Konu yine biraz sapti ama,Ibrahim_Yattara'nin dedigi gibi ne yapabiliriz?..
Mesela, "Gökdeniz Yattara el ele tribüne" diye bagiralim maçtan önce,en azindan bu hareketimizle Gökdeniz'e "Ne yaptigini görüyorum..."mesaji vermis oluruz...
Gerçektenradikal bir düsünce. Müsaden ile bu düsüncenden esinlenerek forumda yeni bir baslik açmak istiyorum...
Konu yine biraz sapti ama,Ibrahim_Yattara'nin dedigi gibi ne yapabiliriz?..
Mesela, "Gökdeniz Yattara el ele tribüne" diye bagiralim maçtan önce,en azindan bu hareketimizle Gökdeniz'e "Ne yaptigini görüyorum..."mesaji vermis oluruz...
Gerçektenradikal bir düsünce. Müsaden ile bu düsüncenden esinlenerek forumda yeni bir baslik açmak istiyorum...
Müsaade ne demek Olimpus kardesim,çok sevinirim,neticede daha güçlü bir etki olustururuz...
Bu arada sunu da belirteyim,Samsun maçinda tribündeydim,Gökdeniz adeta göstere göstere "pas atmam da atmam" diyor.Bir pozisyonda 2'ye bir yakaladik,Yattara bosa kaçti,vermeyip 40 metreden kaleye vurdu,10 dk. sonra gökdeniz kanatta,önünde bir Samsunlu,Yattara ortada bombos,20m.yakininda adam yok,Gökdeniz ortaya bakti,onu gördü,sut da çekecek yerde degildi,topu önündeki Samsunsporlu'nun ayagina verdi,geri döndü gitti.Özetlerde verirse,dakika 64 ve 73 dikkat edin.
Bu kadar da göstere göstere yapilmaz,ayiptir,taraftara,arkadaslarina,meslegine ve formasina saygisizliktir...Yakismiyor...
Neyi basarmis Gökdeniz'de kalkmis simdi takim içindeki arkadaslarina tavir aliyor,ortada çözülmeyecek ne var.Yattara senden daha fazla parami aldi da gözün onda kaldi.
I.Ege ne yapti da bir anda canina okunuyoradamin yaptiklarini yapmayan mi var.Yattara da yapiyor savunmak maksadiyla yazmiyorum Trabzonspor'a yakismiyor diyorsan gönder gitsin adami maymunaçevirmekle Trabzonspor'a düsman etmekle elinize ne geçeçecek anlamiyorum.
Trabzonspor'lu futbolcular onlari destekleyen taraftarin dertlerini bilseler iki dakika yasayamazlar o kadar dünyadan kopuklar yani...neymis taraftar alkislamamis, küsermis,iyi ya zaten Trabzonspor senin zevklerini tatmin etmeye mücadele ediyor,sampiyon olmak gibi derdimiz yok...
Bu kafadaki futbolcularla sampiyonluk yarisi verilir mihemde Trabzonspor gibi herkesin önünü kestigi birtakimla.
Trabzonspor taraftarina yazik oluyor ona üzülüyorum.
Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
bir futbolcu gitmek istiyorsa bence gitmesine yardimci olunmali...futbolcunun kalmasi istense bile o futbolcu takimina faydali olamaz...çünkü o kararini vermis ve kafasinda orasini bitirmistir...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
İmzalarımızda forum kurallarına göre link kullanamıyoruz.
Yorum