Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeyyad Kafkas: Biz Olamazsak Sivas Şampiyon Olsun (?!!)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sivas'ın adının şampiyonluk adayları arasında geçmesine mi gülersin, bizim yöneticinin(!) durduk yere bu kadar absürt bir açıklama yapmasına mı???

Ben hepsine güleyim bari...
    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

anadolu'da kaybolan sempatimizi geri kazanabilmek amacıyla desteklediğim açıklama.
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

trabzonspor camiasinin görüslerini temsil etmeyen bir aciklama.bu sahis bilmiyormu ki sivasspor sampiyon olursa trabzonsporun 4.büyüklügü bile tartisilacak.var olan anadoludan cikan tek sampiyon ünvanimiz tarihe gömülecek.sivasspor kendini bizden bile üstün görecek.bu yönetimdekiler neyin farkina vardi ki bunun da farkina varacak?
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Yahu biz olamiyorsak gitsin baska Anadolu takimlari olsun bunda sinirlnenecek ne varki anlamadim, bence güzel bir aciklamaydi bu zeyyad kafkastan her sene eziklerin sampiyonlugunumu izleyecegiz Sivasi sevmem ama biz sampiyon olamazsak Sivas sampiyon olsun derim bu sadece sivas icin gecerli degildir bütün anadolu takimlari icin gecerlidir, kafkasin yorumuna karsi cikanlar anlamakta güclük cekiyorum.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

bencede biz şampiyon olamıyorsak sivas olsun
            herkes sivasa verdiğimiz 3 puandan bahsediyor biz hala ligin ilk haftasındayız bizden sivas 3 puanı almadı birkaç kendini bilmez taraftarımız 3 puanı sivasa verdiler bu böyle biline
            sivas şampiyon olmakla bizim büyüklüğümüz tartışılmaz biz 1 kere şampiyon olmakla 4 üncü büyük olmadık bu tartışma çok gereksiz sivasın ligi bitireceği eniyi yer 4 üncülüktür
            ben sivaslıyım ama TRABZONSPOR um şampiyon olamıyorsa kimin olacağı beni hiç ilgilendirmez
            Yoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!

Yorum

İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu biz olamiyorsak gitsin baska Anadolu takimlari olsun bunda sinirlnenecek ne varki anlamadim, bence güzel bir aciklamaydi bu zeyyad kafkastan her sene eziklerin sampiyonlugunumu izleyecegiz Sivasi sevmem ama biz sampiyon olamazsak Sivas sampiyon olsun derim bu sadece sivas icin gecerli degildir bütün anadolu takimlari icin gecerlidir, kafkasin yorumuna karsi cikanlar anlamakta güclük cekiyorum.
              sen istermisin sivasin sampiyon olduktan sonra trabzonun büyüklügünü tartismasini?hatta daha ileri gidip en son sampiyon biz diyip trabzonspordan kendilerini üstün görmelerini?aciklama su olmali.biz olamiyorsak kim olursa olsun.hatta f.bahce olmasin gs olsun diyerekten bazilarimiz g.saraya sempatiyle bakti.sonra ne oldu.adamlar bizim maca szonun en hirsli topunu oynayip f.bahceye sampiyonluk icin yardim ettiler.trabzonsporlu ancak kendi takiminin sampiyonlugundan baska hicbirseyle ilgilenmemeli.büyük kulübe ve taraftara bu yakisir.gerisi hikaye.

Yorum

Trabzonspor misyonu yani hedefi olan bir kulüptür. O hedefi elde etmeyi beceremeyip o misyonu başka bir kulübe yükleyemezsiniz. Bizim tek takımımız var: Trabzonspor. Ne denecek bir sonraki aşamada? Maçlara çıkacağız ama biz kazanamıyorsak karşımızdaki rakip takım kazansın mı diyeceğiz?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Ona acaba sivasın şampiyonluğunumu sordularda böyle bir açıklama getirme ihtiyacı hissetti...Koca yönetimde bir tane aklı başında adam olmaz mı..

Yorum

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sen istermisin sivasin sampiyon olduktan sonra trabzonun büyüklügünü tartismasini?hatta daha ileri gidip en son sampiyon biz diyip trabzonspordan kendilerini üstün görmelerini?aciklama su olmali.biz olamiyorsak kim olursa olsun.hatta f.bahce olmasin gs olsun diyerekten bazilarimiz g.saraya sempatiyle bakti.sonra ne oldu.adamlar bizim maca szonun en hirsli topunu oynayip f.bahceye sampiyonluk icin yardim ettiler.trabzonsporlu ancak kendi takiminin sampiyonlugundan baska hicbirseyle ilgilenmemeli.büyük kulübe ve taraftara bu yakisir.gerisi hikaye.
                    Birakin su aliskin hale gelmis sözleri yok Sivas veya baska bir anadolu takimi sampiyon olur ve bizim büyüklügümüzü tartisirlarda felanda filan, adamlar zaten bizi büyük takim olarak samiyorki bu herzaman böyleydi desinler anasini satayim sivasa 4. büyük desinler biz kendi isimize bakalim, zaten bezmisim türk medyasindan aldirmiyorum daha ben kendi basarimi elde ettikten sonra onlar istedigi kadar konussun benim icin hava hos bu hic birsey degistirmez, ama Anadoludan Sampiyon ciksin isterim Sivasi bilmem ama Kayserispor gelecek yillar icin Sampiyonlugu hedefleyen bir takim umarim Sampiyonda olurlar.
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Zeyyat Kafkas'tır ne yapsa yeridir...
                      Söylediklerini ciddiye alarak kendisini onore etmenin bir âlemi yok.

Ben Trabzonspor'luyum, kendimden başkasını şampiyonluğa layık görmem. Daha sezonun ortası gelmeden bunu demem zihnen, ruhen iflas ettiğimin itirafıdır. Birilerine kul köle oluş beyinde başlar, özellikle de böyle beyinlerde.

Bir zamanlar Anadolu takımlarını küçümseyip İstanbul'un malum üçlüsüne tazimde bulunan yöneticilerimiz vardı. Sonra FB delegesi asbaşkanlar gördük. Şimdi Süper Lige yeni çıkmış Sivas'a yaltaklananlar çıktığına göre Trabzonspor'un ne kadar küçüldüğünü ve küçültülmeye devam ettiğini varın anlayın gayrı.

Ben şampiyon olamazsam kim olsun?
                      Tecavüzcü Coşkun olsun, Karındeşen Jack olsun, banu Alkan olsun, bana ne!?
                      En son poetricus tarafından düzenlendi; 13.11.2007, 23:34.

Yorum

Sivasi bilmem ama Kayserispor gelecek yillar icin Sampiyonlugu hedefleyen bir takim umarim Sampiyonda olurlar.
                        sen trabzonspor un sampiyonlugu kadar kayserisporun sampiyon olmasini da istiyorsun demek .sen trabzonsporu istanbul takimi olmadigi icin mi destekliyorsun?trabzonspor olamazsa kayserispor veya sivas olsun demek bu takimlara sempatiyle baktigini andiriyor.sen medya ne derse desin diyorsun.sadece medya degil.yayinci kurulus da o zaman trabzonun naklen yayin gelirini kisip diger lerine verecek.bunu mu istiyorsun?transfer etmek istedigin bir topcu sivas da sampiyon oldu deyip iki takimdan teklif geldigin de seni tercih etmeyecek.istanbul takimlari neden kendilerinden baskasinin sampiyonlugunu istemiyorlar.pastanin dagilmamasi icin.o halde biz neden bunu isteyelim.biz keriz miyiz?

Yorum

Aşağıdakilerden hangisi Zeyyat Kafkasın gelecek basın toplantısında söyleyebileceği türden cümlelerdir?

A-) Biz şampiyon olmayalımda, kim olursa olsun bana ne.
                          B-) Fenerbahçe'nin Avrupa'daki başarısı takdir edilesi, bi bilet ayarlasalar ya bana da..
                          C-) Akşam 16:45' e kadar bir transfer yapabiliriz, hiç belli olmaz...
                          D-) Ben bu eski yöneticilerin alayını, eski başkanların topunu, eski futbolcuların ta yedi sülalesini..
                          E-) Hakemlere inanıyor ve de güveniyoruz, hakemlerin hataları bize puan kazandırmış olabilir ama asla art niyet aramıyoruz...

Yorum

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sen trabzonspor un sampiyonlugu kadar kayserisporun sampiyon olmasini da istiyorsun demek .sen trabzonsporu istanbul takimi olmadigi icin mi destekliyorsun?trabzonspor olamazsa kayserispor veya sivas olsun demek bu takimlara sempatiyle baktigini andiriyor.sen medya ne derse desin diyorsun.sadece medya degil.yayinci kurulus da o zaman trabzonun naklen yayin gelirini kisip diger lerine verecek.bunu mu istiyorsun?transfer etmek istedigin bir topcu sivas da sampiyon oldu deyip iki takimdan teklif geldigin de seni tercih etmeyecek.istanbul takimlari neden kendilerinden baskasinin sampiyonlugunu istemiyorlar.pastanin dagilmamasi icin.o halde biz neden bunu isteyelim.biz keriz miyiz?
                            Anlamiyorsun, Istanbul takimlari Sampiyon olmasini istemiyorum ben anadolu takimlarin ne kabahati var bu sadece bir benim icin bir istektir istanbul takimi sampiyon olacagina anadaolu takimi sampiyon olsun, ben hic istemezmiyim Trabzonsporun Sampiyonlugunu bu soruyu sormak bile yanlis, Ayrica neden diger takimlara sempati olarak bakmayimki? Türk futbolu iste bu yüzden kirleniyor.

Yorum

Birakin su aliskin hale gelmis sözleri yok Sivas veya baska bir anadolu takimi sampiyon olur ve bizim büyüklügümüzü tartisirlarda felanda filan, adamlar zaten bizi büyük takim olarak samiyorki bu herzaman böyleydi desinler anasini satayim sivasa 4. büyük desinler biz kendi isimize bakalim, zaten bezmisim türk medyasindan aldirmiyorum daha ben kendi basarimi elde ettikten sonra onlar istedigi kadar konussun benim icin hava hos bu hic birsey degistirmez, ama Anadoludan Sampiyon ciksin isterim Sivasi bilmem ama Kayserispor gelecek yillar icin Sampiyonlugu hedefleyen bir takim umarim Sampiyonda olurlar.

bir takım taraftarı sadece kendi takımının şampiyonluğunu umar..
                              taraftar olmanın gereği budur..
                              ben olayım, ben olmazsam şu olsun, öbürü olsun vs.vs.

1., 2.,3. takımı olmaması bu şehri ayrı yapan nedenlerden biri.
                              diğer anadolu şehirlerinde istisnasız, 1. 3. 5. takımlar vardır..

bizde tek takım var.

bizde trabzonsporun şampiyonluğu dışında şampiyonluk umulmaz...

senin naklen yayın gelirlerinin sekteye uğraması halinde başına geleceklerden haberin yok herhalde..
                              biraz araştır hemen anlarsın..

Yorum

Sivas yada kayseri yada herhangi bir anadolu takımı şampiyon olursa büyüklüğümüz tartışılır dolayısıyla olmasın demek Trabzonspor un büyük olmadığına inanmak demektir ...bu başlık da Trabzonsporluluğundan şüphe etmediğim arkadaşların fikirleri şaşırttı beni ...zeyyat beyin açıklaması son derece saçma gereksiz fuzuli zamanız wsws dir . Amenna ama son hafta sivas mı fb ( bjk gs ) mi sorusuna demek çoğu Trabzonsporlu 2 .den yana düşünecek hemde büyüklüğümüzün tartışılmaması adına ...
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X