ben söylemistim. Fatih dikkatli olsa her maç 3 gol atar dedim ve samsun maçinda 3 gol atti. Fatihin gollerinin devamini diliyorum ve bu sene gol krali olacagina kesin gözüyle bakiyorum. ama Fatihin penalti atmasi kumar gibi birsey. çok düsük bir yüzdeyle penalti atiyor maç 3-0 iken tamamda berabere veya maglupken fatihin penalti atmasi dogru olmaz diye düsünüyorum.
Samsunspor-Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
malesef samsuna deplasmana gittigimden ve dün musait olamadigimdan ancak simdi bu topice yazi yazabiliyorum..
evet cuma gecesi asiri yorgun olmama ragmen ani bir kararla (bunda turan reisin etkisi büyük) samsuna deplasmana gittim..yolculuk eglence fln bisey yazmiycam merak etmeyin
ilk yari biraz tutuk oynadik o kadar..2.yari çok iyiydik..maçta hersey güzeldi..tek bir sey disinda...
kendini begenmis ukala oyuncumuzun tüm tezahuratlarimiza karsin önümüzden geçerken bizi elle de olsa selamlamamasiydi..
ulan fatih yine rahat durmamissin bi zati muhterem topçumuza lafi çakmissin...yoksa yine O topçumuz mu???[img]smileys/smiley2.gif[/img]Yorum
-
beklenen bi galibiyeti aldik... bunu orada yasamak vardi ya gidemedik iste
yalniz aldigim bilgilere göre ankaradan bi üniversite otobüs kaldirmis hala o günün etkisindeyim ulan o maça nasi gidemedik yaaaa.....Delikanli Adam Kanatli Takim Tutmaz !!!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum