aniketus çok güzel yazmissinda buraya giren bayanlar ufak çocuklar için o küfürler uygunmu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ismail Uyanikin Sadik Ilhan iddialari!
Daraltma
X
-
Trabzonspor kulübü olaya taraf degil zaten. Gerisi bizi baglamaz. MHK ver demis adamda vermis. Biz bu maçi bize verin diye bir iddiada bulunmadik. Onlar ikram etmis. Ne diyelim....Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
M. Akif ERSOY
Yorum
-
Benim o sezonla ilgili en ufak bir endisem yok.O sezon lehimize yapilan tek hata bu maçta oldu ve ne enteresandir ki sürekli bu maçi gündeme getirip kafalari bulandirmaya çalisiyorlar.O pozisyonu çok iyi hatirliyorum.Penalti oldugu tartisilmaz.Hakem niye vermedi,gördü mü,görmedi mi,baska bir sebep mi var bilmiyorum.Beni de ilgilendirmez.Ama isteyen kisi ya da kurumlar o sezon Trabzonspor'umuzun oynadigi bütün maçlari mercek altina alsinlar ve o sezon hakem hatalarindan kaç puan kaybettigimizi bir hesap etsinler.Koskoca sezonda lehimize hata yapilan tek karsilasmayi irdelemesinler.Bütün maçlari kurcalasinlar.
"Kurcalayacak maç mi var" diye soranlara da ipucu veriyorum.O sezon ilk yarinin son haftasinda Ankara'da Gençlerbirligi ile oynadigimiz ve 1-0 galipken, son dakikalarda Gençlerbirligi tribününden yan hakemin kafasina gelen yabanci maddelerden dolayi hakemin soyunma odasina gidip maçi tatil edecekken, Ilhan Cavcav basta olmak üzere bazi güçlerin etkisiyle tekrar sahaya çikip,olmayan uzatmalari oynatarak maçi berabere bitirmemize sebep oldugu maçi da bir incelesinler bakalim.
Yorum
-
Unutmusdum hatirima geldi, Türkiye kupasi maçi-SAMSUN -TRABZON maçin son saniyesi CELIL top auta giderken ceza sahasinin dis cizgisinin yainda yere atti ÇART penalti ve biz kupadan elendik.uyanik kupada tur atladi, haram degilmi bu maç uyanik efendi, o hakemi simdi hatirlamiyorum. sadik ilhan olabilirmiydi acaba.Arastirmaya degermi. Senin CELIL denen topçunun böyle çok aldigi maçlar olmustu. BU pozisyonlarin hepsi SIKE dir. kandirmacayla maç almaktir, haksiz kaqzanç elde etmektir. utanmaz adam ,dost ayaklarina yaip bizimi kandirmaya çalisiyorsun veya bizimi geriyorsun, bu hafta puan almak için baskimi yapiyorsun. sen daha 5 kisiyi niye takimdan uzaklastirdin , kesin bir bilgi elbet ileride çikacak ve ayni sadik ilhan gibi bu çocuklar ve/veya sen / ertugrul konusacak, yoksa mafiya ileiliskiyemi girmislerdi.Seni korkutanmi oldu. kimlerden talimat aldin. Sen bunlari açikla
SaygilarimlaTRABZONSPOR ÜYE NO:12458
Yorum
-
Birileri neden mesela Ali sen serefsizi ben sampiyonlugu bunlarin elinden aldim diye aciklama yapinca bunun ustune gitmiyorda, serefsizligi, pustlugu artik meydanda olan sadik ilhan kopeginin sozuyle program yapiyorlar. Bu medyayi yonetim filan susturamaz arkadasim, MAY kabadayilaniyorduda bizim lehimize program mi yapiyorlardi. Tek care bunlari sahada susturmak tabi oda biraz zor bu adaletsiz ortamda.
Sadik uyanik durust takilan bir arkadasdi niye bu konuya malzeme oldu anlamadim herhalde oda bizansin cemberine dahil oldu. Yalniz sikmayin caninizi boyle itlerle bizans imparatorlugu 1000 sene yasadi ama sonunda curuye curuye yikildi.
Bu tur haberler bir Trabzonsporlu olarak beni dahada gururlandiriyor cunku ne tur bir pislige karsi mucadele verdigimizi misyonumuzun yuceligini daha iyi anlamimizi sagliyor. Ha birde gercekten biz boyle sike mike yapmis olsak saniyormusunuzki bizi uc sene yasatirlar bu diyarda. Gecen sene g.birligi yoneticileriyle yemek yendi diye ne cingar cikarmislardi kanit olmadan.
Artik cumartesi bunlara sahada derslerini verelim, itlerin tek konusamadigi yer orasi galiba.
Yorum
-
bu hakem olayi çok önceden olmustu
maksat reyting ama her ne hikmetse 3. tane ibne takimla ilgili haber bulamiyolarda trabzonumuza saldiriyolar
encok para üç ibnelerde ama hiç sike yapmiyolar(!)Delikanli Adam Kanatli Takim Tutmaz !!!
Yorum
-
Samsunspor'un, eski hakemlerden Sadik Ilhan hakkinda açiklamalarindan dolayi sembolik olarak açtigi 1 milyar lira manevi tazminat davasi karara baglandi. Samsun 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, Sadik Ilhan'i, Samsunspor'a 1 milyar lira manevi tazminat ödemeye mahkum etti.
-------------------------------------------------------
Bu ceza bir çok bakimdan önemlidir. Bu tür bir olayda ilk kez bir ceza veriliyor. Basimiza is açabilir. Samsunspor Kulübü bu karari emsal gösterip Samsunspor Trabzonspor maçinin sonucunu degistirmeye kalkisabilir.. Daha dogrusu böyle bir sey yapabilirler mi.. Ortalik yine karisacaga benziyor.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Trabzonsporumuzla ugrasanlarin Allah cezasini versin. Yillardirr ugrasip istediklerini yaptilar. yine nerden çikti bu kiz sadik hikayesi adam yaptigi adiligi anlatiyor (tabi ben inanmiyoum gündem yaratmak için yapiyor) herkeste onu dinliyor onu dinleyip onu araya çikaranlari ne yapalim. Yok kardesim bizim bizden baska dostumuz yok olamazda zaten kimsedende dostluk beklemiyoruz zaten.biz birbirimize yeteriz (yeterki birbirimizi yemeyelim) Canim Trabzon um Canim TRABZONSPOR um herzaman arkandayim.
Bolu'dan Ismail''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum