Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeyyad Kafkas: Biz Olamazsak Sivas Şampiyon Olsun (?!!)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bunların temelinde anadoluda sivrilen her takımın bizim naklen yayın gelirlerimize sulanması yatar abi..

paranın girdiği yerde bahsettiğin delikanlılık biter..

herkes menfaat peşinde koşarken, senin kollamak istediklerin, yanında olacağım dediklerin senin varlığını tehdit ederken şovalyelik olmaz.

Yorum

• Ben büyüklüğüm tartışılır diye itiraz etmiyorum ki. Taraftar dediğin takımını destekler. Başka takımlardan bize ne?
      Farzedelim biz kötüyüz. Efendim Sivasspor'u desteklesek ne olur? Hayır efendim, kötüysek kendi başımızın çaresine bakacak, kötü durumdan kurtulmak için sorunlarımıza daha da çok yoğunlaşacağız. Başka takımlardan bize ne? Zeyyat beyin bu sözleri büyük ihtimal transfere yöneliktir. Diğer yandan Zeyyat Bey'in yerinde ben olsam, bana sorsalar "Siz sürünüyorsunuz, x takım şampiyon olsa ister misiniz" diye, soranı fena terslerdim
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• önce g.antep le celal doğan, sonra g.birliği ile cavcav sonra diğerleri..

bu iş naklen yayın gelirlerine sulanmaları ile başladı..

buna sulanabilmeleri için senin karşında olmaları gerekir..

bursa, kayseri bilmem kim.. bunun son zamanlarda ardı arkası kesilmiyor..

benim karşımda durana destek falan vermem..

Yorum

• dıger sayfaları okumadım ama Trabzonspor olamıosa dıger anadolu takımlarınında sampıon olmasını ben ıstemıorumkı zaten suanda bıle ustumuze oynuolar bu artık buyuk bu artık sıradan dıe ozaman cok daha artar bu konusmalar. bize cok sey kaybettırır anadoludan sampıon cıkması..
          Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Ben meseleyi çok önemli görüyorum ...Kendi yönetimsel beceriksizliğimizin faturasını başkalarına ödetmek bu ... Ne yani şu ihsan öksüzün kitabındaki kayserili astsubay hikayesi artık geçmişte kalacak bir hatıramı sadece bizim için ... yeniden o Trabzonspor olamazmıyız biz ...Bursaspor lu levent kızıl dı galiba onun dışında bizim büyüklüğümüzü yönetici anlamında tartışan bir anadolu takımı yöneticisi oldumu ? ....bence hem kendimize hem Anadolu takımlarına haksızlık ediyoruz ...bizimle ilgili ardniyetli olanlar yokmu ? oldu Vanspor mesela bizi yendik leri sene fb yi çiçeklerle karşılamışlardı 96 da .... şimdi nerdeler 3. ligde sanırım ..Neyse konu dağıldı
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• trabzonspor olamıyorsa akcaabat arsin değirmendere ofspor araklıspor sürmenespor hatta ve hatta amatör kümede olan caykaraspor olsun şampiyonnasıl ama

Yorum

• artık sadece hatıra...

Yorum

• Sivas sampiyon olsun, sen de git Sivas`in Basin Sözcüsü ol.
                  Bu kulüp sizi asiyor cünkü.

Yorum

• Türkiye ve Yunanistan...

Türkiye başbakanı şunu der mi?

"Ben İzmir'i yönetiyorum ama iyi yönetemezsem, benim yerime Yunanistan yönetsin, onlar da bizim gibi Egeli...

Sen kendi elindeki ünvanı bırakmakta böyle hevesli olursan, talibin de çok olur
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Biz olamıyorsak X olsun ne demektir yahu?Diğerlerinden bize ne.Biz şampiyon olamıyorsakla başlayıp özeleştiri yapan cümleler beklerken yöneticilerimizden,yok düşündüm de beklemiyorum da o kadarını sussunlar yeter.
                      Her daim TRABZONSPOR!
                      Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                      "7"

Yorum

• Zeyyad Kafkas: Biz Olamazsak Sivas Şampiyon Olsun
                        bence kafa yormaya gerek yok, biz olamıyorsak bu ligde şampiyon, hiç bi anadolu takımı olamaz, bu kadar basit...
                        yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• zeyyat beyin açıklamalarını savunuyormuş gibi oldum .tekrar ediyorum bir yöneticinin böyle bir açıklama yapması ( hemde biz bu haldeyken ) düpedüz boşboğazlıkıktır ... ama son hafta biz şampiyon olamıyorak kim olsun sorusuna en azından vicdanen vereceğim cevap bedeli ne olursa olsun anadoludan bir takım dır ...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• çüşş diyorum abiler kusura bakmayın ama bu sivas bizim ilk hafta 3 puanımızı sahte yollarla aglayarak calanlar degil mi yaa sayın kafkas kendine gelll ne haddine senin böyle bişiy konusmak
                            BMN | ANTALYA
                            Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• sivas maçındaki olaylar gerçekleşirken sayın kafkas yurt dışındaydı galiba olayları görmedi anlaşılan kafkas eğer öyleyse sivas maçındaki olaylardan birer belgesel yapıp zeyyad beye gönderebiliriz he ne dersin zeyyad kafkas istermisin belgesel

Yorum

• Sen kendi Takımını şampiyon yapamıyorsun..Sonra elin takımı şampiyon olsun diyorsun...
                                Zaten bunlar Trabzonspor'un şampiyon olacağına inanmıyordur bile....
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X