Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Önder Karaduman'ın Açıklamaları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu açıklamaların manası şu : aday olmak istiyoruz yada içimizden aday çıkarmak istiyoruz ama paramız yok ...ne yapacağımızı bilmiyoruz ..Faruk arada anlaştığımızda oluyor gördüğün gibi
    Erdal abi hakatten can sıkıyorlar, kongre sürecini herkes bir şekilde kullanıyor. Özellikle adı geçen internet sitesi canla başla birilerini konuşturuyor, birilerini topluyor, çıkarıyor, bölüyor ama bir tane aday çıkmıyor. Bu durum da bana pek samimi gelmiyor. Bunların çıkaracağı adaya da kuşkuyla bakacağım.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erdal abi hakatten can sıkıyorlar, kongre sürecini herkes bir şekilde kullanıyor. Özellikle adı geçen internet sitesi canla başla birilerini konuşturuyor, birilerini topluyor, çıkarıyor, bölüyor ama bir tane aday çıkmıyor. Bu durum da bana pek samimi gelmiyor. Bunların çıkaracağı adaya da kuşkuyla bakacağım.
      Faruk ! Türk milliyetçisiyim ve Trabzonspor luyum .ama yegane amaçları birinin, devleti benden korumak ,diğerinin Trabzonspor u benden korumak olan iki yapıdanda sıkıldım artık ...Eğere gerçekten bir DERİN likeri varsa bana yada bize karşı değilde rakiplere karşı göstersinler yoksada otursunlar oturdukları yerde... bilmem anlatabildimmi?? birincisi örnek için yazılmıştır siyaset yapmak değil derdim ...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Faruk ! Türk milliyetçisiyim ve Trabzonspor luyum .ama yegane amaçları birinin, devleti benden korumak ,diğerinin Trabzonspor u benden korumak olan iki yapıdanda sıkıldım artık ...Eğere gerçekten bir DERİN likeri varsa bana yada bize karşı değilde rakiplere karşı göstersinler yoksada otursunlar oturdukları yerde... bilmem anlatabildimmi?? birincisi örnek için yazılmıştır siyaset yapmak değil derdim ...
        dünyada durmadan kendi vatandaşına, yandaşına, taraftarına zarar veren "derin" ler sadece türkiyede var zaten...

Yorum

bence anlamlı adam geldı takımın basına borcu actı gııdıo oh ne ala memleket bunun hesabını kım vercek dava edılmelıler edılmezseler bundan sonrakılerde aynı rahatlık ıcınde olucak emınım en ıyısı dava hukuk borc kolay kolay kapanmaz trılyoner baskanı nerden bulucaz:
          diKkat eT isTAnbuL deiL çocuguyuM TrAbZoN'un (A) (H)

Yorum

bu yönetimini savunan yok Karaduman...
            Oldu olacak bize küme düşme tehlikesi yaşatan o büyük Özkan hazretinin yönetimini de Ağır Ceza da yargılıyalım...dumana konuşuyorsun belli yeni listelerin birinde yer alacaksın.

Yorum

bu borcun 50-60 trilyon olmadigini herkes biliyor ama neden bu kadar gündem yaratiliyor anlamiyorum...aralikda hepimiz beraber görecegiz 25 trilyon felandir...korkutma plani bu ama bakiyorum bazi insanlarda gercekden korkuyor
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

"Bugün Thomas jun, Musampa gibi futbolcular, üzülerek söylemeliyim ki Anadolu kulüplerinin hiç birinde oynayamazlar"

Bu cümleyi okuduktan sonra gerisini okumak tenezzülüne bile girmedim...Belli ne kadar futboldan anlayıp Dünya futbolundan haberdar olduğu...

Benim için tamamen boş konuşan bir insan...
                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X