"Biz olamazsak" zihniyeti birkere tamamen yanlis. Sen bu ülkenin en büyük kulübünün yöneticisiysen "biz olamazsak" diye düsünemezsin. Gecen sezon da "kötülerin iyisi" olan Albayrak "biz olamazsak Manisa olsun" diyordu.
bumu trabzonsporun sözcüsü bumu bizim haklarımızı basına yansıtacak ah ulan ah ne şerefli haysiyetli insanlara kalmış gururlu onurlu insanlara kalmış bizim takımımız yazıklar olsun git lan sivasa basın sözcüsü ol yanın giderkende nurişide al dürzü
arkadaslar bence zeyyat baba bıraz da olsa dogru soyluyo cunku kac sene oldu bız sampıyon olmalyalı bırakında bır anadolu klubu sampıyon olsunda bızde sevınelım artık bu sıvasla olanlar utulsun unutmayın kı gecen sene sıvasla bera aynı koltukta mac ızledık onlar bızım kardeslerımız bızde onların abılerıyızzzz
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Saçmalamış, Sivasspor'dan bizim maçta yaptıkları çirkefliklerden ve maç sonrası bebekler gibi puan için ağlamalarından dolayı ömür boyu nefret edeceğim.
Her hafta pazartesi günü 6 pas programına katılmak için THY uçağıyla İstanbul’a hareket ediyorum. Dedeman oteline yerleştikten sonra program saatine kadar İstanbul’da ki arkadaşlarıma uğruyorum. Genel olarak yazılan yorumları okuyup akşam programda iyi ve doğru konuşma yapmak için hazırlanıyorum Bu ciddi hazırlığı yapmasam da program da konuşabilecek kadar bilgiye ve zekâya sahibim!
Peki o zaman niye bu ciddi hazırlık?
1)Show TV yetkilileri bana güvenmiş ekranlarını açmış. Hem de Türkiye’de ilk defa Trabzonspor eğilimli birini ekranın karşısına oturtmuş!
2)Peki, ben kimim? Kravat takıp takım elbise giyip programa çıksam bile “bordo mavi formalı bir eski yıldızım”.
3)Ne yapmam gerekir?
Program içinde yeri ve zamanı gelince Trabzonsporlu olan ve olmayan sporseverlere Trabzonspor’la ilgili doğru bilgiler aktarmak. Aktarırken de üzerindeki formanın rengine göre fanatikçe değil öğretici şekilde olması gerekir. Eğer kendi takımın için objektif yorumlar yaparsan diğer takımlar için yaptığın yorumlara da itibar ederler! Ben “kazanmak için her şeyin mubah olduğunu düşünen biri değilim”
Temsil ettiğim camia ve bana güvenenlere saygıdan dersime iyi hazırlanıyorum! Bunları neden anlattım?
Bu hafta programdan sonra otel de bilgisayarımda spor haberlerini okurken birden şok oldum! Geçen sene ki seyrettiğimiz filmi Trabzonspor’u yöneten arkadaşlar tekrar vizyona koymuşlar! Geçen sene kulübün başkanı “ben olamazsam Vestel Manisa olsun” diye veciz bir cümle kurmuştu!
Şimdi bakıyorum Basın sözcüsü Zeyyat Kafkas “ bizim olmadığımız yerde Sivas’ın şampiyon olmasını isterim “ diye yeni ve çok önemli cümle kurmuş!
Yahu arkadaş ne diyorsunuz? Bu lig de kimin şampiyon olmasına karar vermeye çalışacağınıza Trabzonspor’u şampiyon yapın!
Size kimin şampiyon olacağını soran her hangi bir sporseverin olduğunu görmedim! Lütfen kendi yorumculuğumla ilgili yukarda yazdığım şeyleri okuyun. Ben onları hava atmak için yazmadım. Temsil ettiğimiz bir camianın olduğunu ve her şartta onun bir ferdi olarak hareket etmemiz gerektiğini hatırlamanız için yazdım.
Daha ağır şeyler yazmamak için yazımı bitiriyorum. Allah sizlere akıl fikir versin. Bize normal sabır değil. Peygamber sabrı versin.
Serdar BALİ
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Hah işte bunu yap canımızı ye Serdar Bali.. Ersun Hoca'nın değil takımın başındakilerin üzerine git arkandayız. Ersun Yanal demeçlerinde hangi takımın başında olduğunun bilincinde yorumlar yapiyor. Ama yöneticilerimiz maalesef nerede olduklarının farkında değiller.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum