Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok zor bi maç olacak ,kazanacağımızdan şüpheliyim.Umarım her şey gönlümüze göre olur
    Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• Bu Macı Rahat Kazanacagız Rahat Olun
      ~ TrAbZ10SpOR ~

Yorum

• 4 büyüklerden 3 ü rakiplerini eze eze yendiler
        sıra bizde mi acaba diyorum?

ama rakibimiz diğerlerinden daha kolay olmasına rağmen hiç sanmıyorum
        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak jaguar19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          4 büyüklerden 3 ü rakiplerini eze eze yendiler
          sıra bizde mi acaba diyorum?

ama rakibimiz diğerlerinden daha kolay olmasına rağmen hiç sanmıyorum
          biz su anda büyük takim olmadigimiz icin zorlanarak da olsa kazansak bize yeter de artar bile.yenersek 25 puanla sekizinci oluyoruz.buda yönetimin giderayak kendilerini basarili görmeleri acisindan güzel olurdu.takimi daha iyi bir noktada birakamazlardi herhalde.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ç.Rizespor galibiyet peşinde

Ligin ikinci yarısına üst üste aldığı farklı mağlubiyetlerle başlayan Çaykur Rizespor, hafta içerisinde Fortis Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselmenin verdiği moralle Trabzonspor karşısında galibiyeti hedefliyor.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, ikinci yarıya kötü bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Bir an önce toparlanmamız gerekiyor. Bunu da Trabzonspor maçında başlatmayı hedefliyoruz. Fortis Türkiye Kupası'nda grup lideri olarak çeyrek finale yükselmek bize oldukça moral verdi. Bu nedenle Trabzonspor karşısına da moralli çıkacağız. Türkiye Kupası'nda kazandığımız moralle Trabzonspor karşısında iyi sonuç alacağımıza inanıyorum. Karşılaşma, Trabzonspor'un da bizim de kazanmamız gereken bir karşılaşma. Bunun için son derece zor bir maç olacak" diye konuştu.

Çaykur Rizespor'da Trabzonspor karşılaşması öncesi kart cezalısı Kürşat ile Ninja'nın sakatlıkları bulunuyor. Hafif sakatlığı bulunan Victoria'nın ise oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

Çaykur Rizespor'un Trabzonspor karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Özden - Gökhan, Suat, Serhat, Anıl - Emrah, Cumhur, Fahri, Altan - Zafer, Riberio

27.01.2008
            Kaynak : DHA
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bizim defansta Erdinç, Çağdaş, Tayfun üçlüsünden ikisi, orta sahada Hüseyin, Ayman ikilisi olduğu müddetçe rahat maç kavramı bize haram. Bize acil stoper ve ön libero lazım yoksa bu maçta diğer maçlarda da durum kel. Zira her maç 3 gol atamayacağımıza göre..
              Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• TS'de duayenler Rize'ye gidecek

Sadri Şener, yarın akşam Rizespor maçında takıma moral olması açısından türbindeki yerini alacağı öğrenildi.

Trabzonspor'da başkan adaylarından Sadri Şener, yarın akşam Rizespor maçında takıma moral olması açısından türbindeki yerini alacağı öğrenildi. Hatta Bakan Özak'ın programının uygun olması halinde Rize maçına gidebileceği kaydedildi.

Trabzonspor'da Rize maçı öncesi ilk olarak başkan adaylarından Sadri Şener dün akşam Mehmet Ali Yılmaz tesislerine giderek futbolculara moral vermişti. Bu ziyarette Bakan Faruk Özak ve beraberinde Trabzonspor eski başkanlarından Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Ak Parti Trabzon milletvekilleri Mustafa Cumhur, Safiye Seymenoğlu Cevdet Erdöl, Asım Aykan, eski asbaşkanlardan İskender Önal ,Ömer Gürsoy,Nevzat Şakar'ın yanı sıra kulübün eski yöneticileri katılmıştı.Kalabalık bir biçimde tesislere giden kulübün duayenleri hem futbolcu hem de teknik heyete bir süre sohbet etmiş ve Rize maçında başarılar dilemişti.

Şimdi de yarın akşam Rize'de oynanacak olan Rizespor maçında da takıma moral olması için kulübün duayenleri maçtaki yerini alacağı öğrenildi. Trabzonspor Rize maçında alabileceği bir galibiyetin de ayrı bir önemi var. Çünkü alınacak bir galibiyet hem kötü gidişe bir dur denilecek, futbolculara güven gelecek, teknik direktör Ersun Yanal, deplasmanda ilk galibiyetini almış olacak.

27 Ocak 2008 / 21:27
                Kaynak:
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bırakın rizeyi yenmeyi beraberlik bile süpriz olur.10 şubata kadar bu takımdan bir şey beklemeyin.
                  Allaha dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok(10 şubata kadar)Bu takımın kaderiyle oynadıklarının farkındalarmı.Ceyhunu gönder, transfer yapma, kongre yapma, iki yıldır yaşanmamış rezillik bırakma.Umarım kümede kalırız.Bizleri bu duruma düşürenlerin(nuri ve ekibi) Allah...
                  Ali kemal yuvarladi,Hüseyin patlatti ve futbolda düzen degisti

Yorum

• Rize 1 TRABZONSPOR'UM 2
                    Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                    Kobra

Yorum

• İlk olarak buramburam61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bırakın rizeyi yenmeyi beraberlik bile süpriz olur.10 şubata kadar bu takımdan bir şey beklemeyin.
                      Allaha dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok(10 şubata kadar)Bu takımın kaderiyle oynadıklarının farkındalarmı.Ceyhunu gönder, transfer yapma, kongre yapma, iki yıldır yaşanmamış rezillik bırakma.Umarım kümede kalırız.Bizleri bu duruma düşürenlerin(nuri ve ekibi) Allah...
                      kısmen katılıyorum sana arkadaşım...
                      fakat bir yattara bir gökdeniz formunda oldumu diğerlerinden pek beklenti beklemeden mutlaka gol yiyeceğimizide varsayarak fazla atan taraf biz olursak doğal olarak bu mac bizim olur.
                      bi gökdeniz
                      bide yattara.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Arkadaşlar ben bu maçı rahat kazanacağımız görüşündeyim çünkü;

Rize ye göre daha rahat konumdayız ,
                        Yönetim yavaş yavaş şekilleniyor bir birlik havası oluştu,
                        En önemlisi Rize gol için gelecek o zaman biz onları kontra ile avlıyacağız.

Skor bence 1-3 İNŞALLAH

Yorum

• Maçı alırız alamayız diyemem.

Ama Oftaş maçı ve Gençlerbirliği maçlarının ilk devreleri oynana futboldan duyduğum ümitle maça hazırlanıyorum.

Bendeki stresin fazlası topçularımızda mevcut.

Ama negatif olmayı,moral bozmayı,aşağılamayı maharet gören zihniyetlerin yazdıklarına bakınca,onların inadına topçu kardeşlerime sonsuz güven duyuyorum.

Koca bir saçmalığın tüm yükü 11 adamın sırtında...

Onlarlayım.

Not:En azından maçtan 24 saat evvel bizede görevler düşüyor.

Futbolcu sayfalarına atılan mesajlara biraz daha dikkat ve incelik lütfen.

Yorum

• Macın sonucundan cok güzel futbol bekliyorum ... artık 3 pas yapalım ...
                            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Macın sonucundan cok güzel futbol bekliyorum ... artık 3 pas yapalım ...
                              Bende artık güzel futbolu geçtim kötüde oynasak peşpeşe 2-3 maç kazanmak istiyorum.
                              Sen ağlat biz severiz seni...
                              Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                              ts_mania

Yorum

• futbolcularin üstünde cok büyük baski ve stres var. sonucta onlarad insan. ne olursa olsun bordo-mavi formayi giyiyorlar. allah yardimcilari olsun. moral acisindan herseyi yapmamiz lazim. baska caremiz yok. bu haftaki idman ziyaretleri cok güzel oldu... devami gelir insallah

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X