Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeyyad Kafkas: Biz Olamazsak Sivas Şampiyon Olsun (?!!)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

herkes büyük olmak ister.düşünün sivasın bursanın kayserinin şampiyon olmasını.hem taraftar kaybına.hem manevi hemde maddi kayba uğrarız.itibarımız sıfırlanır.bu arada zeyyad senin işin sivasın şampiyonluğunu ummak değil.trabzonsporu başarılara ulaştırmak.ama nerdee

Yorum

Ne alaka Sivas? Nerden gündeme gelir? Özrü kabahatinden büyük demezler mi adama? Sen kendi takımına ne verebildin ondan haber ver. Sana ne Sivasspor'dan?
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Bu kadar mı camiadan kopuk bir yönetim olur.

Ah İbrahim ŞAHİN ah!
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

Biz şampiyon olamazsak fb gs bjk olsun demek vaktiyle biz çıtayı aştık başkası gelmesin demektir ...tıpkı vaktiyle bize yaptıkları gibi ...askerde ki devrecilik gibi yani ) bana öyle yaptılar ben de size ...neticede bizim istememiz birşeyi değiştirmeyecek ama gerçek şu ki biz değişmişiz..... Eskiden Trabzonlu olmasamda Trabzonspor u tutardım derdim ve buna sürüyle gerekçe bulurdum ..şimdi Trabzonlu olduğum için Trabzonsporluyum demeliyim sanırım ..görünüşe göre başka gerekçe yok ...
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            herkes büyük olmak ister.düşünün sivasın bursanın kayserinin şampiyon olmasını.hem taraftar kaybına.hem manevi hemde maddi kayba uğrarız.itibarımız sıfırlanır.bu arada zeyyad senin işin sivasın şampiyonluğunu ummak değil.trabzonsporu başarılara ulaştırmak.ama nerdee

Nasıl bir itibardır ki bu sivas şampiyon olunca sıfırlanıyor ... eğer öyle düşünüyorsak itibarımız falan kalmamış ....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öncellikle şunu söylüyeyim biz bir kez daha şampiyon olmadan hiçbir anadolu rumeli takımı ilk kez şampiyon olamaz.
              Bu konuda Metin ile aynı fikirdeyim. Böyle birşeyin olabilmesi için bizim bunun yolunu bir daha açmamız gerekiyor. Zirveye oynamak her takımın kaldırabileceği bir iş değildir, bunun için altyapı lazım. Yükseklik korkusu diye birşey var malumunuz
              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

yine saçmasapan bir açıklama,yine bizim yönetim(!)

hiç şaşırmadım

(UEFA)

Yorum

ulan Zeyyat karıştırdın yine ortalığı şahsi düşüncem olmasını istemiyorsakta fazla dışarı vurmayalım aşırısı bize zarar veriyor...........

Yorum

Biz olamasak Sivas olsun diyen yöneticimiz siralamadaki yerimize bakarak mi konu$uyor? $imdi Sivasta bize bir jest yaparak, hayir biz olmayalim siz buyurun derse ne olacak? Ayikla pirincin ta$ini, caldiklari 3 puanida vermezler geri. Gercekten bu yöneticilik cok zor be karde$im, baktigin zaman a$agi yukari her yönetici bir i$ adami hepside ba$arili, yoksa bizi salak görüp bunlar böyle anlarlar diye sacma sapan konu$manin pirim yapacagini mi saniyorlar?
                    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

saçmalama zeyyat bey...
                      Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

Başkanımızında:"biz şampiyon olmazsak vestel şampiyon olsun" demişti.sonra vestel neredeyse düşüyordu.
                        Bu açıklamadan sonra sivas için de aynı düşüşü bekliyorum
                        Zeyyat Kafkas yoksa böyle bir açıklamayı niye yapsın ki...
                        Bu konuda @kutadgu görüşlerine katılıyorum
                        “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                        Sizler var ya .....

Yorum

İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu konuda Metin ile aynı fikirdeyim. Böyle birşeyin olabilmesi için bizim bunun yolunu bir daha açmamız gerekiyor. Zirveye oynamak her takımın kaldırabileceği bir iş değildir, bunun için altyapı lazım. Yükseklik korkusu diye birşey var malumunuz
                          Sivasspor antrenörüde yükseklik korkusundan olsa firsat bu firsat bir numara daha cekiyim demistir. Oda biliyorki bu is dayak yemis ayaklari ile olacak is degil, oda biliyorki üklede istanbul haricinde sampiyonluk potansiyeli ancak trabzonda var. Gecen günlerde Kayserisporlu bir is adami ve eski yöneticinin repörtajini eklemisdim (internetspor özel kismindan alintiydi yanilmiyorsam) Trabzonsporu örnek gösteriyordu, sampiyonluk icin onlar gibi birlik olmaliyiz diyordu. Ülkenin heryerindeki kayserililer birlesip takima destek olursa ancak sampiyonluk hedefi sözkonusu olabilir diyordu kisaca. Bunlar sivasspor icinde gecerlidir. Bizim yöneticilere gelince yukarda dedigim gibi eger cevap verilecekse böyle cevap verilmez. Ya vereceksen tam ver veya sus.
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Zeyyat Kafkas şaşırdı heralde
                            MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

bazen düşünmüyor değilim bu yönetim bizim için mi çalışıyor yoksa başkalarına mı çalışıyor diye.
                              ya bize nekim şampiyon olacaksa.
                              nasıl bişey bu ya sivas şampiyon olsunmuş!
                              En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 13.11.2007, 19:10.
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

kim ulan bunlar? bu kadar talihsiz(!) bir açıklama mı olur. bir de utanmadan yönetici bunlar, ayıptır!
                                şimdi ben sivas kararına ayaklanmayan, adam gibi ayakta duramayan yönetimi "takımı sattınız ulan!" diyerek suçlamam mı?

benim içim rahat eder mi şimdi?

aralıkta umarım gidersiniz!
                                Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                                Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X