Hafta içi oynayacagımız Gbirligi macını kazanırsak bu morale Rizeyi belki yeneriz belki diyorum rize bize karsı bütün gücüyle oynuyor işallah kazanırız yok sa işimiz allaha kalmış.Bide yönetimin gitmesine bağlı diyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
tebrikler kardeş en güzelini yazmışsın ancak maçlara bakıyorum...inan bu futbolla bizim yeneceğimiz takım süperligde yok gözüküyor,, 1. ligde oynuyor olsaydık orda bile birinci olamazdık inan. ne olacak bende bilmiyorumİlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim gucumuz ancak bizim insanimiza yeter!!!!
Yorum
-
-
bizim takım böyle devam ederse galiba evet.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇaykur Rizespor Kazanır.
Yorum
-
biz her maçta kötüyüz, şimdi olasılık yap bakalımmmİlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBicak kemige dayandi yani bu maci almamaiz sart yoksa hercekten kötü günler bizi bekliyor.
Rize son iki macinda cok kötüydü insallah bizim macta ayni performansi sergilerler
Yorum
-
20 yıldır hiçbir maçı kaçırmadan,ve hiçbir maçı yarım bırakmadan bu takımı takip ettim ben.
İlk defa ,son sivas maçında kalktım gittim tv başından .Oftaş maçını da seyretmedim.
İnanın bana,son 20 yıldır hiç bu zamanki kadar bunaltmamıştı beni Trabzonsporumuz.
İnşallah yeneriz demekten başka bişey gelmiyor içimden
Yorum
-
rizeyi yenebilmemiz için futbolcuların ''yeter artık bu taraftarı üzdüğümüz biz kapasitemizin üzerinde top oynayıp geri kalan macları kazanmamız gerekir''demeleri lazım.
bence kazanırız...
lahanayı iç yağını dökmeden yeme zamanı gelmiştir.
işe rizenin lahanasını yemekle başlayacağız inşallah.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Asutay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maçı alırız ben bu maçta umuttan patlama bekliyorum
her zmn öyle diyorz zaten patladı patlıcak...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
arkadaşlar yeter artık.. sahada ezilen bir takım varsa da bunu taraftar kabul etmemeli ya.. 2.kez sölüyorum şunu.. tamam zor maçtır dersiniz olur biter.. yeter artık kesin şu fark yeriz eziliriz muhabbetlerini. rize gelip görse sizi şurda düşeceğimiz durumun farkındamısınız?İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerizeden fark yeriz ve eziliriz diye yorumlar yapan arkadaşlar, lütfen daha fazla parmaklarınızı yormayınız.VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum