Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu maçı alamazsak çok zor bir dönem bizi bekliyor ligin en kötü defansına karşı oynayacağız kürşatında olmayışı onlarda çok daha fazla sıkıntıya neden olacak bu maça çift forvet tek ön libero çıkmamız gerekmiyor mu ersun hoca

onur
    ferhat-erdinç-çağdaş-keçeli
    serkan
    yattara-gökdeniz-barış
    umut-ergin

yenemezsek %80 çıkılması zor bir kuyuya gireriz
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Bence Ersun Yanal Kalede Jefersonu oynatmamakla puanlarımız takımlara hediye ediyor bahaneside çok saçma ve basit geliyor bana. Takım zor durumda olmasına rağmen Geleceği düşünerek jefersonu oynatmıyorum diyor çünkü jeferson bu takımda kalmak istemiyormuş. Tamam kalmak istemeyebilir ama Adam diğer kalecilerden daha iyi işini yapıyor sonuçta ve bugünü kurtarmadan gelecek günleri düşünmeside bana çok saçma geliyor. Gelecek tabiki düşünülmeli ama bugünü kurtrmalı önce. Kaleci konusuna değinmek istedim. Ç.rize maçına gelince yukarda bi arjadaşın yazdığı gibi bize aslan kesilecekleri kesin o yüzden ilk dakikadan itibaren başlarını ezmemiz gerekiyor. Bu maçı alacağımızdan en ufak bir şüphem yok. Hafta içindeki moral ziyaretleri idmana katılım çok güzel oldu umarım bu olumlu hava maçada yansır. Gönlüm havanın yağmurlu olmasından yana daha iyi oynadığımızı düşünüyorum yağmurlu havada. Kuru hava teknik oyuncuların yüzünü güldürür bizdede teknik oyuncu yoksulluğu yaşandığı için ben Yağmurlu olmasından yanayım havanın umarım Allahta gönlümüze göre verir. Bu maçta umutun gol atacağınıda düşünüyorum ayrıca inşallah kazanırız Büyük Trabzonsporumuz için.
      Zambaklar En Issız Yerlerde Açar Ve Vardır Her Vahşi Çiçekte Gurur Bir Mumun Ardında Bekleyen Rüzgar Işıksız Ruhumu Sallar Da Durur, Ne Güzel Seni Bulmak, Bütün Yüzlerde Sonra Seni Kaybetmek, Hemen Her Yerde Ne Güzel Bineceğin, Vapur Kaçırmak Yapayalnız Kalmak, İskelelerde.. DeNiZcİ

Yorum

• çok dostluk içinde geçecek bu maç.sivas fb ye iyi misavir perver dayvanmış fıss.. gelseler rizeye de bi de buraya baksalar keşke..bu arada maçı alamazsak, herkezin de bildiği gibi tv programlarında artık fırtına düşüyormu tartışmaları başlar.onun için bu maçı mutlaka almalıyız..
        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Ersun Yenalın geldiğinden beridir yaptığı en büyük hata Jefersonu oynatmamak,3 tane kaleci 1 tane JEFERSON ETMEZ.
          Tolga kaç senedir kaleciliği öğrenecek diye Bizim kaybettiğimiz puanın haddi hesabı yok.
          Ahmet zaten 3.ligde ancak kalecilik yapar.
          Onur için bir şey söylemem erken ama G.birliği maçındaki gibi aptalca hatalar yapacaksa İşimiz zor.
          Rize maçı bence Çok önemli Ya Rize Bursa maçlarından 6 puan alıp tamamen tehlike bölgesinin dışına Çıkıp rahatlarız,Yada Rize maçını kaybederek kendimizi ateşe atarız.
          Eğer Rize maçınıda kaybedersek Büyük bir ihtimalle Ersun Hoca istifa eder.
          Açıkçası ben bu maçı kazanabileceğimizi zannetmiyorum.
          Trabzonsporda iş tamamen Gökdeniz ve Yattaraya kalmış durumda Onlarda kötü oynadımı zaten galip gelme şansı sıfır.
          Bu maç önemli Rahatlamak açısından önemli.
          Yöneticilerin Transferle işi olmayacağına göre Bu sezonda Bu kazmalarla Yola devam edeceğiz.
          Aslında Bizden 2 oyuncu Hüseyin,Ayman ve Tayfunu markaj ederse Kesin kazanırız.Bu üç oyuncunun rakiplerine Yapacakları asistleri Önlerlerse kazanma şansımız yüksek.
          Rakipten Çok Hüseyin,Ayman,Tayfunu markaja almak lazım.
          Trabzonspor uzun bir süreden beridir.Rakiplerine karşı 16
          ya karşı 7 kişi ile oynuyor.
          Kaleci-Hüseyin-Ayman-Tayfun birde Hakem Rakipten Oynayınca 16 ya karşı 7 kişi ile maç yapmak zorunda kalıyoruz,Bizdeki 7 kişiden diğer 2,3 kişininde kapasitesi belli
          Trabzonspor bu sezonu puan olarak rahatlayıp,GELECEK sezonun temellerini şimdiden atmalı.
          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• şüphesiz almalıyız mutlak galibiyet aksi sonuç bataklığa dahada sürükleyecek ...

ey futbolcular pasifsiniz yetersizsiniz biliyoruz ama bu maçı alın başka bir çareniz yok daha fazla bu takımı küçültme hakkınız yok becerinin olmadığı yerde yürek ve isteğin devreye girmesi gereken maç bu ...

,başka alternatifi yok....

Yorum

• puan durumuna baktımda kazandıkmı 8.oluyoruz mutlaka kazanmalıyız

Yorum

• kazanamasakta tam küme hattına iniyoruz
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• kazanmak zorundayız
                  "Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
                  Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

• ankaranın ve manisanın yenmesi kötü oldu bizim için....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• bu gidişle seneye kesin şampiyonluğa oynarız 1. ligde malesef
                      sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun Yenalın geldiğinden beridir yaptığı en büyük hata Jefersonu oynatmamak,3 tane kaleci 1 tane JEFERSON ETMEZ.
                        Onur'un Jefferson'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Jefferson'da ilk geldiğinde abuk sabuk goller yiyordu. Ama Carlos Alberto Pareira kandırmıştı bir kere bizi Dida'dan sonra milli takım kalesini korur diye. Jefferson hatalı gol yedikçe Pareira böyle demişti düzelir diye geçiştirdik. Ama daha Onur'u bir maç izledik. Biz Trabzonsporumuzu izlerken heyecanlanıyoruz. O sahada ilk kez giydiği o büyük formanın heyecanıyla bir iki hata yapti. Tolga'ya başarılı olması için ne kadar sabrettiysek bunun yarısını Onur'a göstermeliyiz.

Maça gelince bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Önce dostluk sonra bizim galibiyetimizle sonuçlanır inşallah.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• kazanmalıyız gökdenizde hastaymış ama bakalım performansı nasıl olur
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Şu Trabzonspor seneye 1. lige düşer gibi şeyler ima etmeye çalışan arkadaşlar. Değerli(!) yorumlarınızı kendinize saklayın zahmet olmazsa. Elin adamı ve taraftarı ''Trabzon kümeye'' diye bağırınca nasılda aslan kesiliyorsunuz. Peki sizin bu yaptığınız nedir. Böylemi seviyorsunuz bu takımı. Böyle saçma sapan şeyler yazarak egolarınızımı tatmin ediyorsunuz. Trabzonspor herşeye rağmen böyle ithamlarla sizin ağzınıza sakız olmayacak kadar büyüktür. Kendinize ve yazdıklarınıza bir çeki düzen verin ya.

Adım gibi eminim BMN Yönetiminin konuyu kapatmayacağını bilseniz ''Trabzon Kümeye'' diye başlık ta açarsınız siz!!!!!!
                            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• eğer rizeyi de yenemezsek yazıklar olsun rizeyi küçümsediğimden değil malesef rizenin çok kötü olmasından böyle bir cümle kurdum bilmiyorum yenilginin sonunu düşünmek istemiyorum altımızdaki takımlyar bizden iyi ne bileyim en kötüsü burak ile de nigris bizde de oynayabilirlerdi niye almıyorlar hala topçu bu yönetim ve başkan bize tam bir tuzak kurdular ve biz o tuzaktan çıkamadık malesef
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X