasını zaten istemiyor tereddütümüzü paylaşıyoruz sadece bizim içimizde kabul etmiyor almalıyız almamız gereken bir maç diyoruz....
takımı öyle bir hale getirdilerki kına yaksınlar bi yerlerine...
Yorum
-
Bunu söyleyenlerin eminim ki içi kan ağlıyor ama gerçekler de maalesef ortada.Dünkü sıvas maçını izleyince iyice karamsarlığa kapıldım.FB karşısında sıvasın ne kadar rezil olduğunu görünce iyice endişelendim.Ne alakası var demeyin bu sıvas bizi elini kolunu sallaya sallaya yendi demekki işimiz çok zor şu sıralar kasımpaşa ile oynasakta nefes alsak gerçi onuda yeneceğimizi zannetmiyorumİlk olarak KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Trabzonspor seneye 1. lige düşer gibi şeyler ima etmeye çalışan arkadaşlar. Değerli(!) yorumlarınızı kendinize saklayın zahmet olmazsa. Elin adamı ve taraftarı ''Trabzon kümeye'' diye bağırınca nasılda aslan kesiliyorsunuz. Peki sizin bu yaptığınız nedir. Böylemi seviyorsunuz bu takımı. Böyle saçma sapan şeyler yazarak egolarınızımı tatmin ediyorsunuz. Trabzonspor herşeye rağmen böyle ithamlarla sizin ağzınıza sakız olmayacak kadar büyüktür. Kendinize ve yazdıklarınıza bir çeki düzen verin ya.
Adım gibi eminim BMN Yönetiminin konuyu kapatmayacağını bilseniz ''Trabzon Kümeye'' diye başlık ta açarsınız siz!!!!!!
Yorum
-
bu maçta da yenilirsek ,korkuyorumki bir dahaki haftalarda küme savaşı vereceğiz,çünkü aradaki fark 2 puan ve biz 3 ezikle oynayacağız
bu işin şakası makası kalmadı artıkNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Trabzonspor 5 : 1 Ç.Rizespor
ligin ilk yarısında 5 attığımız takımdan korkar olduk.O maçı izlemiştim rize defans'ı çok kötüydü oraya takviye yapıp yapmadıklarını bilmiyorum ama yapmadılarsa rahat kazanırız.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Ç.Rizespor 1
Bursaspor3
Ankaragücü 1
V. Manisaspor1
Konyaspor0
Kasımpaşa 3
Beşiktaş 1
Kayserispor1
Ankaraspor 1
Denizlispor 3
Galatasaray 0
Gençlerbirliği 1
Gaziantepspor 1
İstanbul BŞB1
Fenerbahçe 0 TOPLAM PUAN:40 DURUM KRİTİKİstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum