fener için baslik açmaya degmez. bu kategoriye giriyordu. tribün terörü=febe
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tribün Terörü...
Daraltma
X
-
dün rize maçinda idim.. hayatimda bukadar rezil bukadr kötü bukadaar cansikici bir maç izlemedim Kos koca trabzonstadinda 20 tane abartmiyorum 20tane bagiran taraftar çilginlarda 30 kisi.. ulen terordiyim futbolu öldürdünüz böyle maça gidecegine hiç gitmeyelim daha iyi.. o parali sevirci ler varya hane kapaliya giden alyi a.ç kisme kizmasin da o alltafda kulubenin arkasinda oturan kisim özellikle adiler gökdenize kalkim huy layip küfür ediyorlar AL BASKIN ATAY BEY BAK BUNLAR SIZIN O HANE BILET ALIP GELSIN DEDIGINI SEREFSIZ TOPLULUGU millet bu takim için binlerce km yol gitsin millet takim için caninin versin millet takim için bugazini patlatsin maçlara gelsin sen o taraftari alma sen onlar taraftar degilde bak senin bilet alan sevircin kalkip kendi takimin futbolcusuna sövsün BUNLARIN ALAYI IBNEBu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..
Yorum
-
Guests
DÜN KANAD D haberde gösterdi febeli eziklerin yozgata giderken nasil benzin istasyonunu yagmaladigini. bunlar kendilerinde nasil bu cesareti bulupda yozgatta bir benzin istasyonuna saldiriyor. neden trabzonda yapamiyor. trabzon bu eziklere karsi oldugunu gösterdi. ama anadolunun yarisindan çogu bunlara tapti. sonuçlar ortada. bugün dükkaniniza saldiran yarin evinizi basar. saygilar.
cilgin genç. baskana dediklerine katilmiyorum. adam bilet alin gelin dedide küfürmü edin dedi. o küfür edenlerin ayibi. senin benim yada baskanin degil.
Yorum
-
hayir ben bilet alan sevircinin sadece maçi izlemeye gelen güzel bisi oldumu alkislamayi takim da bir ufak hata yaptimi küfür edip yuhlayan kesim oldugunu söylemek istedim.. o disarida birakilan bu takim için caninin vermeye hazir olan insanlar dün staddda olsa idi belkide 5-0 bitecekti maç.. bu taraftarla takim hiç biryere gidemez trübünlerden taraftarlari soyutlamak zaten kalitesiz olan ligimizi daha kalitesiz yapiyor.Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
Yorum
-
neresi ucuzdu normalde 8 milyonluk bilet 10 milyondu.. elde kalmis yesil formlar için promosyon yapmislar hikaye.. olsun bakalim nekadar böyle dayana bilecegiz.Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
Yorum
-
İlk olarak oskayb tarafından gönderildi
öncelikle sahibinin sesi medyanin adlandirdigi gibi tribün terörü degildir yasananlar.bu isim 3 oligarsik istanbul takiminin 1. derece sorumlulugunu gizlemek için kullaniliyor.
bu sorunun çözümü için önerim ; anadolu sehirleri mesru müdafa birlikleri örgütlenmeli ,istanbuldan gelen bu yönetim destekli teröristlere anladiklari dilden sindirme harekatlari uygulanmalidir. istanbul disina çikamasin bu gruplar.
ondan sonra da birakin istanbul stadlarinda ne b.k yerlerse yesinler.onu da medyalari, akil hocalari ,fenerasyonlari ,basbakanlari çözsün.
içinde siddet barindiran bir çözüm önerisi. ama makul karsilanabilir. dinsiz ile imansiz iliskisi yani. kabul edilebilir..Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..
www.fikirbahcesi.net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum