İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeyyad Kafkas: Biz Olamazsak Sivas Şampiyon Olsun (?!!)
Daraltma
X
-
bana gelmeyen şampiyonluk kupası cehennemin dibine gitsin bana ne..!!!
bana mı kaldı bunun hesabını tutmak???
kime giderse gitsin..
eğer ben hesap tutacaksam, kendi menfaatime uyanın hesabını tutarım..
eğer menfaat hesabı yaparsak senin söylediklerin bu kulübün alî menfaatlerini zedeler..
o yüzden biz hiç bu işe girmeyelim..
biz olalım..
biz olamıyorsak kim olursa olsun..
Yorum
-
Valla fatih başka takımın şampiyonluğunu ummak elbetteki kabul edilemez ama inan bana maddi götürüsü ne olursa olsun Trabzonsporlulara yakışan kayserimi fb mi sorusuna illa bir cevap veirleceke bu kayseri olmalıydı diye düşünüyorum ...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla fatih başka takımın şampiyonluğunu ummak elbetteki kabul edilemez ama inan bana maddi götürüsü ne olursa olsun Trabzonsporlulara yakışan kayserimi fb mi sorusuna illa bir cevap veirleceke bu kayseri olmalıydı diye düşünüyorum ...
ama menfaatime uymadığı için hiç bulaşmam..
ama dersen ki kalbin ne diyor??
orada katılırım..
ama durum şu..
illa cevap gerektiren hiçbir durum yokken zeyyad bey laf üretiyor..
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamiyorsun, Istanbul takimlari Sampiyon olmasini istemiyorum ben anadolu takimlarin ne kabahati var bu sadece bir benim icin bir istektir istanbul takimi sampiyon olacagina anadaolu takimi sampiyon olsun, ben hic istemezmiyim Trabzonsporun Sampiyonlugunu bu soruyu sormak bile yanlis, Ayrica neden diger takimlara sempati olarak bakmayimki? Türk futbolu iste bu yüzden kirleniyor."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
ya trabzonspor taraftarının "biz olmazsak şu olsun" diye bir derdi, bir gündemi mi var??
sorumlu bir konumda oturan birinin, gündem belirleme gücü olan birinin bunu gündeme getirip tartışma konusu yapmasının gereği nedir??
konuşacak, araştıracak başka iş kalmadı mı??
bütün derdimiz bitti, zeyyad bey kulübün yetkililerinden biri olarak "biz olmazsak kim" sorusunun peşinden koşuyor..
önce diğer dertlere çözüm bulsunlar..
sonra bu iki ucu pisli değneklerle uğraşırız..
Yorum
-
Hani biz güçlüye karşı güçsünüz yanındaydık?
Hani biz " mahallenin fakir ama yakışıklı ve gururlu ağabeyi " idik?
Hani biz şampiyonluğu bizansın elinden anadoluya götüren takımdık ?
bu ve benzeri ifadeler benim ifadelerim değil fırtına ihtilal efsane kitabında bolca var .. ne yani yalanmıydı bütün bunlar ..yoksa romantizm öldü yaşasın endüstriyel futbol mu diyoruz ..öyle diyorsak bu saatte burda işimiz ne ki bizim ? ve öyle diyorsak bir maraşlı bir ordulu bir sakaryalı niye Trabzonspor u tutsunki ? arkadaşların yazdıklarını en az "delikanlı adam memleketinin takımını tutar " lafı kadar bana uzak buluyorum ... delikanlı adam delikanlı duruşu olan takımı tutar ...ve vaktiyle biz bunu gösterdiğimiz için maraşlı sivaslı kayserili delikanlılar TRABZONSPOR lu oldu ...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Evet bence başlıklar açılmalı Sivasspor'u destekleyenler ve Kayserispor'u destekleyenler diye. Eminim sallanan bayrak animasyonları da bulunabilinir. Çok mantıklı da olur, çok da hümanist bir yaklaşım olur. Hatta ne olacak 24 senedir şampiyon olamıyoruz nasıl olsa, daha da olamayız Sivas'la Kayseri daha umut veriyor bu sene onları destekleyelim, hatta forumda da bu takımları tartışalım, gelecek sene Allah kerim, hangi takım çıkış yaparsa onu destekleriz(!)Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
kabadayılık vardı abi bir zamanlar..
kabadayılık kalmadı..
artık mafya iş adamları var..
dediğinin mümkün olması bu devirde delikanlı kabadayılık ne kadar mümkünse o kadar mümkün..
kendi menfaatlerimizi çizip atmak, varlığımızı tehdit etmediği sürece eywallah..
ama bu şu anda varlığımı tehdit eder...................
gün değişti, devir değişti..
onların sana bakış açısı değişti ise, senin de onlara bakışın değişecek..
kolkolaydık, kolumuzdan çekmeye başladılar.
o zaman yapacağın tek şey tepelerinden bakmak..
başka türlü sana yaşam hakkı tanımazlar.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bence başlıklar açılmalı Sivasspor'u destekleyenler ve Kayserispor'u destekleyenler diye. Eminim sallanan bayrak animasyonları da bulunabilinir. Çok mantıklı da olur, çok da hümanist bir yaklaşım olur. Hatta ne olacak 24 senedir şampiyon olamıyoruz nasıl olsa, daha da olamayız Sivas'la Kayseri daha umut veriyor bu sene onları destekleyelim, hatta forumda da bu takımları tartışalım, gelecek sene Allah kerim, hangi takım çıkış yaparsa onu destekleriz(!)Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
değerli renkdaşlarım zeyyat kafkas gibi gereksiz adamın gereksiz acıklamalrını yorumlamayı bırakalım.bulunduğu konum trabzonsporun yönetimi ama bu yönetimin zerre kadar kaale alınacak tarafı kalmadı artık.cok değerli cok güzel hakikaten eşi benzeri bulunmayacak kadar güzel yorumlarda bulunuyor arkadaşlarım.sabırla defolup gitmelerini bekleyelim.başka konulara değinelim.sinirlerimize hakim olalım
Yorum
-
Sırf lyon maçından sonra Trabzonsporlu olmuş ve Trabzonlu olmayan arkadaşlarım var benim ... 96 dan beri Trabzonspor u tutan arkadaşlarım var ...Evet son senelerde anadoluda bize karşı bir tavır var ama bunun sebebi biraz da biz olamazmıyız ??Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum