Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rize tribünlerinde eskiden fb formalılar olup Trabzonspor tribünlerini tahrik etmiştir. ama artık bunlar olmayacak. Rizespor ile her geçen gün gelişen iyi ilişkiler var. artık onlarda izin vermiyorlar febelilerin aralarına girmesine.
    Trabzonspor ve Rizespora başarılar dilerim. 2 takımda hak etmediği yerde şuan.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• sadece rize mi ? trabzonspor kendi şehrinin kendisinden başka 6 profesyonel takımıyla da bir ilişki kuramıyor ki?

stadın yanında trabzon ilinin her bir profesyonel takımını simgeleyen bayraklar asılmıştı ancak aradan bir kaç hafta geçti ki kalrıldı direkler çıplak kaldı. e bari bir halt yiyemiyorsun o direklere TRABZONSPOR BAYRAĞI TÜRK BAYRAĞI KOY! e akılsızlar!

bunun yanında giresun-ordu-gümüşhane-erzurum gibi kentlerdeki takımlarla da bir ilişki bir bağ bir ortaklık yok.
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Kalede Onur olursa kazanırız
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• zor vede bir o kadar önemli maç, Allah yardımcımız olsun

Yorum

• Cok Onemli...

Yenmemiz lazim... birakin yenilgiymis oymus buymus... Artik Yenmemiz lazim! Rize cikisa gecti...hemde Rize'de..Zor mac!

Yorum

• ben yeneceğimize düşünüyorum...çünkü bu kötü sonuçlar ersun yanalında koltuğunu tehlikeye sokuyor

2-1 alırız
              KORE LEE

Yorum

• artik görülüyor ki maçlarımızI kazanmamızda veya kaybetmemizde defansımızın %99 etkisi oluyor.defansımız iyi olursa kazanıcaz , kötü olursa kaybedicez.en güvendiğim isimler gökdenizle yattara..inş alıcaz bu maçı çok ihtiyacımız var bu maça.defanstakilerin artik kendine gelmesi lazim..
                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• aymanın maçı olur
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Gol yiyeceğimiz kesin o yüzden forvetler daha fazla gol atarsa yeneriz...
                    Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Foruma yeni üye oldum bu da ilk mesajım uğurlu gelirim inşallah
                      herşeye rağmen takıma ve hocaya güveniyorum bence rizeye yazık olacak uzun zaman sonra rahat kazanırız

Yorum

• şartlar ne olursa olsun ama ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maç ve kazanacağımızı tahmin ediyorum..
                        ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• İlk olarak tomance tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Foruma yeni üye oldum bu da ilk mesajım uğurlu gelirim inşallah
                          herşeye rağmen takıma ve hocaya güveniyorum bence rizeye yazık olacak uzun zaman sonra rahat kazanırız
                          öncelikle hoşgeldin ve uğurlu gelmen dileğini paylaşıyorum inşallah öyle olur..

Yorum

• kazaniriz diye düsünüyorum

Onur, Serkan, Erdinc, Cagdas, Mustafa, Yattara, Hüseyin, Ayman, Baris, Gökdeniz, Umut....
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• onur benim hoşuma gitmedi arkadaşlar bilmiyorum da.ahmet 2 aldık bence.hiç ik 11 e fln da yazmayın..
                              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kazaniriz diye düsünüyorum

Onur, Serkan, Erdinc, Cagdas, Mustafa, Yattara, Hüseyin, Ayman, Baris, Gökdeniz, Umut....
                                şu kadronun içerisinde ayman ı görünce yemin ederim tüylerim diken diken oluyor.hazmedemiyorum.belki adam yok ondandır ama ne olursa olsun kaldıramıyorum işte...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X