Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Lütfen Protesto Organizasyonu Düzenlensin ''DÜZENLENDİ''

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu protesto işi öyle 5 kişiyle 10 kişiyle olmamalı.Tüm taraftar dernekleri ortak hareket
    ederek bir organizasyon gerçekleştirmeli.Bakın bakalım o zaman Trabzon da yer yerinden oynamıyor mu.Ayrıca
    Trabzonda ki taraftarlar nerdesiniz,çekirdekçisiniz,.. gibi yakıştırmalar yapmayın ayıp oluyor.
    dediğim gibi öncelikle iş taraftar derneklerinde biter.Onlar bir işaret çaksınlar tüm Trabzon o tesisi başlarına yıkmasını bilir.
    Ama bazı taraftar gruplarını hariç tutarak,galiba böyle bir protesto düzenlemek işlerine gelmiyor benim anladığım kadarıyla.

kime diyorsun ki bunlari güzel kardesim? milletin umrunda degil. göz göre göre CÖKÜYORUZ!!!!!
    onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
    NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

Protesto için geç kaldık 15 gün daha bekleyip sonra tekrar düşünülebilir bu konu.
      #!/bin/bash

Yorum

İlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu protesto işi öyle 5 kişiyle 10 kişiyle olmamalı.Tüm taraftar dernekleri ortak hareket
        ederek bir organizasyon gerçekleştirmeli.Bakın bakalım o zaman Trabzon da yer yerinden oynamıyor mu.Ayrıca
        Trabzonda ki taraftarlar nerdesiniz,çekirdekçisiniz,.. gibi yakıştırmalar yapmayın ayıp oluyor.
        dediğim gibi öncelikle iş taraftar derneklerinde biter.Onlar bir işaret çaksınlar tüm Trabzon o tesisi başlarına yıkmasını bilir.
        Ama bazı taraftar gruplarını hariç tutarak,galiba böyle bir protesto düzenlemek işlerine gelmiyor benim anladığım kadarıyla.
        Anlamıyorlar mı....?Ne takımlara baş kaldıran Trabzonspor şimdi dört büyüklerden sayılmıyor!!!!Altını çiziyorum sayılmıyor!Bu lafları nasıl yediriyoruz !Çok geç kalmadan lütfen!
        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

kardeşim protesto işine herzaman hazırız. ama bu böyle 10 20 kişiyle olacak iş değil. derneklerin ön ayak olması gerekir.
          eğer bir protesto yapılacaksa bende hazırım.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

trabzondaki gruplar neden protesto etsınler ki.. adamlar ne guzel bedava bilet alıp maca gidiyolar ... yarısı bagırıyo yarısıda macını izleyıp evıne donuyor...böle olduktan sonra kımse protesto işine bakmaz..biz ankaradan geyse macına geldık gelene kadar yollarda sesımız kısıldı..biletımızıde aldık maca girdik. bazı kendını bilmez gruplar kıme karsı tavır alıyolarsa.. oturup maclarını izledıler.. ne güzel hayat .. ne gerek var onlar için protestoya.... ankaradan böyle bir protesto düşünülürse listenın en basında ben varım... bu arada bu bedava bılet olayının kalkması taraftarıyım
            ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

ya trabzonda adam toplamaya ne gerek var sokaga cıksan protesto etsen zaten yanına hemen gelmeye baslarlar trabzon halkı bu bıle yeter yonetım ıcın ılla bır cenıs capta organızasyona gerek bıle yok eger edstek lazımsa herturlu destegı vermeye hazırım
              Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

İlk olarak coskun0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                trabzondaki gruplar neden protesto etsınler ki.. adamlar ne guzel bedava bilet alıp maca gidiyolar ... yarısı bagırıyo yarısıda macını izleyıp evıne donuyor...böle olduktan sonra kımse protesto işine bakmaz..biz ankaradan geyse macına geldık gelene kadar yollarda sesımız kısıldı..biletımızıde aldık maca girdik. bazı kendını bilmez gruplar kıme karsı tavır alıyolarsa.. oturup maclarını izledıler.. ne güzel hayat .. ne gerek var onlar için protestoya.... ankaradan böyle bir protesto düşünülürse listenın en basında ben varım... bu arada bu bedava bılet olayının kalkması taraftarıyım
                yanlısları gormemek ıcın ılla menfaatcı olmak gerekıyor. eger oyle ıse onları yaptıgı rusvet yemek oluyor. ii valla beles bilet var dıye sesını cıkarma zaten gıtmenınde bı anlamı yok her yenıldıgın macdan ne zevk alıyorsun kı
                Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

bence böyle bir protesto gösterisi düzenlenecekse, Trabzon daki taraftarlarımız önce özeleştiri yapıp bu protestoyu kendilerinden başlamalıdırlar. sonra sıra haliyle kendilerini futbolcu sanan topçularımıza gelir....

Yorum

Bekleyin bekleyin, biz bayramda memlekete gelelim, sizin yerinize biz gider gereğini yaparız büyük insan!!!, başarılı idareci!!!!, heykeli dikilesi varlık!!!!! Başkan ve avanesine, ne diyeyim, 37 yaşındayım, böyle bir yönetim ve uyuşturulmuş taraftar kitlesi görmedim, yatın orada, nasıl olsa başkanınızın "megola ideası" olan Trabzonspor'u ligden düşürüp Ofspor'u yeni karadeniz fırtınası yapma senaryolarının ilk adımının gerçekleştirilmesine az kaldı, sattığın oyunculara bak, aldığın 2.ligde oynayamayacak (artık komisyonmu aldınız ne halt ettiniz bilemem bu elemanları alırken, günahı boynunuza) oyunculara bak, klübü soktuğun borca bak, her gün kıymalı yese tüm sülaleniz bu borç oluşmaz be Nuri'cim : )))
                    hesap soran da yok, düşür bakalım takımı ligden, bu kentin onuruna da bu yakışır, sana katlanmak yakışır..., bize de susmak yakışır, bu çapsız oyunculara "la havle" çekerek avel avel bakmak yakışır..

bu rezillik buralarda yazıp egolarını tatmin ederken tribünde ona katlananların hanesine yakışır,
                    kalın sağlıcakla....

Yorum

İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Protesto için geç kaldık 15 gün daha bekleyip sonra tekrar düşünülebilir bu konu.
                      Hiç de öle değil.. 30 bin kişi yürüyüp tepkilerinin net bir biçimde ortaya koyarsalar o zaman için daha verimli olur...
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Forumlarda çok önceden bir başlık görmüştüm afyonlanmış taraftar diye.Aslında ilk başta kızsamda gün geçtikçe bu başlığın ne kadar doğru oldu dahada iyi anlaşılıyor.

Trabzonda taraftara ön ayak olması gereken tüm dernekler ve gruplar belliki afyonlanmış.Tarih boyunca Trabzon hiç bu kadar sessiz olmamıştı.Ama son sessizlikleri.Kongrede o sesszliklerinede son vereceğiz.

Yorum

İnşallah umutlarımız yok olmaz. Bunu umut ediyorum şimdilik.
                          Bir bordon var bir de mavin
                          Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O Trabzondaki arkadaşlar ancak rakip takıma küfür etmeyi yabancı cisim atmayı haluk ulusoy posteri açmayı düşünürler ben daha adam akıllı iki sezondur bu yönetime tepki koyduklarını görmedim siz gördünüzmü birazcık olsun çılgınlar gurubu hariç!!ama beleş bilete takla atarlar o sayılmaz!!
                            ben öğrenci olmama rağmen 2 senedir paramı biriktirip kombinemi alıyorum , dışarda yemek yemiyorum ts forması alıyorum, maçtan sonra 45 dakika yürüyerek evime gidiyorum ama üstte sölenenlere bak. yazıklar olsun ne diyim, herkesi aynı kefeye koymamayı ne zaman öğreneceğiz acaba ??

Yorum

Bence şu andaki durumun protestoluk tarafı kalmadı arkadaşlar. Protestolar için çok geç kalındı. Bence bundan sonraki aşama taraftarın bazı yöneticileri ve futbolcuları iyi bir dayaktan geçirmesidir. Bu işe de kolay kolay kimse cesaret edemez. Öyleyse yapmamız gereken Trabzonspor'u hakkıyla yönetebilecek bir başkanın başımıza gelebilmesi için elimizden geleni yapmaktır. Bu da taraftar derneklerinin bir başkan ismi üzerinde birleşip ona destek yürüşüyle olabilir diye düşünüyorum...

Yorum

Seçime sayılı günler kala zaten gidecek bir yönetim için protesto organizasayonları yapmal lüzumsuz. Tabi insanların aklı teers çalışır yeniden Albayrak'ı seçmezlerse.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim