Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz?e destek!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökdeniz Charekter Bozuklu vardir ve hic proffesionel deglidir son10 haftadir izliyorum onu hep ayni ve buna tepki gösterceksin istedigni yapiyortaraftarlara yönetime de kim bilir takmiyor ve10 haftadir sahda yok antrönor yedek birakmiyor frikikleri hep kendi kullaniyor veyattara ya kiziyor odenemek istiyorza bence gökdeniz Trabzonspor ru eline alinda ve istedigi gibi yönetiyor hic kimzeona bise söylemiyor ve söyletmiyorlar .....

Gökdenizbüyük para ya saticaksin yoksa elinde patlicak bura ya yaziyorum ....

saygilar

Yorum

• İlk olarak Gerisbase tarafından gönderildi

Gökdeniz Charekter Bozuklu vardir ve hic proffesionel deglidir son10 haftadir izliyorum onu hep ayni ve buna tepki gösterceksin istedigni yapiyortaraftarlara yönetime de kim bilir takmiyor ve10 haftadir sahda yok antrönor yedek birakmiyor frikikleri hep kendi kullaniyor veyattara ya kiziyor odenemek istiyorza bence gökdeniz Trabzonspor ru eline alinda ve istedigi gibi yönetiyor hic kimzeona bise söylemiyor ve söyletmiyorlar .....

Gökdenizbüyük para ya saticaksin yoksa elinde patlicak bura ya yaziyorum ....

saygilar

ayni fikirdeyim bende
      TRABZONSPOR

Yorum

• Bu konu gerekenden cok fazla uzadi .

Hem kendimize hem takima hemde futbolculara zarar vermeden kapatsak diyorum..

Yorum

• İlk olarak Greek_TS tarafından gönderildi

Bu konu gerekenden cok fazla uzadi .

Hem kendimize hem takima hemde futbolculara zarar vermeden kapatsak diyorum..

Katiliyorum... biktim artik Gokdeniz basliklarindan... futbol 11 kisi sanki bir tek Gokdeniz var takimda
          HERSEY YALAN TEK GERCEK TRABZONSPOR

Yorum

• bu topicin kapatilmasi fikriniben de destekliyorum. eger gökdeniz'e destek isimli topicin altina gökdeniz söyle yapti, böyle yapti, bize ayip etti, bize yanlis yapti, yattarayi sevmiyor, taraftari sevmiyor vb. yorumlar yazilmaya devam edecekse bu topic derhal kapatilmali bence.

amacindan sapti!!

herkes yapmakla sorumlu oldugu isleri bazen aksatabilir. siz hiç mi aksatmiyorsunuz islerinizi. düzenli çalistiginiz halde bir gün çalismayinca sizi elestirenlere sitem etmiyor musunuz? "bugüne kadar ne gerekliyse yaptim, su aralar biraz aksiyorum, bazi sorunlarim var,idare etmenizi beklerdim" diye serzeniste bulunmuyor musunuz?

biz gökdenizin formsuz bir dönemde oldugu gerçegini kabul etmek zorundayiz..

hasan sas dünya kupasi performansindan sonra iki sene ortalikta gözükmedi, sahada ayakta duracak hali yoktu. simdi kim diyebilir hasan sas kötü futbolcu diye. veya kim diyebilir hasan sas aldigi paralari haketmiyor diye, yahut kim diyebilir hasan sas galatasaraya zarar veriyor diye.

gökdenizin tabiati geregi bazi problemleri oldugu açik. biz bu problemlerin kaynagina inip, çözüm yollarini aramak yerine neler yaziyoruz. yaziktir, günahtir!! elimizdeki degerleri bu kadar kolay kaybetmemeliyiz!!

sen yattara'ya gösterdigin sevginin, ilginin yarisini gökdenize göstersen, bugün belki çok farkli seyler konusacaktik burda..

biraz daha olgun ve çözümsel yaklasmayi öneriyorum herkese..
            Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

• İlk olarak oguz tarafından gönderildi

bu topicin kapatilmasi fikriniben de destekliyorum. eger gökdeniz'e destek isimli topicin altina gökdeniz söyle yapti, böyle yapti, bize ayip etti, bize yanlis yapti, yattarayi sevmiyor, taraftari sevmiyor vb. yorumlar yazilmaya devam edecekse bu topic derhal kapatilmali bence.

amacindan sapti!!

herkes yapmakla sorumlu oldugu isleri bazen aksatabilir. siz hiç mi aksatmiyorsunuz islerinizi. düzenli çalistiginiz halde bir gün çalismayinca sizi elestirenlere sitem etmiyor musunuz? "bugüne kadar ne gerekliyse yaptim, su aralar biraz aksiyorum, bazi sorunlarim var,idare etmenizi beklerdim" diye serzeniste bulunmuyor musunuz?

biz gökdenizin formsuz bir dönemde oldugu gerçegini kabul etmek zorundayiz..

hasan sas dünya kupasi performansindan sonra iki sene ortalikta gözükmedi, sahada ayakta duracak hali yoktu. simdi kim diyebilir hasan sas kötü futbolcu diye. veya kim diyebilir hasan sas aldigi paralari haketmiyor diye, yahut kim diyebilir hasan sas galatasaraya zarar veriyor diye.

gökdenizin tabiati geregi bazi problemleri oldugu açik. biz bu problemlerin kaynagina inip, çözüm yollarini aramak yerine neler yaziyoruz. yaziktir, günahtir!! elimizdeki degerleri bu kadar kolay kaybetmemeliyiz!!

sen yattara'ya gösterdigin sevginin, ilginin yarisini gökdenize göstersen, bugün belki çok farkli seyler konusacaktik burda..

biraz daha olgun ve çözümsel yaklasmayi öneriyorum herkese..

Evet unutalim herseyi olsun gecmis zaten hep destek tam destek böyle devam ediyorsak 20 sene degil hic sampiyon olamayiz büyük takimda böyle seyler olmicak. Hasan sas i örnek veriyorsun ben halen

hasan sas a kötü diyorum o dünya Kupasi Formuna hayatinda bile gelemez orda herseyni harcadi ve bitti ve simdi Galatasaray onlardan ayrilamiyor bakin o Hakan Sükür ,Ergün, Hakan Ünsal, Bülent Kormaz lara Galatasaray birakamiyor bizim evlatlar diyor Contratlari Uzatmak istiyor. "ama Galatasaray ya bak Catir catir Ligde 2inci gidiyor" diyenlere Bizim Türkiye Ligde Almanyanin 2.Lig takimi 10 sene Arka arka Sampiyon olur bunu unutmayin lütfen.....

Yok abi kendin dedin gibi Futbol bi Takim oynu dur ve bi Futbolcu kendini birakmis ve formsuz oyniyorza ve sucu kendinde aramiyoza "yok sehirci bana böyle yapti yok artik küstüm ben böyle yim söyleyim" diyorza O sada 10 Arkadas son dakikaya kadar Kosiyor ve herseyini veriyor buna yazik dir....

Alex fergusun Beckhamin suratina bi Ayakabi atti ve Cocugnun gözünü yaradi ...... bi özil dilerim bile demedi !!!!!!!!

Büyük takimda, Takim ön planda kalir !!!!!!Ve Takim min icini Bosanlar orda yeri yoktur yada CEZASINI alir ve akilanir.

Saygilar

Kuzura bakmayin Türkcen cok kötü.....:-((

Yorum

• arkadaslar yeniliyorum!

bu sayfanin basligini okuyup basliga gore bir seyler yaziniz burtaya! gokdenize destek basliginin altinda sizin yazdiklarinizin ne isi var anlayabilmis degilim! destek vermiyorsaniz o zaman gidin kendinize baska bir baslik acin ve orada kusun icinizdeki fesatligi...

Yorum

• Gökdeniz' e ret

25 Aralik 2004 Cumartesi

Ayrilmaya kesin kararli
                  Sezon basinda F.Bahçe?nin transfer listesinin ilk sirasinda yer alan, ancak Trabzonspor?un vermeyi reddedip ek sözlesme imzaladigi Gökdeniz Karadeniz, yeniden sari-lacivertlilerin kapisina geldi. Sezon basindan bu yana bordo-mavili taraftarlarla bir türlü yildizi barismayan ve Dinamo Kiev maçi sonrasi takimdan ayrilmak istedigini yönetime bildiren, ancak ret cevabi alan yildiz futbolcu kararindan vazgeçmedi. Her firsatta Trabzon?da mutsuz oldugunu dile getiren ve ayrilmak için firsat kollayan Gökdeniz, menajeri araciligiyla F.Bahçe?ye ?Devre arasinda beni alin? diyerek haber yolladi. Fakat, sari-lacivertli yönetim bu teklife olumsuz cevap verdi.

Gerginlik istemiyorlar
                  Gökdeniz için sezon basinda Trabzonspor ile yapilan görüsmelerde ortamin gerilmesinden rahatsiz olan sari-lacivertli yönetimin bu sartlarda futbolcu ile temasa geçmeyi düsünmedigi ögrenildi. Teknik direktör Daum?un gözdelerinden olan Gökdeniz?i takimda görmek istediklerini saklamayan sari-lacivertliler, bu transferin gerçeklesmesi için Gökdeniz?in öncelikle bordo-mavili yöneticilerle anlasmasi gerektigini düsünüyor. Milli oyuncunun kulübünden izin almasi durumunda bu transfer için hemen harekete geçilecegi vurgulandi. Gökdeniz ise ikinci yarida Trabzonspor?da forma giymemeye kararli oldugunu belirterek yeni bir krize yol açti.
                  M. Emin Uluç

BU HABER NE ALLAH ASKINA
                  Kapat

Yorum

• UzatmayIn arkadasLar Kimsede KinamasIn bu cocugu O Trabzonspor FormaSInI bordo Mavi FormayI giydigi Sürece Kimse Ona KarSI oLamaz biz Daima Arkadasinda oLduk ve oLacagIz Baska sozede gerek yok sanirim sizdende ayni Destegi bekLiyorum.

Yorum

• Birakin su Gökdeniz'i artik. Yeni hoca geliyor iyi oynarsa ilk 11'de yerini alir kötü oynarsa yedek kulübesindeki yeri hazir. Fazla büyültmeyin Trabzonspor'un kadrosundaki 25 futbolcudan bir tanesidir. 61 nolu Gökdeniz'imizdir. Elestirilecek yani çok ancak bize düsen destek vermek bütün yanlislarina ragmen Gökdeniz'e sahip çikmak.
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• adam fb ye gitmek istiyormus ama fb onu artik istemiyor,niye top oynamiyorki formda degilki, nasil alsin seni fener ,balon gibi söndün, GÖKDENIZ SEN FB YI UNUT SANA BIR AGBI TAVSIYESI,

Saygilarimla
                        TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• Bi yonetici arkadastan rica ediyorum , hemen su konuyu kilitleyin. Konu amacindan sasmistir.

Yorum

• Baslik kitlenmistir. Gökdeniz bizimdir .........
                            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X