Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeyyad Kafkas: Biz Olamazsak Sivas Şampiyon Olsun (?!!)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aha albayrak yonetimini destekleyenler buyrun bu tiplerimi destekliyorsunuz?

daha ligin basi ve biraderin yaptigi aciklamaya bak tuhh!!!
    İnsan ol evlat!

Yorum

• böyle bir yönetimimiz olduğu için kendimden utanıyorum yazıklar olsun

Yorum

• Çok gereksiz ve yersiz bir açıklama. Ancak bu sözlerin nasıl söylendiği ve ne denmek istendiği de önemli. Zeyyat Bey'e böyle bir soru yöneltildi, o da henüz ligin başı şampiyonluk şansımızı sonuna kadar kovalayacağız, ancak biz olamazsak Sivasspor'un şampiyon olmasını isterim demiş. Buraya kadar normal herşey de Zeyyat Bey bu sözlerinin nerelere çekileceğini iyi analiz edememiş sanırım. Basında hemen "Sivasspor şampiyon olsun" cümlesini başlığa çekilmiş. Bizim yöneticinin işi gücü yok Sivasspor'un şampiyonluğunu istiyor gibi bir hava oluşmuş. Bizim yönetimlerin en büyük sorunudur medyayı yönetememek. Madem basına söz geçeremiyorsun söylediklerinin içinden bir sözü çekip farklı aksettiriyorlar o zaman böyle yuvarlak laflar etmeyeceksin. Zeyyat Bey kendi görüşünü söylemiş olabilir, elbette durum o noktaya gelirse herkesin bir görüşü olacaktır. Bu da gayet normaldir ancak bu Zeyyat bey bu sözleri bulunduğu makamın önemini ve misyonunu daha iyi kavrayak söylemesi lazımdı. Bu senin görüşün olabilir ancak sen de Trabzonspor basın sözcüsüsün. Üç beş kıçı kırık gazetecinin sorusuna böyle cevap verirsen oltaya da yakalanırsın. Hedef olursun, Trabzonspor havlu atmış, Sivasspor'un şampiyon olmasını istiyor gibi bir havanın esmesine neden olursun. O havada dönüp dolaşıp seni bulur böyle boşuna uğraşır durursun. Ha ayrıca Zeyyat Bey'in bu açıklamalarının bir de politik kısmı var. Anadolu'ya şirin görünmek istemiş olabilir. Aslında Zeyyat Bey'in Sivasspor'un şampiyon olmasını istediğini felan sanmıyorum.

Gelelim Anadolu'dan bir takımın şampiyon olup olmaması hususuna. Anadolu'dan başka bir takımın şampiyon olmasını eskiden isterdim artık zerre istemiyorum. Elindeki kaliteli futbolcuyu Trabzonspor Anadolu takımıdır diye bize veren bir takım gördünüz mü. Böyle bir şey olmadığına göre üç kuruş fark yüzünden futbolcusunu İstanbul takımlarına satan bu Anadolu takımlarının şampiyon olmasını neden isteyeyim. 3, 5 maç kazanınca kendini Trabzonspor'la kıyaslayıp büyüklük komplekslerine giren bu takımların başarısını ben niye isteyeyim. Evet bana da sempatik gelen Anadolu takımları var ancak çok fazla başarılı olmalarını istemem. Anadolu'dan başka bir takımın şampiyon olması demek, Trabzonspor'un iflası demektir. Belki bir çok arkadaşımız bunu göremiyor, ancak Anadolu'dan bizden başka şampiyon çıkmamalıdır. Çıkacaksa da önce biz 25 senelik hasrete son vermeliyiz. Son kim ne yaparsa yapsın. Hatta BJK'nin de şampiyon olmasını da istemem. Bakmayın 100. yıllarında şampiyon olduklarına, büyük ihtimalle o şampiyonluk onların son şampiyonluğudur. Trabzonspor ne yapıp ne edip artık toparlanmalı, 3, 4 sene içerisinde şampiyonluğunu ilan etmelidir. Yoksa şampiyonluk mazide güzel bir anı, kulaktan kulağa dolaşan bir hikaye olarak kalacaktır.
        En son Emorfo tarafından düzenlendi; 14.11.2007, 02:15.
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Albayrak'ın ne büyük günahı varmışki böyleleri ile yönetim kurulu oluşturmuş.Merak etmiş ve her daim sormuşumdur,bir insan kendisine bu kadar zarar verecek adamı bu kadar kısa sürede nasıl bir araya getirebilir diye.Hatırlayın Bay Başkan'ın oluşturduğu yönetimden daha evvel ayrılanlar ile bugün hala yönetimde olanlardan hangileri daha zarar verici oluyorlar.Bana kalsa yok aslında birbirinden farkları.Hiç birinin TS'a ve mevcut Başkana katkı sağladıkları yok ama her yaptıkları her söyledikleri zarar.Böyleleri için söylenecek tek söz var;
          '' AKILSIZ DOSTUN OLACAĞINA ,AKILLI DÜŞMANIN OLSUN''
          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Ben Sivas'in sampiyon olmasini istemem. Bunun en buyuk sebebi sezon'un ilk macinda ve onu takip edilen haftalardaki cirkef tutumlari.. Futbolcusundan yoneticisine kadar, hepsinin tutumu. Zaten takim olarak da cok sirkef futbol oynuyorlar. Fakat Kayseriyi isterim. Trabzon olamazsa KAyseri olsun. Adamlar gecen yil da bu yil da adam gibi top oynuyorlar. Teknik oynuyorlar. Yandiklerini de hak ederek yeniyorlar.

Yorum

• Zeyyat Kafkas'in boyle seyler soylemesine biraz politik bakmak lazim. Belki de iyi yapmis olabilir. Sivas havaya girmemek icin kendin cok iyi motive etmis. Cikip cikip bizim sampiyonlukda gozumuz yok, zaten de olamayiz deyip duruyorlar. Sanki karsilarinda emzikde bebek var. Olamazsiniz onu biliyoruz da, gozumuz yok, istemiyoruz gibi laflari ancak benim pabucum anlar.

Kafkas onlari biraz havaya sokmak icin demis olabilir.

Yorum

• sayın zeyyad Kafkasın bu açıklmasına sadece özürü kabahatinden büyük derim...

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zeyyad üstad(!) bu açıklamaları yaparken ne düşünmüş acaba.Sivas ile aramızda ne gibi bir yakınlık,bağ,iyi yönde ilişki veya dostluk görmüşki bu kadar iyimser.Hala Anadolu Kardeşliği zırvasını savunanlardan olmak neye hizmet.Bize kümeye diye bağıranlardan biri de Zeyyad Kafkas'ın ''biz olamıyorsak onlar olsun'' dediği takım değilmi.
                  Kusura bakmasın.Bu ligde ilk 10u dördüncü büyüklük ilan eden görmemiş Anadolu takımlarından birinin şampiyon olduğu taktirde takınacağı havayı tahmin etmek bile istemiyorum.

Ve bu benim şahsi düşüncemdir.
                  Biz olamıyorsak gs,fb,veya bjk olsun.Ben 5inci büyük veya 5 büyükler lafzını kaldıramam.Sivas-Trabzon maçını derbi olarak görmekten Allaha sığınırım.
                  SON CÜMLE
                  TÜM YAZI

Yorum

• Kendi adina konus Zeyyad efendi!!!!!!!
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Ben bir yanlış görmedim. Biz şampiyon olamazsak sivas şampiyon olsun. Bunun neresi yanlış onu anlamadım. Aslında bu açıklama benim kanaatimce Trabzonsporun büyüklüğünü gösterir. Bak sivas sana abilik yapıyorum kendim şampion olamazsam senin şampiyon olmanı istiyorum der gibi ama bazı arkadaşların korkusu var onlarıda çok iyi anlıyorum. Sivasın şampiyon olması halinde Anadoludan çıkan tek şampiyon ünvanını yitirecek olmasımı canınızı sıkıyor anlamadım. Sonuçta bizim 6 şampiyonluğumuz var. Korkmayın bizim büyüklüğümüz tartışılamaz zaten.
                      Biz bu şekilde davranırsak diğerlerinden farkımız ne olacak. Hep kavga eden herkez idüşman belleyen bizmi olacağız neden hoşgörüyle yaklaşamıyoruz olaylara. Onu düşman belle bunu düşman belle ölme eşeğim ölme dostun kim olacak senin o zaman. Fenerbahçe gibi iticimi olmak istiyorsunuz. Farkındamısınız bilmiyorum ama Trabzonspor şampiyon olduğu zamanlarda herkezlerin takdirini kazanmıştı her takımın bir sevgisi vardı Trabzonuma ama şimdi gel görki ne sevgi ne hoşgörü herkeze laf ona laf buna laf dostun da kalmaz destekcinde.
                      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Mesela olaya başka bir boyuttan bakalım...Ligin kader haftası diyelim( 1996 yılındaki fener maçı gibi) yenen şampiyon olacak.Trabzon-Sivas maçı... Ve Sivas bizi yendi diyelim...Zeyyat Kafkas sen o zaman bu söylediğin cümlelerin altında ezilmeyecekmisin?Bu nasıl bir soroumsuzluk örneğidir!!!

Hadi onuda geçtim, şimdiden bu tarz açıklamalar sene sonunda senin suratına çarpılırsa ne olacak? Farz edelimki biz bu şampiyonluk yarışının dışındayız. Sivas ile bir ezik takım şampiyonluğa oynasınlar ve bizde Sivas maçını kaybedelim...Trabzon'un başına daha önce bu tip hadiseler gelmedi mi? Bize falanca takıma yatıyorsunuz diye çamur atmadılar mı? Aynı senaryoyu yazmalarına nasıl izin veririsiniz Zeyyat Kaffas? Sonra bu çamuru nasıl temizlersiniz? Siz nasıl yöneticilersiniz Allah aşkına...Trabzon'un sorunları haricinde her şeyi bir güzel hallediyorsunuz maşaallah...Çok masumane gibi görünen bu tip cümleler, yarın suratınıza çarpıldığında cevabınnızı şimdiden hazırlasanız iyi olur...
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Zeyyat gitsin Sivasa yöneticilik yapsın ya.. Rezilliklerini gündem oluşturarak kapatmaya çalışıyolar.. Yarın Sivas şampiyonluk maçını Trabzonla oynuyo olsa Sivas şampiyon olsun diye maçımı vericez.. Tövbe tövbe.. Bi gidin allah aşkına.. Busene niye şampiyonluk yarışında değiliz onun hesabını verin önce.. Yaptığınız yapamadığınız transferlerin, aldığınız paraların hesabını verin önce..
                          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• * Badaloğlu,

Mesajlarımızı aynı anda yazmışız düşüncelerde aynı yav... Ama sen benden önce göndermişsin mesajını
                            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Gereksiz konuşmuş ama bencede biz şampiyon olamazsak sivas şampiyon olsun.Hiç olmazsa diğer istanbul takımlarıyla aradaki fark açılmaz.Ligin tadı olur ve her sene aynı takımlar şampiyon olmaz.Trabzonsporlada uğraşmayı bırakırlar hiç olmazsa.

Yorum

• ancak bu beklenirdi zaten daha baska bisey beklemek hata olurdu
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X