bu maç banko bizim rizeye hiç bir şekilde şans vermiyorum bu sefer kazanacağız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ben Rizeliyim ama Sizler Gibi Hasta Trabzonluyum.
Rizeyede Puan Lazım O yüzden Onlarda Bizim Gibi Maça Asılacaklardır.
onlara puan lazım olmasa bırakırlar maçı ama onlarada puan lazım.biz onlara az yardım etmedik.
İnşallah hayırlısı neyse o olur.
not=trabzon-rize arasını bozan hainleri sevindirmeyelim.trabzon-rize kardeştir.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
ArkadaŞlar Hakem OftaŞ Macinda Yakti Bİzİ Öylemİ ??
Hadİ Medyayi Galeyana Getİrelİm Ve Lİgden Çekİlİyoruz Dİyelİm Ve Çekİlelİm
BeŞİktaŞin YapamadiĞini Bİz Yapalim
Bİzİm Yerİmİze Paflar Çiksin Ve Tabİkİ Pafin AntrenÖrÜ
Bİzİmkİlerde Pafta MÜcadele Etsİn Sİzce Bİzİmpafmi Galİp Gelİr Yoksa Bİzİmkİlermİ
Ben İnaniyorumkİ Bİİzm Paflar Gelİp GelİrAşk sadece bordomaviymiş
)-: Yarim sende varmidur oy benum gibi sevdaluk :-)
Yorum
-
tam olarak paf takımı çıkmasada bir kaç isim kesinlikle alınmalı özellikle 7ve9numara.....İlk olarak femalkocoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaŞlar Hakem OftaŞ Macinda Yakti Bİzİ Öylemİ ??
Hadİ Medyayi Galeyana Getİrelİm Ve Lİgden Çekİlİyoruz Dİyelİm Ve Çekİlelİm
BeŞİktaŞin YapamadiĞini Bİz Yapalim
Bİzİm Yerİmİze Paflar Çiksin Ve Tabİkİ Pafin AntrenÖrÜ
Bİzİmkİlerde Pafta MÜcadele Etsİn Sİzce Bİzİmpafmi Galİp Gelİr Yoksa Bİzİmkİlermİ
Ben İnaniyorumkİ Bİİzm Paflar Gelİp Gelİr
Yorum
-
bicak kemige dayanmistir.bu mac bizim icin dönüm macidir.kaybedersek kümede kalma mücadelesine baslamis bulunuyoruz.rizespor iki haftada yedigi 9 golden sonra son gücüyle bu maca asilacaktir.isimiz su anki yapiyla cok ama cok zor.su anki kadroyla beraberlikten fazlasini beklemek hayalcilik olur.bu maci kaybetmek bizim icin tabu olmali.bu yönetime ragmen."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
bizim icin angarya maci olmaktan öteye gitmeyecegi icin.bir de forumda bulunanlarin zihinlerinin su anda trabzonsporumuz küme düser mi diye bir soruyla mesgul oldugu icindir herhalde.yemisim ben g.birligi macini.ondan sonra hayati bir rize maci var önümüzde.herkes ona odaklanmis durumda.İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçtan önce Gençlerbirliği maçı var, niye ona başlık açılmadı?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum