Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Lütfen Protesto Organizasyonu Düzenlensin ''DÜZENLENDİ''

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lütfen Protesto Organizasyonu Düzenlensin ''DÜZENLENDİ''

Artik buramiza kadar geldi. Kimseden ses seda cikmiyor Trabzon'da. Bugün yenildik 2-3 Gün burda birbirimizi üzeriz birbirmize bagrip cagririz ama Haftaya yine ayni hüsrana ugrayacagimiz simdiden belli. Önlem almamiz gerek.

LÜTFEN Trabzon'da oturan Arkadaslar bir Org. düzenlesin. Futbolcular kimin icin oynadigini ögrenmesi lazim. Bukadar rezil kepaze bir Takim görmedim kimse sorumluluk almiyor. Nede olsa ay sonu Banka'ya hesabina para takir takir geliyor. Bizlerde burda kafayi yiyoruz.

Sakin olalim sabirli olalim diyoruz ama nereye kadar...

Trabzon'da yasayan Üyelerimiz lütfen ayaklanin...
    En son FANATIK61 tarafından düzenlendi; 30.11.2007, 22:56.
    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Keske Kardesim keske.

Havaalanina gidip Protesto etsinler!
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Ben Dunden Hazirim Ama Bi Konusan Anlasan Yokki Anca Burda Yazisiriz Istee Ey Gidi Trabzonlular
      YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............

Yorum

O Trabzondaki arkadaşlar ancak rakip takıma küfür etmeyi yabancı cisim atmayı haluk ulusoy posteri açmayı düşünürler ben daha adam akıllı iki sezondur bu yönetime tepki koyduklarını görmedim siz gördünüzmü birazcık olsun çılgınlar gurubu hariç!!ama beleş bilete takla atarlar o sayılmaz!!
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Hani Nerde Trabzonda Yasayanlar
          1-tayfun

Yorum

nerdesiniz aloooooooooo. hicmi degeri yok TRABZONSPORUN sizde. yazik cok yazik. Takim gün gectikce eriyor. biz ise agzimizda cekirdek sinema filmi gibi izliyoruz.
            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

trabzonda olcaktım ah orda olcaktım
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Birbirimizi yedigimiz Konular'da sabaha kadar yazariz ama önemli olan Konular'a kimse bakmaz. O yüzden bu hale geldik maalesef

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Evet bir şekilde takım protesto edilmeli...Futbolcular gibi maalesef bizim de üzerimize ölü toprağı serpilmiş.
                  DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!

Yorum

İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O Trabzondaki arkadaşlar ancak rakip takıma küfür etmeyi yabancı cisim atmayı haluk ulusoy posteri açmayı düşünürler ben daha adam akıllı iki sezondur bu yönetime tepki koyduklarını görmedim siz gördünüzmü birazcık olsun çılgınlar gurubu hariç!!ama beleş bilete takla atarlar o sayılmaz!!
                    öyle değil mi?

trabzondaki 1milyon insan hep bunu yapıyor. ben niye görememişim...
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Ancak iyi Günün dostu oluruz.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

yaa suraya baksana
                        1-tayfun
                        baska yok sıze helal olsun yaa baska bısey demıyorrum

Yorum

nerde bu devlet ner de bu trabzon halkı hepsı mısıl mısıl uyuyo herhalde uyuyun bakalım nereye kadar.bu kadar sorumsuz bı taraftar gormedım bız bu kadar acızız ısteee

Yorum

En büyük tepki maça gitmemektir. Ama anlayacak olanlar birşey anlamaz çünkü işlerine gelmez.

Ha birde ne olacağını söyleyim, protesto başladı. Süper devam ediyor, derken 5 gol attık. Ve maç 5-0 bitti. Herkesin söyleyeceği tek şey "ŞAMPİYON TRABZON" olur...
                            FxY

Yorum

Bu protesto işi öyle 5 kişiyle 10 kişiyle olmamalı.Tüm taraftar dernekleri ortak hareket
                              ederek bir organizasyon gerçekleştirmeli.Bakın bakalım o zaman Trabzon da yer yerinden oynamıyor mu.Ayrıca
                              Trabzonda ki taraftarlar nerdesiniz,çekirdekçisiniz,.. gibi yakıştırmalar yapmayın ayıp oluyor.
                              dediğim gibi öncelikle iş taraftar derneklerinde biter.Onlar bir işaret çaksınlar tüm Trabzon o tesisi başlarına yıkmasını bilir.
                              Ama bazı taraftar gruplarını hariç tutarak,galiba böyle bir protesto düzenlemek işlerine gelmiyor benim anladığım kadarıyla.
                              Sen ağlat biz severiz seni...
                              Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                              ts_mania

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim