Stat son 40 dakikada doldu gibi bir şey. kale arkalarında yer yer boşluklar var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. HAFTA| Trabzonspor 2-1 İst. Büyükşehir Belediyespor
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
susmuyolar destek veriyolarİlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene olarak süper?Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
dolmuştur dolmuş.İlk olarak UmuT67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla bende radyo dinliyorum
ama spiker taraftar maça büyük ilgi göstermiş dedi 
Yorum
-
aman ALlaaahıımmmmm.zor kurtardık.
Yorum
-
bizim kaçırdığımız kadar net değildiİlk olarak UmuT67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelediye net golü kaçırmış
Yorum
-
kimin taraftarları kavga ediyor yaw.hayırmı?İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada tribünde insanlar kavga ediyor birbirleriyle
işin iç yüzünü anlayamadım
Yorum
-
ben de anlamadım. bizimkiler kendi aralarında. televizyon iki kere gösterdi. gördüğüm bu.İlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimin taraftarları kavga ediyor yaw.hayırmı?
Yorum
-
hayret bişi yaa şimdide birbirlerinimi dövüyolar.Allahım sen akıl fikir ver.İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de anlamadım. bizimkiler kendi aralarında. televizyon iki kere gösterdi. gördüğüm bu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum