oftaş maçından beri düşünüyorum bu takım kimi yenebilir diye...olsa olsa k.paşa olur ki o da çok zor...rize maçı mı yine de 2.5 ihtimalli bir maç..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 20. HAFTA l Çaykur Rizespor 0 - 4 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Trabzonspor sadece şampiyonluğu Anadolu’ya taşıyan bir takım değil, bir başkaldırıdır. Efsanenin kaynağı da buradadır zaten...Trabzonspor bir efsanedir, Türkiye şampiyonluğunu İstanbul dışına taşıdığı ya da 9 yılda altı şampiyonluk 3 ikincilik yaşadığı için değil, Türk futbolunda
bazı şeylerin değişebileceğini gösterdiği, Türk futboluna sunduğu vizyonla efsaneleşmiştir.Trabzonspor’un geldiği noktada yapması gereken şey hatalarına duygusal değil,mantıksal açıdan yaklaşmaktır. Eski günlere tekrar dönmek zordur ama imkansız değildir. Bunun için yapılması gerekenlerin başında sabır, inançlı ve istikrarlı bir çalışma, takımın geçmişinden ve adından güç almak, Trabzonspor taraftarının desteğini yeniden kazanmak ve her şeyden önce inançlı olmak gelmektedir.
Şampiyonluk bir slogan olmaktan çıktığı, bir hedef olduğu an, bunu inananlar da artacaktır. Trabzonspor Mutlaka eski günlerine dönecektir.
Yorum
-
silinmiş başka bi mesajı alıntı yapmıştınız.
birde bu maçla alakalı eski bir örnek vermişsiniz.
Ama Rizespor ile ciddi ciddi iyi ilişkiler var artık. eskiden olmuş olayları buraya taşımanın bi anlamı yok . biz işimize bakalım . çıkıp maçımızı oynayalım. eskilere sünger çektik hep beraber.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
şeytanın bacağımı kaldı sanki top oynuyoruzda kaybediyoruz öyle olsa adam gene biraz sevinirdi en azından bir sonrakimaçı beklerdiİlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kazanırız diyorum bu maçı şeytanın bacağını kıracaz bu maçta öyle ümit ediyorum...bu arada mesajım neden silindi anlamadımsadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı
Yorum
-
insallah tugbaİlk olarak tuğba61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçı alırız içimden öyle geçiyor. Güvendiğimden değil takıma şansa alırız yani.
Yorum
-
şansı kendin yaratırsın. kaleye şut çekmezsen birşeyler yapmaya çalışmazsan nasıl bi şans olabilir.
rakipte hüseyin yada ayman gibi asistleri iyi olan birileri varsa işte belki
tabi böyle bi asisti gole çevirecek bi de düzgün vuran biri gerekli. umut eminim onuda kaçırır...
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Valla bu defans oldukca kalede kim olursa olsun farketmezİlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsallah aliriz ama ersun hocanun onur neden sans vermedigini anlayamadim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum