Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Zeyyad Kafkas: Biz Olamazsak Sivas Şampiyon Olsun (?!!)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu mesele gereksiz mesele..
    bizim sivastan bir beklentimiz mi var ki yaranmak için cebelleşiyor..

istemem kardeşim..

benden başka kimsenin şampiyonluğunu istemem..

kim olursa olsun . bana ne..

ben olmadıktan sonra..

Yorum

• Çapsız yöneticinin çapsız açıklamaları, bunlar Trabzonsporu kaldıracak kadar gururlu onurlu değiller malesef.Dandik anadolu takımına yaranmaya çalışıyorlar

Yorum

• Zaten bu Zeyyad'ın Trabzonspor'un basın sözcüsü olduğunu kabullenemiyorum bir de çıkıp diyor ki sivas şampiyon olsun.Bu nasıl bir mantıkdır anlamadım gitti.Adamlar senin maçında en büyük çirkefliği yaptı sen sivas şampiyon olsun diyosun.Bazı arkadaşlarımızda sivası gaza getirmek için söylemiş olabilir diyolar.Yok arkadaş ben öyle şeylere gelemem.Gündeme gelmek için mi yapıyor bunları anlamıyorum artık.2 kelimeyi biraraya getiremeyen adamlar Trabzonspor'u yönetiyorlar.Yazıklar olsun.İstanbul takımları bizi anadoludaki takımlardan daha çok koruyor valla.
        Colmandante

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu mesele gereksiz mesele..
          bizim sivastan bir beklentimiz mi var ki yaranmak için cebelleşiyor..

istemem kardeşim..

benden başka kimsenin şampiyonluğunu istemem..

kim olursa olsun . bana ne..

ben olmadıktan sonra..
          budur ... !!!!........
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Biz olmadıktan sonra kim olursa olsun.Ve biz olamadıktan sonra kimseyide desteklemem ve istemem şu şampiyon olsun diye bu gönülden tutulan bir takıma yapılan ihanet olur bence.
            İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İstanbul takımlarının bizim şampiyonluğumuzu,bizim anadolu takımlarının şampiyonluğunu istememiz bana inandırıcı gelmiyo.Ergun Gursoy'un ve bazı GS li futbolcularının bizim maçtan önce Trabzonspor'un şampiyon olmasını isteriz deyip takımımızın konsantrasyonunu bilinçli bir şekilde etkileyip bize dört gol atmışlardı.Sözde sevmedikleri feneri şamp.yapmışlerdı.

Yorum

• Sürekli ''biz büyüğüz'' demek de küçüklüktür.

Küçük insanların işidir.

Biz Trabzonsporuz.

Başka ifadesi yoktur bunun.

Trabzonspor.

Karşıdan nasıl duyulduğudur önemli olan.

Biz olamazsak şu olsun sözü; bir kulübün yöneticisinin temsil ettiği kurum adına tercihini ifade etmesi, saçmalıktır,basitliktir.

Kişisel tercihler kişinin kendisini bağlar.
                Z.Kafkas ocak ayında bu tip bir beyanatı eşe dosta verebilir.Sakıncası da olmaz.

Ama maalesefki,yönetme işini tıpkı eski usulde olduğu gibi,denize atarak yüzme öğrenilir,öğretilir mantığıyla yapıyoruz.

Yetki verirken az daha dikkat ,aralık ayı önemli.

Yorum

• Sivasın kendisi bile şampiyonluğa inanmazken bizim kendini bilmez rezil yöneticimizin yaptığı konuşmaya bak ya.. Sivas şampiyonluğa inansa elindeki forveti başka takıma satmak için uğraşmaz zaten.. Neymiş "Mehmet Yıldızı alan şampiyon olurmuş" Bırak takımında tutta şampiyon ol o zaman..
                  Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Pandora'nın Kutusu...

Sayın Kafkas ne düşündü de böyle bir açıklama yaptı bilmiyorum. Elbet bir hesabı vardır. Sanırım bizim yazıyı okumadı, okuduysa bile yanlış anlamış demektir.

Günümüz Türkiye’sinin konjonktüründe Sivasspor’un şampiyon olması mümkün gözükmüyor. O halde bu açıklama da ne kadar iyi niyetli olursa olsun havada kalıyor. Anadolu kulüplerinin Trabzonspor’a pek de muhabbetle bakmadıklarını eski yazılarımızda gerekçeleriyle açıklamaya çalışmıştık. Anadolu’da biraz iddialı konuma gelen vilayet takımlarının ilk göz diktikleri yer Trabzonspor’un makamıdır, dolayısıyla Sivasspor’un muhayyel şampiyonluğu, sadece Anadolu’nun değil, Trabzonspor’u konağın kapısının hemen yanında kabul ettikleri besleme çocuk gibi bir an önce sokağa atmaya can atan İstanbul’un gözünde de 4. büyük sıfatını canlı canlı mezara gömmek için eşi bulunmaz bir fırsat olacaktır.

En iyisi, yukarıda bazı arkadaşların isabetle belirttiği gibi, kendi dışımızdaki hiçbir kulübün şampiyonluğu konusunda ağzını açmamak. Maazallah, Pandora’nın kutusu’nun açılmasından bile vahim sonuçlara sebebiyet verebilir.

Yorum

• zeyyat kafkas ın sivasspor veya bir başka takımla ilgili şampiyon olmalarını istiyoruz ya da küme düşmelerini istiyoruz açıklamaları tabiki kulübe yakışmaz ve bu tür açıklamalarda bulunmakta gereksizdir daha sonra bazı arkadaşlarımızın dediği gibi polemik konusu olur.
                      benim anlatmaya çalıştığım ne sivasspor un ne de bir başka anadolu takımının bizim ayarımızda olmadığıdır onlarla bu tür polemiklere girerek kendimizi küçültüyoruz. ligin ilk maçındaki olaylarda da gereksiz yere uğraşarak muhatab almıştık, gerek yok bunlara...
                      sürekli büyüğüz demek tabiki saçma ve içi boş bir durum yaratır önemli olan yaptıklarınızla, tavır ve davranışlarla bunu belli edebilmektir. benim şahsi fikrim şu ; gönül isterki biz şampiyon olalım ama biz olamayacaksak istanbul takımlarından biri olacağına anadolu dan bir takım olsun. bu sivas olur, kayseri olur, ankaragücü olur farketmez.
                      şunu da hatırlamakta fayda var, 96 yılında ilhan cavcav ''fb olacağına trabzonspor şampiyon olsun bütün anadolu takımları bunu istiyor'' dediğinde hiçbirimizden ses çıkmamıştı hatta bi çoğumuzun hoşuna gitmişti bu durum.
                      kişisel olarak kimin şampiyon olacağını dilemekle, zeyyat kafkasın açıklamaları farklı şeyler. en güzelini bir arkadaşımız söylemiş'' biz şampiyon olalım da diğerleri ne yaparsa yapsın''...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya bırakın bu sivası yüceltmeyi,adamlar top falan oynamıyor,şansa karambole attıkları gollerle bu seviyeye geldiler,liglerde en kötü futbolu oynayan trabzonspora karşı bile bir tek pozisyon bulamadılar,,2.3 hafta sonra görürsünüz dibe doğru çöküş başlar ,en büyük başarısıda en fazla 3. bitiri ligi
                        emin misin dostum öyle olduğuna...biz de top oynamıoyz ama 10.yuz...hadi galatasray olsa derdim de son dakika penaltılarıyla falan kazanıp geldiler buraya da..öyle değil..zaten avni akerde alkışlanan takım sivastı..

Yorum

• geçen senenin ilk yarısındaki Vestel Manisayı hatırlatırım sizlere.....Sivastan daha iyi durumda olduklarınıda..ikinci yarı nasıl çırpındıklarını...dilegim Sivas onlardan beter olsun...Kıl oluyorum abi o yakıma...bizim 3 puanımızla adam oldular....ilahi adalet yerini bulur inşallah
                          volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Zeyyat Kafkas’tan açıklama
                            Basın Sözcümüz Zeyyat Kafkas, Doğan Haber Ajansı’na kendisine yöneltilen bir soru üzerine yaptığı açıklamadaki içeriğin medya kuruluşlarında farklı yorumlarla yer bulmasının yanlış bir yaklaşım tarzı olduğunu vurguladı.

Trabzonspor’un şampiyon olmaması halinde herhangi bir Anadolu takımının şampiyonluğunu beklemenin Anadolu’nun lideri konumundaki bir kulüp için doğal olduğunu kaydeden Kafkas, “Trabzonspor’un Türk futbolundaki misyonu bellidir. Bu misyon dört büyük kulüpten biri olmanın yanı sıra Anadolu’nun da liderliğidir. Bu özelliği taşıyan bir kulübün farklı söylemde bulunması gerçekle örtüşmez. Olay bu boyuttayken açıklamalarımızdan farklı anlamlar çıkarılması iyiniyetli bir yaklaşım tarzı değildir” ifadesini kullandı.

Zaman içerisinde yaşanan süreçte kulüp olarak Anadolu’daki sempatiyi kaybetme ihtimaliyle karşı karşıya kalındığına da işaret eden Zeyyat Kafkas, “Gittiğimiz Anadolu kentlerinde farklı tezahüratlarla karşılanıyoruz. Bu geçmişte böyle değildi. Trabzonspor tekrar eski misyonuna kavuşturulmalıdır. Yönetim kurulu olarak çabamız budur. Konuyu değerlendiren arkadaşların olaya bu gözlükle de bakmaları daha doğru olacaktır” diye konuştu.
                            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaşlar Sivas'ın şampiyon olamayacağını herkes biliyor zaten.Buna futbolcuları da hocasıda inanmıyor taraftarı kadar.Çünkü Mehmet Yıldız'da Bülent Uygun'da devre arasında 3 İstanbul takımından teklif geleceğini ve bu işin nihayetinde olamayacığını çok iyi bilmiyorlarmı?Hemde adları gibi.Her maç sonrası hedeflerinin sadece Uefa olduğunu,buna kendilerinin bile inanamadığını söylemiyorlar mı?Fakaat.

Önemli olan bu değil.Bizim basın sözcümüzün bizden başka bir takımı şampiyon görmeyi yeğlemesi.Biz olamıyorsak şu olsun demesi,diyebilmesi.Bunu taraftar olarak ben bile diyemiyorsam size ne başkasının şampiyonluğundan.Son maç Sivas-Trabzon maçı olsa ve sivasla (atıyorum) bjk şampiyonluk yarışında olsa biz Sivas'a maç satacağız demekmi oluyor bu?

Büyük takımız büyük takımız diyoruzda şunu birde bu işin başındakilere bir kabullendirebilsek.O zaman oldu bu iş.
                              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• kavuşamaz hemşerim..
                                rekabetin bu boyutta olduğu bir yerde bahsettiğin konuma u-la-şıl-maz..

herkes senin payına göz dikmişken ne misyonundan bahsediyorsun???

bırak elalemin şampiyonluğunu..

otur kendi şampiyonluğun için uğraş..

BAŞKA MESELESİ KALMAMIŞ BİZDEN HARİCİNİ KONUŞUYOR..
                                HALA DA KONUŞMAYA DEVAM EDİYOR.
                                Bİ TUT ŞU ÇENENİ.

la havle ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X