Trabzonsporun Yikim Ekipleri Kimler?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • CAFER ÖZER
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 29.05.2004
    • 5853
    • Mali Müşavir
    • İstanbul

Trabzonsporun Yikim Ekipleri Kimler?

Yillardir ayni olay devam etmektedir. Ne zaman Trabzonspor basarili olsa Medya hemen harekete geçer Ya teknik adamlarin kafasinin karistirir.Ya futbolcularin kafasini karistirir yada yönetimin arasina nifak tohumlari atarak Trabzonsporu çökertmeyi dener ve bundada basarili olurlar.

Sezon basinda sözlesmeli oyunvularimiz olan Gökdeniz Fatih ve digerleri ile ilgili krizler çikardilar.FB ye gitti Su oldu bu oldu.ve basardilar SÖZLESMELI GÖKDENIZ FATIH yeniden sözslesme yapti.1 tasta 2 kus bu sefer diger oyuncularin kafasini karistirdilar.Onlar daha fazla para aliyor diye.

Tolga nin kafasi karisti.öteki karisti bu karisti.Sonuda basardilar ZIYA DOGAN i ayni taktikle kopardilar.

Simdi Milliyette bu gün çikan habere bakiniz YATTARA 200 USD YE oynuyormus G.S istiyormus,BJK demiski trabzonun verdigini 3,4 katini veririz.

ayni seneryo AORELLO-DA SILVA larain geldiginde ilk 3 maçi kazanip lider oldugumuzdada oynandi. yok sudan ucuzlarmis vs vs gibi mansetlere o sene bu saldirilar karsisinda duracak yönetim olmadigindan Takim küme düsme hattina girdi.DA SILVA Elaziga gitti.AURELLO uçtu gitti.

ÇOK GÜÇLÜ yönetim olmali MEDYAYA resmen savas ilan etmeli.Burdan bizlerin mailler atmasi ile bu isler olmuyor.Yönetim gerkirse 10.000 KISI toplayacak Bu serefsizce haber yazanlarin gazatelerin önünde protosto eylemi yaptiracak.ama biz kendi kendimize kizip duralim.Soniç yönetim DE BITER.

yoksa biz daha çok badireler atlatiriz.hemde zararla kaltigimiz badirelerEdited by: CAFER52
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
  • CAFER ÖZER
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 29.05.2004
    • 5853
    • Mali Müşavir
    • İstanbul

Rize'ye sürpriz kadro

Trabzonspor Teknik Direktörü Ihsan Derelioglu'nun Çaykur Rizespor maçinda sahaya sürecegi kadro merak konusu. Semercioglu'nun hücuma dönük bir kadro ile Rize önünde Trabzonspor'u çikaracagi ögrenilirken degisik bir kadro ile maça çikacagi söyleniyor. Semercioglu'nun kadroyu maç günü açikliyacagi ama bugünkü basina kapali çalismada ise net seklin ortaya çikacagi söyleniyor.

Yukardaki örnek haber Fotomaç gazatesinden alinmis.Masa basi oldugu uydurma oldugu yazidan belli.bakin Rize karsisinda sürpiz kadrodan abhsediyor.Ortdada kadro.yok.yUKARDA IHSAN DERELIOGLU yazmis asagida SEMERCIOGLU yazmis ve bu gazateler alinip insanlar tarafindan okunuyor.Bu serefsiz gazete müsvettesi gazete diye çikiyor

Yorum

• Guests

[img]smileys/smiley36.gif[/img]son habere harbi gülünür yani[img]smileys/smiley36.gif[/img]

no istanbul basini. no bizans

Yorum

• CAFER ÖZER
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 29.05.2004
        • 5853
        • Mali Müşavir
        • İstanbul

'Kartal da istiyor'

GALATASARAY'IN transferini düsündügü Ibrahim Yattara'ya, Besiktas'in da talip oldugu ögrenildi. Trabzon'daki yakin arkadaslarina, Siyah - Beyazli kulüpten teklif aldigini dogrulayan Yattara'ya, "Trabzon'da kazandigin paranin 3 - 4 katini veririz" önerisi götürüldügü de ileri sürüldü. Gineli futbolcu çevresine, "Burada zaten çok az paraya oynuyorum. Eger Trabzonspor, bu kulüplerden biriyle anlasirsa giderim" diye konustugu bildirildi. Yattara'nin Trabzonspor'dan yillik 200 bin dolar aldigi ve bu paranin yükseltilmesini istedigi ögrenildi.

Yukardaki haber Milliyet gazetesinden Burda maça Yattarayi az para aliyorsun diye ayartarak Trabzonda tam manasi ile isyan çikartmak.ve tamamen Çökertmek.Biliyroarki Trabzonspor hala tehlikeli,Trabzonspor kalan 3 maçi kazanip iyi bir hoca ile 2 .yariya girerse tozu dumana katar.YÖNETIM HADI yürüyelim desin Milliyetin Önüne 10.000 kisi döksün.ama Tahsin usta gibi bir cuma vakti sessiz sedasiz kendi reklami amaci için degil gerçekten Trabzonspor aski için Olimpiyata giden 60.000 kisi neden Bu serfsizleri Protosto için gitmesin.ama onu yapacak yönetim lazim

Yorum

• Emorfo
          • 31.05.2004
          • 7394
          • Gazeteci
          • İstanbul

Bu gazetelerde harbi mal kardesim Trabzonsporlular ne mal oldugunuzu biliyor hala abuk sabuk haber yapiyorlar

Gülelim mi aglayalim mi... O kodar korkuyorlar ki bizden bu kadro öyle de böyle de sampiyon olacak korkunun ecele faydasi yok.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• My
            • 09.06.2004
            • 24460
            • Aydın

Bunu bizler gibi takimimizi çok yakindan takip eden insanlar biliyor ama sadece gazeteden, televizyondantakip etmeye çalisan dolayisiylada takimi sadece ve sadece Istanbul basininin araciliiyla takip edenler olaylarin farkina varamiyorlar. Hala bana Yattara' yi GAY-se ler aliyormus he doorumu diye soranlar var is yerinde varin gerisini siz düsünün...
            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Barış BAKIRTAŞ
              • 31.05.2004
              • 673
              • Plastik Kalıp Tasarımcısı
              • İstanbul

Cafer abiye katiliyorum geçen gün msn de bu konulari konusmustuk zaten kendisiyle..

Lobisi güçlü bir yönetim lazim bize.. Her yerden bastiracak bir yönetim varsin parasi olmasin ama ülkemizde lobisi güçlü olan insanlarin parasida bol oluyor.. Simdi buradaki arkadaslar kizabilir (genel olarak tepki olacaktir) Eger Haluk Ulusoy Trabzonsporun basina gelip faydali olacaksa gelsin derim Haluk Ulusoy ismi örnektir. Kimsegüçlü gelsin reklamininin en kralini yapsin ama faydali olsun.. Trabzona birseyler katsin sampiyonluk yasatsin. Inaniyorumki o adamin gs sempatisi oldugu (Haluk Ulusuyoru örnek vermistik) unutulur. Ama basa geçen bu insan en ufak basarisizilikta yerden yere vurulacaginida bilmelidir. Kurumsallasma budur arkadaslar bence..Trabzonspor A.S yöneticisi olarak lobisi güçlü ve yönetici kapasitesi yüksek seviyede olan bir basa gelmis olacak. Basaramazsa istifa eder gider basarirsa görevine devam eder..

Basari nedir bizim için :

Sampiyonluk, istanbula karsi güçlü ve basini sindiren bir kulup (genel hatlariyla) bunu kim basaracaksa gelmeli. Bu serefsiz basinida susturmali..
              61>34

Yorum

• deco
                • 29.05.2004
                • 196

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

Yillardir ayni olay devam etmektedir. Ne zaman Trabzonspor basarili olsa Medya hemen harekete geçer Ya teknik adamlarin kafasinin karistirir.Ya futbolcularin kafasini karistirir yada yönetimin arasina nifak tohumlari atarak Trabzonsporu çökertmeyi dener ve bundada basarili olurlar.

Sezon basinda sözlesmeli oyunvularimiz olan Gökdeniz Fatih ve digerleri ile ilgili krizler çikardilar.FB ye gitti Su oldu bu oldu.ve basardilar SÖZLESMELI GÖKDENIZ FATIH yeniden sözslesme yapti.1 tasta 2 kus bu sefer diger oyuncularin kafasini karistirdilar.Onlar daha fazla para aliyor diye.

Tolga nin kafasi karisti.öteki karisti bu karisti.Sonuda basardilar ZIYA DOGAN i ayni taktikle kopardilar.

Simdi Milliyette bu gün çikan habere bakiniz YATTARA 200 USD YE oynuyormus G.S istiyormus,BJK demiski trabzonun verdigini 3,4 katini veririz.

ayni seneryo AORELLO-DA SILVA larain geldiginde ilk 3 maçi kazanip lider oldugumuzdada oynandi. yok sudan ucuzlarmis vs vs gibi mansetlere o sene bu saldirilar karsisinda duracak yönetim olmadigindan Takim küme düsme hattina girdi.DA SILVA Elaziga gitti.AURELLO uçtu gitti.

ÇOK GÜÇLÜ yönetim olmali MEDYAYA resmen savas ilan etmeli.Burdan bizlerin mailler atmasi ile bu isler olmuyor.Yönetim gerkirse 10.000 KISI toplayacak Bu serefsizce haber yazanlarin gazatelerin önünde protosto eylemi yaptiracak.ama biz kendi kendimize kizip duralim.Soniç yönetim DE BITER.

yoksa biz daha çok badireler atlatiriz.hemde zararla kaltigimiz badireler

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Fazlasöze gerek yok..
                [b]Hep Destek Tam Destek Kale Arkasi smileys/smiley15.gif[ÇILGINLAR]smileys/smiley15.gif

Yorum

• Mehmet
                  • 31.05.2004
                  • 3508
                  • Özel şirket çalışanı.
                  • İstanbul

Cafer abi ayni düsüncelerin benzerini baska bir topiçde dün yazmistim. Bizim taraftar taraftarligini yapiyorda yönetim malesef.
                  hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                  .

Yorum

• FANATIK61
                    • 31.05.2004
                    • 4660
                    • Systems Engineer
                    • Almanya

Su anki Yönetim herkes ile iyi olalim diye yola ciktilar. Ama bunlara karsi herzaman sert olman lazim yoksa görüyorsunuz halimizi 20 seneden beri[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Barış
                      • 21.10.2004
                      • 4881
                      • Trabzon

Bu Kahpe Bizansla ugrasmaktan biz biktik onlar........... bikmadi ya.

Yorum

• Barış
                        • 21.10.2004
                        • 4881
                        • Trabzon

FOTOMAÇ zaten fenerin resmi gazetesi beyler.Onu okumak hata.

Yorum

• SKY-GUARD
                          • 29.09.2004
                          • 300

Arkadaslar, www.taraftaranketi.com'daki sonuçlar su an için asagida verilmistir....Biraz TIKLAYALIM....

Takimlar

Oy sayisi

Yüzdelik oran

Besiktas

2826
                          % 11.3

Fenerbahçe

11690
                          % 46.7

Galatasaray

3486
                          % 13.9

Trabzonspor

7001
                          % 28.0
                          ANTI FeBe . . .(Her Zaman Her Yerde Her Sartta)

PROUD TO BE FROM TRABZON

Yorum

• gultekinsurul
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 02.07.2004
                            • 354
                            • Yönetici
                            • Samsun

yahu birakin bu mina çivi çaktigimin adamlarini. durup durup yumurtluyorlar hiç kale almamak lazim.
                            İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

• Harun-61
                              • 29.05.2004
                              • 20107
                              • Yönetici
                              • Trabzon

cafer yine güzel tesbitler [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...