zeyyatt bööö getirdin hepimizee yaaa lütfen susarmısın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zeyyad Kafkas: Biz Olamazsak Sivas Şampiyon Olsun (?!!)
Daraltma
X
-
işteki aksiliğe bak bide bu adam basın sözcüsü tam da yerinde yani...
Yorum
-
Trabzonspor basın sözcüsünün böyle bir açıklama yapması benim de hoşuma gitmiyor.Sen kendi işine bak kardeşim,çıkarı takımını düzlüğe ve şampiyon olacağım de,başka da birşey deme.
Ancak kişisel görüşüm,gönlüm benim de Bizans takımlarının dışında takımların şampiyon olmasıdır.Biz zamanında surda gedik açtık,yıktık,bayrağımızı diktik.Fakat çok zaman oldu ki her türlü ayak oyunlarıyla toparlandılar ve yıllardır Anadoluyu ezdiler.Bizim durumumuz malum.Bence biz her sene yıkıcaz deyip iyice yıpranmaktansa biraz olsun sakin olmalı ve toparlanmalıyız.Biz Osmanoğlu olarak bu Bizansı şu an yıkamıyorsak varsın Candaroğlu veya Karamonoğlu yapsın.Benim bakış açım budur.Bu Bizans uzun süre şampiyonluk göremez ise,şampiyonlar hep Anadouldan çıkarsa bu Trabzonspora zarar vermez,onu küçültmez.Tam tersine ilerleyen Türk futbolunda Adalet sağlanır bu dürüst mücadele de bence biz de bolca şampiyonluk kazanırız.Bir Sivas olsun bir Kayseri bir Bursa, 10 tane de biz oluruz.Yeter ki Bizans entrika yapamasın,küçülsün hatta mümkünse yok olsun.Bence Sivasa Kayseiye Bursaya kızmaya onlar yerine Bizansı tutmaya gerek yok.Bu bizim felsefemize aykırıdır.Yok Trabzonlular bu konuda bu kadar ısrarcı olursa benim gibi Kastamonulu Trabzonsporlular çelişkiye düşmeye başlıyor.Eskiden ES-ES vardı.Şampiyon olmasını istedi insan olanlar.Çok uğraştı olmadı.Nasip bizeydi.Ama zayıf düştük,kolay değil kahpe Bizansla uğraşmak.Bizansın kahpelerine Yaramaz çocuk Sivası tercih ediyorum kızan kızsın.Gönül ferman dinlemiyor...Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
Biz olamassak Sivas olsun diyceginize sampiyon olmamiz icin caba sarfedin,öyle bos aciklamalarla kimselere yaranmaya calismayin.Kuvvetsiz hak acizdir;Haksiz kuvvet ise zorbaliktir.
Bir düzene tabi olmak sizin her seye hükmetme arsuzu,icinde zorbaligi barindirir.
Yorum
-
İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz olamazsak lazio olsunHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz olamazsak lazio olsun...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Bu adamın şu ana kadar yaptığı açıklamaların,verdiği beyanatların hiçbiri bir Trabzonspor yöneticisine yakışmıyor.Diyeceksiniz ki şu andaki yönetimden hangi birisi Trabzonsporumuza yakışıyor.O da bir elin parmaklarını geçmez herhalde...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Zeyyat Kafkas'a tepkiler sürüyor
15 Kasım 2007 / 08:56
Trabzonspor basın sözcüsü Zeyyat Kafkas'a bir tepkide babasından.
Trabzonspor basın sözcüsü Zeyyet Kafkas'ın 'kulüp kurucusu' ünvanlı babası Tarık Kafkas "oğlum çok hatalı davranıyor" dedi.
Zeyyat Kafkas, Trabzonspor'un 'isim babası' Tarık Kafkas'ın oğlu. Fakat Nuri Albayrak yönetiminde akılda kalan hiç bir önemli rolü olmadığı gibi, sürekli olarak yönetime mal olan lafları ve sansasyona yol açan gafları ile tartışıldı.
Babası Kızdı:
Kafkas'ın son yaptığı açıklama ise camianın sabrını iyice taşırdı. Önceki gün biz olamıyorsak Sivasspor şampiyon olsun diyen Trabzonspor 'Basın Sözcüsü',basın önünde tüm taraftarlar kadar babası Tarık Kafkas'ı da çileden çıkardı.
Baba Tarık Kafkas "oğlum çok yanlış konuştu. Çok talihsiz bir açıklama yaptı. İstanbul takımlarını aşağılamakla, Sivas'ı yüceltmekle Trabzon'u nereye getireceksiniz? Tekrar tekrar okudum; çok üzüldüm, olmuyor böyle" diye konuştu
Kaynakhepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Sivas bizden çaldığı 3 puanla şampiyon olsa sen müsait bi taraflarına kına mı yakacan?
Bi açıklama yapayım da gazetelerda,televizyonlarda,bmn genel başlığında bunu tartışsınlar diye mi düşündü naptı..Talihsiz,gerksiz,havaye estirilmiş,boşbeleş bi açıklama..7TrabzonSporluyum Derken Daha Bi Gururluyum Şu Günlerde !!
Yorum
-
İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz olmazsak kimse olmasın.
o halde şöyle diyeyim?
fener mi sivas mı?
evet,banane de bir cevaptır.
ama kimse olmasın bir cevap değildir...Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum