Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

oftasida yeneriz dedik yenildik

rizeyi yeneriz deriz yine yeniliriz

o yuzden hicbisey demiyorum

cunki hersey ortada

Yorum

artık inşallah demekten başka çaremiz kalmadı...
      Gurbetçi Gençler.

Yorum

Bu MaÇta En Çok ÇekİndİĞİm Konu Dewamli 5-6 AttiĞimiz Takimin Taraftarlarinin Bİze Trabzon KÜmeye Dİye BaĞirmalari Olacaktir.
        Şansa Falan Yenersekte Oh Olsun Demek De KomŞu Şehrİn Takimi İÇİn Tuhaf Olacak....
        Allahim Ne Hallere DÜŞtÜk??????
        Vakti Geldi......

Yorum

ben epey zmandır demiyordum yeneriz diye...bu hafta diyorum ama...
          Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

ben her zaman Trabzonspor uma inanıyorum bu macı kazanağız

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
            Lazanat' lı

Yorum

İlk olarak alone61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu MaÇta En Çok ÇekİndİĞİm Konu Dewamli 5-6 AttiĞimiz Takimin Taraftarlarinin Bİze Trabzon KÜmeye Dİye BaĞirmalari Olacaktir.
              Şansa Falan Yenersekte Oh Olsun Demek De KomŞu Şehrİn Takimi İÇİn Tuhaf Olacak....
              Allahim Ne Hallere DÜŞtÜk??????
              Rize taraftarını boyle birsey yapcagını sanmıyorum. son zamanlarda iki taraf arasında yaklasım olusmustur boyle bir tavır alacaklarını sanmıyorum zaten zor durumdayız. Onlar acaba bize destek olurmu?

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
              Lazanat' lı

Yorum

Oftasa yenilen bi takim rizeyi yense ne olur yenmese ne ki,rizeyi gunahim kadar sevmem ama sen git oftasa kendi evinde yenil sonra rizeyi yen..Dostluga falan inanmadim bu zamana kadar aramizda olan ama inanlar adina konusursak Biraz AYIP OLUR rizeye canim..
                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  rize defansı çok kötü ama bizde gol atacak adam yok...onlarda altan var bizde oda yok...
                  rizenin hiç yokken kötüde olsa bir savunması var bizde o bölge yol geçen hanı

Yorum

Düşmeme mücadelesi yapan iki takımın maçı zor geçecek ama rize bir adım önde .İnanılmaz bir şey şu kurduğum cümleye bakın tam bir rezillik ama maalesef gerçek.En tehlikelisi futbolcular inançlarını kaybetmişler bunu akşamki maçta gördüm

Yorum

Rize'den fark yeriz bu şerefsiz yönetim trabzonumuzu küme düşürmek için gitmiyor...

futbolcu almamalarının sebebi yeni yönetimi ters durumda bırakmak

inanın tarbzonu küme düşürmeye çalışıyorlar.

akılları sıra intikam alacaklar.

o yüzden transfer sezonu bitene kadar milleti şunu alacağız bunu alacağız diye kandırıyorlar.

5-1'in intikamını çatır çatır alır rize merak etmeyin kimse bu maç için iddiaya girmesin

ersun yanal da hayal kırıklığı .Takımı gücüne göre oynatmayı bilmiyor.

bir takım gücü ölçüsünde oynar sanki milanı çalıştırıyor.

kadron iyi değilse dengeli oynamak zorundasın

alırlar istediğin futbulcuları ,o zaman kendi oyun sistemini kurarsın.

elindeki kadro fason kadro hala bu kadroya hücüm futbolu oynaymaya çalışıyorsun.

bence bu yönetim futbolcu almayacağına göre

yeni yönetim geldiğin'de transfer sezonu biteceğine göre

bu takım ligde kalmaz ersun'da yeni ufuklara açılır

Yorum

Kesinlikle banko rize diyorum ben , hatta eze eze yenecekler bizi...maci rize 3-1 yada 2-0 alir diye geciyor icimden ... bu maci da kaybettigimizde (kesin kaybedeceiz) sanirim 15.yada 16.liga dogru gidiyoruz,yani bu maci da kaybettikten sonra kolay kolay toparlanamayiz... oyuzden kesinlikle almamiz lazim bu maci ölüm kalim meselesi ama kimlen!!!?? yinede rize bizi eze eze yenek diyorum ben...
                        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

artık ihtiyaç sahibi olanları tek adresiyiz rize nin ihtiyacını da kesin gideririz.bu maçı kaybettik mi tamamdır allah sonumuzu hayır etsin.
                          Football İs My Life

Yorum

alırız inşallah
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

bu maçı kaybedersekkk küme hattttında bizimde sözümüz geçer
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

rizeden fark yeriz ve eziliriz diye yorumlar yapan arkadaşlar, lütfen daha fazla parmaklarınızı yormayınız.
                                VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X