Gökdeniz (Tam saha dergisi röportaji)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Magnolia
    • 07.06.2004
    • 1174

Futbolculara küfür etmek sadece Trabzonspor taraftarina has bir davranis degil.Sevgili Gökdeniz neden bu kadar tepki aliyor acaba hiç kendine sormus mudur?
    Fenerbahçe taraftari Rüstü'yü arabasinin içinde dövüyor.Esine küfür ediliyor.Ve daha birçok hakaret içeren olaylar.Sonuç;Rüstü çikip "dayak yerim ama gol yemem.Fenerbahçe evimdir.Gitmeyi asla düsünmem" diyor.
    Alin size iki futbolcu örnegi.Biri taraftarina el hareketleri yapiyor.Gazetelere,dergilere röportajlar veriyor.Digeri ise herseye ragmen bu takimdayim gitmem diyor...
    Türkiye'de insanlarin ekonomik durumlari belli az çok.Kisi basina düsen GSMH belli.Ekmek için ugrasan futbolcular(!)a soruyorum.Hangi ekmegin fiyati trilyon ediyor?
    Düsünün para verip bir esya ya da yiyecek aliyoruz.Çürük,bozuk çiktiginda bunu satan kisiye distan olmasa bile içten kim küfür etmiyor açikça söylesin?
    Yagmurçamur demeden maçlara gidiyoruz.Evine ekmek götürmeyip bilet alan taraftarlar taniyoruz.Hep birseyler feda ediyoruz futbol için.Peki onlar bize ne veriyor?Koskocaman bir hiç!
    Ha küfür edelim,dövelim,hakaret edelim demiyorum ancak Gökdeniz'in öncelikle kendi içindeki problemi çözmesini istiyorum.Bunca emek verdigimiz bir futbolcu kalkip benim taraftarima el kol hareketi yapamaz!Bir de üzerine klübü ve taraftari zor durumda birakacak açiklamalar var tabi!
    Sevgili Gökdeniz , biz senin gibi on tane buluruz.Ki bu takimdan çok Gökdeniz'ler geçti.Ama sen böyle taraftari bilmiyorum Avrupa'da bulabilir misin?
    Vefa borcu varsa bizim Gökdeniz'e degil,onun bizedir!Trabzonspor gibi bir takimda oynuyorsan haddini bileceksin!
    Ali Kemal Denizci röportajinda "Fenerbahçe'ye imza attigimda para umrumda degildi.Saatlerce yan odada agladim" demisti.Gökdeniz bunu diyebiliyorsa helal olsun derim , ne yazikki "Trabzon" ruhu tasimayan futbolcular çenelerini tutamiyor!
    Su ana kadar hiçbir futbolcu hakkinda böyle konusmadim.Kaldi ki,Gökdeniz'e destek verenlerden biriydim.Ama zamansiz öten horozlarin sonu hep aynidir!Ya aklini basina toplar,ya da gittigi yerde zaten toplarlar.10-15 taraftarin küfürünü de tüm Trabzonspor taraftarina kimse mal edemez.Hele Gökdeniz hiç!
    Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
    Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

• enesmalik1987
      • 27.09.2004
      • 41

bence sezon basinda gitmesi gerekiyordu iyide para veriyolardi zaten gitstde bir dahaki sene geri gelir türkiyeye o trabzondan baska takimda rahat rahat oynayamaz
      esrarengiz

Yorum

• Emin
        • 06.07.2004
        • 729
        • Memur (Kamu)

Sevgili Gökdeniz küfür yememe ve siddete magruz kalma eylemlerin için çok üzgünüm. Yapanlari tasvip etmiyor aksine kiniyorum. Ancak futbolu zevk almak için oynadigin ve artik zevk almak istedigin yönündeki cümlelerde çok mantikli gelmiyor. Madem futboldan zevk almak istiyorsun ve bunun için futbol oynuyorsun transfer döneminin en sikintili futbolcusu niye oldun. Daha fazla para kazanmak için degil mi?. Futboldan ancak izleyen zevk alir sevgili Gökdeniz. Seninkisi kuru laf. Sen para kazanmak için oynarsin seyirci zevk almak için. Ve senin aldigin paranin hakkini vermek gibi bir de sorumlulugun var. Önce kendi sorumluluklarini yerine getir sonra taraftara akil verirsin. Kendine gel ve Fenerbahçeden alamadigin paralari artik aklindan çikar. Uyariyorum... Kredin bitiyor. Batacaksin...
        Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
        M. Akif ERSOY

Yorum

• Magnolia
          • 07.06.2004
          • 1174

İlk olarak Emin tarafından gönderildi
          Sevgili Gökdeniz küfür yememe ve siddete magruz kalma eylemlerin için çok üzgünüm. Yapanlari tasvip etmiyor aksine kiniyorum. Ancak futbolu zevk almak için oynadigin ve artik zevk almak istedigin yönündeki cümlelerde çok mantikli gelmiyor. Madem futboldan zevk almak istiyorsun ve bunun için futbol oynuyorsun transfer döneminin en sikintili futbolcusu niye oldun. Daha fazla para kazanmak için degil mi?. Futboldan ancak izleyen zevk alir sevgili Gökdeniz. Seninkisi kuru laf. Sen para kazanmak için oynarsin seyirci zevk almak için. Ve senin aldigin paranin hakkini vermek gibi bir de sorumlulugun var. Önce kendi sorumluluklarini yerine getir sonra taraftara akil verirsin. Kendine gel ve Fenerbahçeden alamadigin paralari artik aklindan çikar. Uyariyorum... Kredin bitiyor. Batacaksin...

Ya sükürler olsun , birileri beni anliyor herhalde bu sitede!
          Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
          Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

• Tandogan
            • 13.06.2004
            • 291

Gökdeniz'e ya da ailesine yapilan küfürleri hiç kimse tasvip etmez.Ama bu örnekle bütün taraftarimiz da lekelenemez.Bugün Fenerbahçe taraftarinin da maç esnasinda zaman zaman Servet'e,Deniz'e... tepkisi oluyor.Rüstü'ye yapilanlari söylememe bile gerek yok sanirim.Gökdeniz'i seviyoruz, tamam ama; onun da aklinin biraz havada oldugunu, kendini bazi seylerin üstünde gördügünü düsünüyorum.Bu benim sahsi fikrim.Kimse katilmak zorunda degil.Ben hemen hemen her maça giden bir taraftarim ve gözlemyebildigim kadariyla Gökdeniz saha içinde biraz basina buyruk.Ha "onu böyle olmaya taraftar itti" diyenler varsa orasi da tartisilir.

Zaten su asamada beni asil ilgilendiren konu bu olayin sonunun nereye gidecegi???Açikçasi gönlüm hiç istemiyor ama görebildigim kadariyla Gökdeniz bu gidisle uzun vadede bize faydali olamayacak.Her an gitmeye meyilli bir futbolcu profili çiziyor.Taraftarimizin da çogu böyle düsündügü için en ufak olumsuz harekette "senin aklin zaten disarida" mantigiyla hemen tepki veriyor.Bence Gökdeniz eger gerçekten uzun vadede bu takima hizmet etmek istiyorsa taraftarin bir çogunda onun hakkinda var olan yukarida yazdigim imaji silmek için çaba göstermeli.

Yorum

• ozcilingir
              • 11.07.2004
              • 984
              • Kimya Mühendisi
              • İstanbul

GÖKDENIZ yaptigi davranislariyla ,TRABZONSPOR'a zarar vermeye baslamisdir. Aklini basina alacak seyirciyle barismali, küfür olayi çok kötü bir durum ama futbolda var,profosyenel futbolcu bu isin psikolojisinide bilecek, yaptigi hareketlerle tribündekileri çileden çikartmayacak, verdigi demeçler ile tüm taraftari günlerce konusturmayacak, gündem kongre, teknik direktör iken birden GÖKDENIZ krizi varmis gibi gündemi degistirmeyecek kulübe zarar vermeye basladi.Akilli olacak , topunu oynasin ondan fazla birsey istemiyoruz, çik sahaya zevkine top oyna bizede zevk yaptir kardesim daha ne istiyorsun hem zevk yapacaksin hem para alacaksin , nerde böyle çiftlik, avrupa , mavrupa ,fb , mb hadi git sen benim küllahima anlat GÖKDENIZ su durumda seni KAYSERI, bile almaz . Kriz yaratma

SAYGILARIMLA

TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• JuaN_JuaN
                • 29.05.2004
                • 364
                • bilgisayar donanım-yazılım
                • Ankara

gökdenize yapilan küfürler çok üzücü! proteso edilmesi dogal ama küfür edilmesi hos degil.

yalniz bir gerçek var; gökdeniz eski günlerinden çok uzak. bunun farkinda olmali! ayrica futboldan zevk almak istiyorsa OYNASINo zaman! bence aldigi paranin hakkini vermiyor! insallah bu formu geçicidir! yoksa taraftarla yildizi barismiyacak gibi.

unutmamasi gereken birsey var o güzel oynamadikca hiçbir zaman seyircini gönlünde taht kuramaz! formayi giymek yetmiyor çatir çatir oynayacaksin!

gökdeniz görevini yaptiktan sora desin ben zevk almiyorum diye biz utanalim!!!
                Delikanli Adam Kanatli Takim Tutmaz !!!

Yorum

• trapezus61
                  • 07.06.2004
                  • 1053
                  • subay
                  • Ankara

İlk olarak Magnolia tarafından gönderildi

Futbolculara küfür etmek sadece Trabzonspor taraftarina has bir davranis degil.Sevgili Gökdeniz neden bu kadar tepki aliyor acaba hiç kendine sormus mudur?
                  Fenerbahçe taraftari Rüstü'yü arabasinin içinde dövüyor.Esine küfür ediliyor.Ve daha birçok hakaret içeren olaylar.Sonuç;Rüstü çikip "dayak yerim ama gol yemem.Fenerbahçe evimdir.Gitmeyi asla düsünmem" diyor.
                  Alin size iki futbolcu örnegi.Biri taraftarina el hareketleri yapiyor.Gazetelere,dergilere röportajlar veriyor.Digeri ise herseye ragmen bu takimdayim gitmem diyor...
                  Türkiye'de insanlarin ekonomik durumlari belli az çok.Kisi basina düsen GSMH belli.Ekmek için ugrasan futbolcular(!)a soruyorum.Hangi ekmegin fiyati trilyon ediyor?
                  Düsünün para verip bir esya ya da yiyecek aliyoruz.Çürük,bozuk çiktiginda bunu satan kisiye distan olmasa bile içten kim küfür etmiyor açikça söylesin?
                  Yagmurçamur demeden maçlara gidiyoruz.Evine ekmek götürmeyip bilet alan taraftarlar taniyoruz.Hep birseyler feda ediyoruz futbol için.Peki onlar bize ne veriyor?Koskocaman bir hiç!
                  Ha küfür edelim,dövelim,hakaret edelim demiyorum ancak Gökdeniz'in öncelikle kendi içindeki problemi çözmesini istiyorum.Bunca emek verdigimiz bir futbolcu kalkip benim taraftarima el kol hareketi yapamaz!Bir de üzerine klübü ve taraftari zor durumda birakacak açiklamalar var tabi!
                  Sevgili Gökdeniz , biz senin gibi on tane buluruz.Ki bu takimdan çok Gökdeniz'ler geçti.Ama sen böyle taraftari bilmiyorum Avrupa'da bulabilir misin?
                  Vefa borcu varsa bizim Gökdeniz'e degil,onun bizedir!Trabzonspor gibi bir takimda oynuyorsan haddini bileceksin!
                  Ali Kemal Denizci röportajinda "Fenerbahçe'ye imza attigimda para umrumda degildi.Saatlerce yan odada agladim" demisti.Gökdeniz bunu diyebiliyorsa helal olsun derim , ne yazikki "Trabzon" ruhu tasimayan futbolcular çenelerini tutamiyor!
                  Su ana kadar hiçbir futbolcu hakkinda böyle konusmadim.Kaldi ki,Gökdeniz'e destek verenlerden biriydim.Ama zamansiz öten horozlarin sonu hep aynidir!Ya aklini basina toplar,ya da gittigi yerde zaten toplarlar.10-15 taraftarin küfürünü de tüm Trabzonspor taraftarina kimse mal edemez.Hele Gökdeniz hiç!

Baska söze gerek var mi?
                  HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• grandiose
                    • 29.05.2004
                    • 376
                    • Sivil Havacılık
                    • İstanbul

İlk olarak Magnolia tarafından gönderildi

sadece küçük bir paragraf; Ebru'nun yazdiklarina imzami attiktan sonra :

Trabzon'daki gerçek taraftarlar,sizler her firsatta küfüre,sözlü ya da direkt saldiriya maruz kalan futbolcularimiza yapilan bu tür olaylarda,isin içinden''bunlar birkaç kendini bilmez çapulcu'' deyip çikmaya devam edip onlari ayiklamazsaniz,daha nice gökdenizler forma sevdasini bir kenara birakip,5 yillik sözlesmesinin üzerindeki mürekkep daha kurumadan,salyalarini akitmis bekleyen sahte basina bu tür açiklamalari bir farz bilecek...dövünmek ise gurbet ellerde hayatini bu sevdaya adamis bizlere kalacak!!!!!!
                    NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...