Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Türkiye Süper Ligi'ni Bu Sene Kaçıncı Bitirir?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu ana kadar ki tabloya bakılırsa 2. sırada olmamız büyük başarı sayılabilir. bunda da fikstür avantajının büyük etkisi olduğu söylenebilir. rize maçıyla beraber başlayacak maçlar serisiyle beraber ligin ilk yarısına kadar oynayacağımız maçlar bizim sıralamayı az çok belirler. ben halen daha konferans ligine gidersek büyük başarı olacağını düşünüyorum. zor maçlarda galibiyet alamıyoruz olmamız ilerisi için soru işareti oluşturuyor. kaldı ki bide bunun ikinci yarısı var. maçlar daha zor geçecek. belki çok mağlubiyet almayız ama beraberliğimiz fazla olacağa benziyor.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ortada kaybedilmis bir 4 puan var fb maçıni saymiyorum gelecek 5 maçtan 15 puan cikartabilirsek şampiyonluğa oynarız sadece gs,ya yenilirsek puan farkı açılabilir ilk 2-3 siraya oynarız

Yorum

• Şampiyon olacağız.

Bu dilimden düşmeyen marştaki gibi...

"Şampiyonluk Senindir Gerisi Hikayedir"

Buyrun

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu ana kadar ki tabloya bakılırsa 2. sırada olmamız büyük başarı sayılabilir. bunda da fikstür avantajının büyük etkisi olduğu söylenebilir. rize maçıyla beraber başlayacak maçlar serisiyle beraber ligin ilk yarısına kadar oynayacağımız maçlar bizim sıralamayı az çok belirler. ben halen daha konferans ligine gidersek büyük başarı olacağını düşünüyorum. zor maçlarda galibiyet alamıyoruz olmamız ilerisi için soru işareti oluşturuyor. kaldı ki bide bunun ikinci yarısı var. maçlar daha zor geçecek. belki çok mağlubiyet almayız ama beraberliğimiz fazla olacağa benziyor.
          Kaçıncı bitirir diyor başlık ?

Yorum

• Camia ayağa kalkmali. Fatih Tekke hoca bu kapasiteyle tesislerde yatıp kalkıyorsa haftaya Eyüp maçına tıklım tıklım dolmalı Hüseyin Avni Aker. Eyüp'ü her türlü yeneriz bunda zerre problem görmüyorum. Evet çok güçlü değiliz lakin bir adı var oynanan oyunun. Hoca yeter ki hatalarından erken ders alıp önlemlerini alsın. Tribünler futbolculara lige asılması için enerji versin, Ertuğrul ve ekibi birşeylere yarasın artık.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Şikecilerle oynadığımız maçta ki operasyona ragmen samsun macında aptalca son dakikalarda golü yemesek mac bası puan ortalamamız 2.44 olacaktı. Normal şartlar altında şampiyonluk için gayet yeterli oran. Ancak 2 yıldır işler değişti hakem katkılarıyla adamlar 2.66 ile şampiyon oluyor.

bu takımın bitireceği en iyi yer ilk 2’dir.
              ilk 3 başarıdır
              ilk 4 ‘e razıyım

İkk yarıda Eyüp, Gs, Göztepe , Alanya, Bjk,Başakşehir maçlarından 11-13 arası puan çıkartırsak ikincilik hedefi gerçekçi olur

En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• chatgpt 5 pro'ya tek tek 11. haftaya kadar olan maçları verdim. kalan maçlarda skorlar nasıl olur? 17. hafta itibari ile puan durumu ne olur diye sordum. sonuç;

| # | takım | o | g | b | m | a | y | av. | p |
                | -- | ---------------- | -- | -- | - | -- | -- | -- | ------ | ------ |
                | 1 | galatasaray | 17 | 15 | 2 | 0 | 36 | 5 | 31 | 47 |
                | 2 | fenerbahçe | 17 | 12 | 4 | 1 | 30 | 9 | 21 | 40 |
                | 3 | trabzonspor | 17 | 12 | 4 | 1 | 22 | 7 | 15 | 40 |
                | 4 | göztepe | 17 | 10 | 5 | 2 | 18 | 6 | 12 | 35 |
                | 5 | samsunspor | 17 | 9 | 5 | 3 | 22 | 14 | 8 | 32 |
                | 6 | beşiktaş | 17 | 9 | 2 | 6 | 27 | 22 | 5 | 29 |
                | 7 | alanyaspor | 17 | 8 | 4 | 5 | 16 | 13 | 3 | 28 |
                | 8 | konyaspor | 17 | 8 | 2 | 7 | 26 | 25 | 1 | 26 |
                | 9 | gaziantep fk | 17 | 8 | 2 | 7 | 21 | 25 | -4 | 26 |
                | 10 | başakşehir fk | 17 | 6 | 4 | 7 | 15 | 12 | 3 | 22 |
                | 11 | kocaelispor | 17 | 6 | 2 | 9 | 13 | 19 | -6 | 20 |
                | 12 | çaykur rizespor | 17 | 5 | 4 | 8 | 19 | 24 | -5 | 19 |
                | 13 | kasımpaşa | 17 | 4 | 4 | 9 | 13 | 20 | -7 | 16 |
                | 14 | antalyaspor | 17 | 4 | 1 | 12 | 14 | 30 | -16 | 13 |
                | 15 | kayserispor | 17 | 2 | 6 | 9 | 15 | 34 | -19 | 12 |
                | 16 | gençlerbirliği | 17 | 3 | 2 | 12 | 11 | 22 | -11 | 11 |
                | 17 | eyüpspor | 17 | 2 | 2 | 13 | 6 | 20 | -14 | 8 |
                | 18 | fatih karagümrük | 17 | 2 | 1 | 14 | 14 | 31 | -17 | 7 |

bakalım ne kadar başarılı olacak. ayda 200 usd veriyorum bari iş harici keyfe ekstra analizler de yapsın arada.​

Yorum

• İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1 veya 2
                  Hala aynı fikirdeyim.
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Diğer takımlara bakınca, ilk 2 de bitireceğimizi düşünüyordum.

Fakat fenerin yine şike yapacağını gerçeğiyle 3. olabiliriz.
                    "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• 2,5.

Yorum

• İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Diğer takımlara bakınca, ilk 2 de bitireceğimizi düşünüyordum.

Fakat fenerin yine şike yapacağını gerçeğiyle 3. olabiliriz.

Antep ve samsuna verilen 4 puan çok aranacak telafisi gs fb galibiyetiyle olur
                        fb iki derbi galibiyeti almış durumda 3 derbi daha alırsalar büyük ihtimal sampiyon olurlar ayrıca şampiyonluğa hasret en aç takım onlar
                        biz farkı kapatmadan devam edebilirsek 2,incilik gelebilir fb gs kopup giderseler arkadan gelenler puan kaybederseler bizim ligde motivemiz düşer kupaya odaklanariz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                        Yükleniyor...
                        X