Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ''Trabzon'u yeneceğimize inanıyorum''

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'nü yenip çeyrek finale yükselerek elde ettikleri moral ile Trabzonspor karşısında da iyi sonuç alacaklarına inandıklarını söyledi.

--

Hayatımda en nefret ettiğim ifadelerden birisi. Trabzon'u yeneceğimize inanıyorum diyememeli sıradan bir Anadolu takımı teknik direktörü! Bizi bu hallere düşürenler kulağınız çınlıyor mu?
    Bu kadar bencil olmayın.Biz burada dostluk mesajları verirken buyrun gelin yanyana maçımızı seyrelim sonuç ne olursa olsun kazanan karadeniz olucak derken sıradan bir anadolu takımın teknik direktörü diye hitap ettiğin takım sana 70 km uzaklıkta olan kardeş takımın.Ne desin adam buyursun gelsin bizi yensinlermi?çok ayıp çok..
    Yan Sanayi DeğiL
    OrjinaL
    A
    Z

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tek güvencem hocamız..Gerisi yalan!
      Bu da yalan!!!

Istatistiklere bakarmisin... Ziya Doganin yarisi bile olamadi!

Yorum

• TS antremanına baskın

26 Ocak 2008 / 13:18

Trabzonspor'a Çaykur Rizespor maçı öncesi büyük moral desteği.

Eski başkan yönetici ve Trabzonspor'un kurullarının başkan ve yöneticileri moral içen bu akşam Tesislere giderek çalışmayı izleyecekler.

Süper Ligi'nde Pazartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı ve ligdeki kaderini belirleyecek olan maç öncesi eski başkan ve yöneticiler bu akşam yapılacak olan çalışmaya giderek futbolculara moral verecekler.Dün akşam saatlerinde Trabzon'a gelen başkan adayı Sadri Şener , Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, ve diğer başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu,'nun yanı sıra eski başkan ve yöneticiler ile Divan, Sicil, Disiplin ve Denetleme Kurulu üyeleri bu akşam yapılacak olan idmana giderek hem teknik heyete hemde futbolculara moral verecekler.

Salı gününe kadar Trabzon'da kalacak olan Başkan adayı Sadri Şener Trabzonspor'un Pazartesi günü Ç.Rizespor ile oynayacak olduğu maçı kurmayları ile birlikte izleyecek.

Kaynak:
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak oflum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu da yalan!!!

Istatistiklere bakarmisin... Ziya Doganin yarisi bile olamadi!

Bir hoca için ZD ile kıyaslanır hale gelmekten daha kötü ne olabilirdi diye düşündüm fakat bulamadım.Ne diyelim Ersun Hoca,bugünleri görecek ne günahlar işlemissin acaba?
          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir hoca için ZD ile kıyaslanır hale gelmekten daha kötü ne olabilirdi diye düşündüm fakat bulamadım.Ne diyelim Ersun Hoca,bugünleri görecek ne günahlar işlemissin acaba?
            albayrak a inanmak
            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Lazrail53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu kadar bencil olmayın.Biz burada dostluk mesajları verirken buyrun gelin yanyana maçımızı seyrelim sonuç ne olursa olsun kazanan karadeniz olucak derken sıradan bir anadolu takımın teknik direktörü diye hitap ettiğin takım sana 70 km uzaklıkta olan kardeş takımın.Ne desin adam buyursun gelsin bizi yensinlermi?çok ayıp çok..
              Kardeş takımımız Rize'ye söylenmiş bir laf var mı? He pardon kardeş takımımız sıradan Anadolu takımı değil. Biz sıradanlaştık.

Lafımı istediğiniz yere çekebilirsiniz. Anlatmak istediğimi anlamadığınız sürece istediğiniz yere uzar zaten.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Rizeli bir yönetici bu maç çıkış maçımız olacak diyordu geçenlerde..Nerdeeeen nereye...

Yorum

• Galibiyet SART!
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ..................onur...........................
                    musa....cağdaş.....erdinç......keçeli....
                    ...................serkan.......................
                    yattara.......gökdeniz.........barış.......
                    .............ergin.....umut...................

bu kadro ile çıkalım yeneriz rizeyi.....açıksası forvet ve defanstaki oyunculara hiç güvenmiyorum ama bence çıkabilecek en mantıklı karo bu...ayrıca rize maça asılacak bu maçta herşey olabilir....

Yorum

• İlk olarak Akın_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ..................onur...........................
                      musa....cağdaş.....erdinç......keçeli....
                      ...................serkan.......................
                      yattara.......gökdeniz.........barış.......
                      .............ergin.....umut...................

bu kadro ile çıkalım yeneriz rizeyi.....açıksası forvet ve defanstaki oyunculara hiç güvenmiyorum ama bence çıkabilecek en mantıklı karo bu...ayrıca rize maça asılacak bu maçta herşey olabilir....
                      Bence bu kadro ile rize bize en az 3 atar.Belki biz dört atar alırız maçı ama çok dengesiz bi kadro. Musanın da tam manasıyla bek olmadığını düşünürsek, defansta zaten dökülen takım darmadağın olur.
                      "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• rize kardeşimizsin dostumuzsun ama bu maça çok ihtiyacımız var.bu haftalık kusura bakma
                        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Sonunda evdeyim ve izleyebileceğim bir maç. İnşallah yeneriz. Sahada Trabzonspor forması giyinenler aklıma geldikçe galibiyet yine uzaklarda gibi görünüyor ya neyse..

Yorum

• Sen git oftaş gibib dandik bi takıma kendi sahanda yenil gel rizeyi kendi sahasında yen yok öyle yağma.Bu hangi kardeşliğe sığarBu maçı rahat alırız.Kusura bakmayın bu maç bizim.

Rize-Trabzon kardeştir.

Yorum

• Oftaş şu anda takım olarak İkimizden de iyi durumdabu maç Bizim ama kardeşiz
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• iyi oynayan kazansın......

bunun dışında aynı tavanın hamsileriyiz biz.......
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X