Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ç. Rizespor maçını Fırat Aydınus yönetecek

MHK tarafından yapılan açıklamaya göre, pazartesi günü oynanacak Ç. Rizespor - Trabzonspor maçını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Sinan Cem İyihuylu görevlendirildi.

Yorum

• bizim kadro mu maçı kaldıramaz...
      TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
      Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• Ç. Rizespor maçını Fırat Aydınus yönetecek

çok çarpıklık var çokkk bu konuya ilgisi yok ama şimdi siz sivas fener maçını yneten isme bakın yunus yıldırım büyük iddaa ediyorum fenerbahçe maçı rahat alır ya ne alaka fırat aydınusun bizle sivas maçıına verilmesi lazım ama işte bu işler böyle neyse bizi alakadar etmez diyorum ve geçiyorum hiç değilse hakem sorunu olmayacak rize maçında
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• NURi ALBAYRAK'A ÇAGRI

SiZiN Gibi -her ne kadar Trabzonspor'un zarar1na da olmus olsa- Trabzonspor'a hizmet etmis bir insan için kötü konusmak istemiyorum. Ne olursunuz Trabzonspor'dan temiz (!) ellerinizi çekiniz. Trabzonspor bizim için kutsaldir, Trabzonspor bir kisinin elinde Hiçlige terkedilecek bir takim degildir. Bizler Trabzonspor'u ""KARADENIZ FIRTINASI"" GÖREREK DOgDUK, öyle de ölmek istiyoruz..

Yorum

• İnşallah Fırat Aydınus üzerinde oyun oynanmıyordur.. Bence ligin en kaliteli hakemi... Trabzonspor maçına verip Trabzonspor'La birlikte Fırat Aydınus'u da bitirecekler heralde

MARMARA UNI-TS

Yorum

• yok fırat aydunus baba adam
              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• artik bu isin sakasi kalmadi
                adam gibi oynayin ve alin su maci........
                bir gün mutlaka . . . gerekirse bir 23 yil daha...

Yorum

• oynayın oynayın oynayın lan
                  o koltuk babanın koltuğu değil kalk lan ordan
                  sizi istemiyoruz
                  en büyük taraftar futbolçular sahtekar

gibi pankart ve sloganlarla futbolcular ve yönetim rencide edilmeli
                  ben artık ne futbol nede transfer bekliyorum onlar benim ile dalga geçiyorlar ise bende onlarla geçerim
                  sahada 11 ruhsuz benim formamı terletemez bu maç zevk maçı hırslı çalışsalar ne çalışmasalar ne belki karonbole 1 gol atarız bu futbolcuları ciddiye almayın artık bunlar bizim futbolcularımız değil hiç başka işimiz kalmadı yattara ile gökdenizin iyi oynamalarını bekleyeceğiz yok ya başka işim kalmadı sanki hüseyin hasan ayman ne zaman gol atacak kovun bunları derhal

ben gene de bu maçı izleyeceğim bordo mavi renkleri 3 gün görmezsem huzursuz oluyorum
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• rize -ankaragücünü yendi maçı izledim rize güzel oynuyor hiç değilse bizden güzel oynuyor zor maç olacak
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ilk yarıdaki TS-Rize maçında da yorum yazmıştım..O zaman Rize o kadar güçsüz ve biçare idi ki..kesin küme düşerler diya yazmıştım ..defans rezalet idi..forvet ve orta saha yok gibi idi..Geçen süre de Rize de Kürşat ve Fahri takviyeleri yapıldı..geçtiğim günlerde 3 yabancı daha alındı..Altan iyileşti..Defansları fene değil..orta saha çok diri..forvet patlamaya hazır bomba gibi..
                      Bize ne odu peki?

Neler oluyor bize ..bize neler oluyor canım.....diyor ya KONFİÇYUS işte o oldu..

Yenileceğiz gibi.....Yoooooook...biz herkese yeniliriz ama Rize ye değil deyip te hırslanan futbolcular top oynamaya karar verirlerse bilmem....,
                      Gönlüm beraberlik diyor...
                      Rize ye maça gelin derim....taraftarları öyle uysal ki...
                      cidden söylüyorum...onlarda yenilmeye alışmış , biz de ...kardeş kardeş seyredilir ve puanlar paylaşılır inşallahh.....
                      ....................Celliac ..................

Yorum

• Sayın lazman yenileceğiz gibi ifaden çok saçma, yani gibisi fazla maça davetin güzel de senin rize ye hayranlığın var herhalde.Bilmeyende rizelileri melek zannedecekler.Onların meleklikleri fb ye karşı bize karşı değil.Bu hafta benim için en büyük yıkım trabzon ve fb nin mağlubiyeti olur.İçim kan ağlasa da gönlüm fb den yana olacak.Çünkü böyle iki sonuç ta sıvas'ın şampiyonluğu, bizim ise ......anlamına gelir.Neyse hıncal zaten bizi düştü diye ilan etti sevinir aşağılık herif

Yorum

• İlk olarak dolaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sayın lazman yenileceğiz gibi ifaden çok saçma, yani gibisi fazla maça davetin güzel de senin rize ye hayranlığın var herhalde.Bilmeyende rizelileri melek zannedecekler.Onların meleklikleri fb ye karşı bize karşı değil.Bu hafta benim için en büyük yıkım trabzon ve fb nin mağlubiyeti olur.İçim kan ağlasa da gönlüm fb den yana olacak.Çünkü böyle iki sonuç ta sıvas'ın şampiyonluğu, bizim ise ......anlamına gelir.Neyse hıncal zaten bizi düştü diye ilan etti sevinir aşağılık herif
                          Ben doğu karadeniz hayranıyım..Giresun a kadar tüm takımları destekler , maçlarını takip etmeye çalışırım..Rizespor un Sebat tan farkı yok benim için..Bir kaç kendini bilmez Rize taraftarının denszlikleri de , bana göre ,Rize yi ve Rizespor u bağlamaz..Zaten öyle olsa idi , bizim tüm takımlarla bır husumet içinde olmamız gerekirdi..Tabi ki TS nin galibiyetini istiyoruz..Ama görünen köy klavuz istemez..Yenileceğiz gibi bir tahmin neden saçma olsun ki..Rize ile ilk defa oynamıyoruz ki..Defalarca yenildik...yendik..berabere kaldık..Malubiyet olabilir ki gerçekten olabilir...
                          ....................Celliac ..................

Yorum

• bir arkadas vardi burada ve hep sunu söylüyordu:yenersek sürpriz olur.önceleri bu arkadasa cogu kez katilmasamda yeni transferler olmadigi sürece ben de artik su cümleyi kullanacagim:yenilmezsek sürpriz olur.durumumuz o kadar vahim.bicak kemige dayandi.ama görecek göz nerdeeeee....
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bizim takimin kondusyonu, taktigi, konsantrasyonu, kabiliyeti 45 dakika
                              son iki macta da ikinci yari dagildik ve 2 ser gol yedik
                              ilk yari 2 tane atarsak maci aliriz

Yorum

• g.birliği maçında da görüldü ki bu savunma ile MAÇ KAZANAMAYIZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X