İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Önder Karaduman'ın Açıklamaları
Daraltma
X
-
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal abi hakatten can sıkıyorlar, kongre sürecini herkes bir şekilde kullanıyor. Özellikle adı geçen internet sitesi canla başla birilerini konuşturuyor, birilerini topluyor, çıkarıyor, bölüyor ama bir tane aday çıkmıyor. Bu durum da bana pek samimi gelmiyor. Bunların çıkaracağı adaya da kuşkuyla bakacağım.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk ! Türk milliyetçisiyim ve Trabzonspor luyum .ama yegane amaçları birinin, devleti benden korumak ,diğerinin Trabzonspor u benden korumak olan iki yapıdanda sıkıldım artık ...Eğere gerçekten bir DERİN likeri varsa bana yada bize karşı değilde rakiplere karşı göstersinler yoksada otursunlar oturdukları yerde... bilmem anlatabildimmi?? birincisi örnek için yazılmıştır siyaset yapmak değil derdim ...
Yorum
-
bence anlamlı adam geldı takımın basına borcu actı gııdıo oh ne ala memleket bunun hesabını kım vercek dava edılmelıler edılmezseler bundan sonrakılerde aynı rahatlık ıcınde olucak emınım en ıyısı dava hukuk borc kolay kolay kapanmaztrılyoner baskanı nerden bulucaz:
diKkat eT isTAnbuL deiL çocuguyuM TrAbZoN'un (A) (H)
Yorum
-
"Bugün Thomas jun, Musampa gibi futbolcular, üzülerek söylemeliyim ki Anadolu kulüplerinin hiç birinde oynayamazlar"
Bu cümleyi okuduktan sonra gerisini okumak tenezzülüne bile girmedim...Belli ne kadar futboldan anlayıp Dünya futbolundan haberdar olduğu...
Benim için tamamen boş konuşan bir insan...Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum