Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolcuların Vurdumduymazlığına Tepki Gösterelim!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hata bu futbolcu müsveddelerinde değil bunlara bordo mavi formayı giydirenlerde. işportadan kazak alıp ondan sonra bu kazak niye çekti rengi sodu diye sormamak lazım.

Yorum

Alıştınız bu düzene. ''Başarısız olursak bize bişey olmaz, antrenör gider'' hesabındasınız hâlâ daha! Bir kez olsun aldığınız parayı hakettiğinizi düşündünüz mü? Geceleri sabahlara kadar çalışmama rağmen, coluk çocuğumun rızkını alınterimle sabahlara kadar direksiyon sallayarak kazanmama rağmen her fırsatta ''ALLAH'ım hakkım olmayan 1 kuruşu dahi nasip etme bana'' diyorum. Sizin böyle bir düşünceniz varmı acaba? Taş mı taşıyorsunuz arkanızda. Topu topu yaptığınız haftada bir maç, onunda içine ediyorsunuz. O stada gelen insanlar ailelerinin ekmeğini kesip te sizinle bölüşüyorlar. Sizden istedikleri güzel bir 90 dakika seyrettirmeniz onlara. Hiç mi vicdanınız sızlamıyor, hiç mi ALLAH'tan korkmuyorsunuz. Siz nesiniz ya, ne zannediyorsunuz kendinizi.

Sizden istediğimiz Trabzonspora yakışır biçimde adam gibi futbol oynamanız. Ama siz maç bitse de eve gitsek havasındasınız. Yazıklar olsun size, yazıklar olsun size verdiğimiz değere, sevgiye. Koskoca futbol şehri Trabzonun üzerine ölü toprağı serdiniz. İnsanlar mutsuz, evlerine gidemiyor. İnsanlar huzursuz sokağa çıkamıyor. Bir insan ya ALLAH'tan korkacak ya da kuldan utanacak derdi rahmetli dedem. Sizde ikiside yok. Şimdi niye yazıyorum ki bunları. Siz bu yazıya ayırdığım zamana bile değmezsiniz!!

Ama artık yok öyle. Sevinerek söylemeliyim ki sıra sizde artık ruhsuzlar ordusu!!. Sadece birkaçınız değil alayınız gideceksiniz.
      En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 01.12.2007, 21:59.
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Zorlamı futbolcu oldunuz,kafanıza silah mı dayadılar veya nedir ne değildir,kaprisiniz kime,ne başarınız olduki şimdi neyin nazındasınız.

Profosyonel futbolcu olmak bu kadar kolay mı,sahaya çıktığında ilk defa maça çıkıyormuş gibi heyecanlanmayan,yeni bir futbol maçına çıkmayı sevgiliyle buluşma gibi beklemeyen,defansta bile oynasa,kaleye şut çekmeyi hayal etmeyen varsa,
        herşeyden önemlisi aldığı parayı hak etmeyi düşünmeyen varsa TRABZONSPOR'dan değil futboldan elinizi ve ayağınızı çekin.
        Amatör ruh,profosyonel düşünce
        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

Bu takımı izleyeceğime paf takımı izlerim hemde çocuklar bunlardan çokdaha onurlu mücadele eder.
          T R A B Z O N S P O R

Yorum

aynen paf çıksa daha istekli mücadeleci oynar.iki pası bir arada yapamayan top ayağına gelince şabanlaşan futbolcularımıza gerekeni gösterirler..
            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

FUTBOLCULARA PARA CEZASI VERILMESI LAZIM

diye bir baslik acmak icin girdim buraya ama bu basligi gorunce gerek olmadigini anladim.

Hic kimsenin futbolculari savunmaya artik hakki yok. Teknik direktorler degisti ama cuvalla para alan,hayatlarinda o kadar parayi bir arada goremeyen futbolcular hala daha sahada kiclarini kaldirmaktan ve futbol oynamaktan aciz.

Hic kimse teknik direktorlerden dem vurmasin. Futbolculara kazma, beceremiyor demesin. İstanbul BB spor futbolculari daha mi berecikli, sivas,kayseri oyunculari daha mi berecikli de su anda onlar daha yukarilarda ?
              Hayir bu tamamen bizim futbolcularin hazira alisik olmalarindan ve rahat ortamdan uyanmak istememelerinden kaynaklaniyor.

Bu futbolcularla bu is yurumez. Beceri ve teknikleri var ama kullanmaktan acizler ve kullanmiyorlar

Yorum

Onemli maclarda prim veriliyor da takimi bu hallere sokan futbolculara neden para cezasi verilmiyor? Bence hepsine 20.000ytl degerinde ceza kesilmesi lazim. Akillarinin baslarina baska gelecegi yok!!

Yorum

hiç vicdanları sızlamıyomu bu hayırsızların...
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

arkadaşım futbolcuya hiç bu kadar yüklenmeyin iş bizde bizde ki dalen NURİ beye 70 oy çıkıyo % side gayet yüksek biçimde. Futbolcular kendileri gelmedi, evet hataları var ama onlar oraya beni bu takıma alın oynayacam mbu takımın oyuncusuyum demedi sen parayla adamı tuttun ve para verdin onca ona. 2 gol attı star dedin 2 gol kaçırdı kavanoz dedin. İş taraftarda iş yönetimde sonra oyuncuda. kısaca iş taraftarda başlıyo.

Düşün avrupa maçı rakip sahada yenmişsin burda da yeniliyorsun 1 gol atsa uzayacak dakka 60 sen homurdanmaya başlıyon (hesap edemeyenler için son 30 dakkika, daha dakötüsü maçın 3 te 1i oynanmamış ) sonrada trabzonspor içerde kazanamıyor. kazanamaz bu taraftar bu mantıkla giderse trabzonspor kazanamaz. İş taraftarda bitiriyo nasıl desteklediğinde 1 maç kazandırdığında manşet oluyorsa bu durumda da maçı SATANLAR diye manşet olacaktır. olmalıdır. İş taraftarda bitiyo kardeş oyuncu en sona...
                    [ille d' 7]

Yorum

Futbolculari savunup yonetime laf atmak gereksiz. Bu kadro sivastan,kayseriden,belediyespordan daha mi kotu? hayir. ama futbolcular surekli isin kolayina kacip hic bir sey yapmiyorlar.
                      Bi kerede futbolculari savunmayin!

Yorum

İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Futbolculari savunup yonetime laf atmak gereksiz. Bu kadro sivastan,kayseriden,belediyespordan daha mi kotu? hayir. ama futbolcular surekli isin kolayina kacip hic bir sey yapmiyorlar.
                        tepkin bana ise söylim oyuncu savunmuyom yazdım da. diyorumki çürük kolda değil kökte sen kolu kestin değişmez bişe...
                        [ille d' 7]

Yorum

benim aklima söyle bir senaryo geldi.secim calismasi icinde bulunan yöneticiler ersun yanal geldikten sonra takimin cikisa gecmesini bekleyip aday olmak isteyen albayragin aday olmamasi icin maclara asilmayin ve kaybedin.bu durumda albayrak aday olamaz mi dediler futbolculara.dün aksamki futbol sanki takimi sabote etmek gibiydi.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ne futbolcular savunulacak bişi yapıyor nede yönetim.işte trabzonsporu batıran iki şey...futbolcular-yönetim.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Onu bunu anlamam. Bu takim baslarinda teknik direktor bile olmasa,ac karnina bile maca ciksa oynanan maclara bakildiginda en az ilk beste olmasi lazimdi. Futbolcular sahtekarlik ve nankorluk yapiyor hepsi bu!

Yorum

bu kulübün en önemli kurumlarindan olan divan kurulu bu hafta icinde bütün futbolculari bir toplantiya cagirmali.gaziantep ve belediye macindan 6 puan alinmasinin bizim icin hayati derecede önemli oldugunu ,aksi halde trabzonspordaki geleceklerinin bitecegini ve kulübün prestijinin sarsilacagini futbolculara hatirlatmali.aslimda bunu yönetim yapmali ama onlar secim derdinde oldugu icin bunu yapmazlar.gecen sene de 7 mac üstüste kazanamazken ke bu yönetim uyuyordu.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim