Bu zamanda yapilacak is degildi ziya hocanin biraz daha durmaliydi TRABZONSPOR Için,En azindan yönetimle görüsüp devre arasina kadar durmaliydi.Olsun ziya hoca biz seni böylede sevdik sen SEVMESENDE terk edip GITSENDE yolun açil olsun TESEKKÜRLER...Edited by: deco
BENIM ANLAMADIGIM NEDEN HERKES TEK BIR SUCLU ZIYA DOGAN MIS GIBI KONUSUYOR ACABA SIMDI TEK SUCLU ZIYA HOCAMI YANI FUTBOLCU OYNAMIYORSA VEDE TEKNIK HEYET HOCANIN ISTEDIGI ADAMI ALIPTA TAKIMI GUCLENDIRMEDIKTEN SONRA HOCA NE YAPSIN __________SORUYORUM_____________
bu bedene can TRABZONSPORLA verildi ancakta TRABZONSPORla beraber alinir
Bu taraftar uzun süredir hic bir teknik adami bu kadar sevip bagrina basmamisti. ve hiç bir teknik adaminada bu kadar güvenmemisti. Baslangiçta çogunlugumuz sana inandik , sana güvendik. Çünkü hirsin takdire sayandi. Bize umut veriyordu.
Yönetimle anlasamadin, istedigin futbolcular alinmadi, I.Ege konusunda yönetimle ters düstün. Önce Cl sonra uefa hedeflerimizden uzaklastik. elimizde sadece lig kaldi. bu arada sesler yükselmeye basladi. del bosque ye gösterilen müsamaha gösterilmedi sana, cünkü sen Trabzonsporda görev yapiyorsun. Çünkü sen bugüne kadar ne çektiyse kendi içinden çekmis olan bir kulüpte sorumluluk üstlenmistin.
Bugünkü gazeteleri okuyormusun hocam ? Ne kadar da keyifliler, ne güzel basliklar bulmuslar kendilerine. Trabzon kayniyor, Trabzon kendi kendini parçaliyor , yüzlerindeki mutluluk ve keyifi düsünmek dahi istemiyorum.
Gidisine üzülenlerden degilim , aksine geldigin günden beri hep seni savundum. Bence gidecek olan yönetimdi. Ama sen gitmeyi tercih ettin ?
Neden Hocam.. Neden ???
Su an korkaklikla, birakip kaçmakla suclaniyorsun Hocam.
Bir insan ekmegini bu kadar kolay birakip gidebilirmi ? Para kazandigi kapiyi bu kadar kolay kapatabilirmi ?
Bana bu istifanin arkasinda bizim bilmedigimiz, bizlerden saklanan cok daha farkli seyler oldugu gibime geliyor...
Devlet , Sirket, Takim vb... Yönetimler, hep kapali kapilar ardinda yapilan görüsmelerle yönetilir. Bu istifanin arkasindaki gerçekleri çogu istifalardaki oldugu gibi hiç bir zaman ögrenemeyecegiz.
Onun için yine kendi düsüncelerimi yazayim ;
Birinci secenegim Yönetim aranizdaki gizli problemlerden. Eger böyleyse Güle güle git Hocam, Yaptigin hersey için çok tesekkürler, Hakkimiz sana Helal olsun...
Ikincisi düsünmek bile istemedigim , ama teori olarak ortaya atilan ve bjk ile anlasti kendine gitme zemini hazirladi. Eger böyle bir seyi görürsek
Bu taraftar seni hiç bir unutmaz hocam hiç bir zaman ( ! ) ...
Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ... Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
Böyle polemiklerin olusmasina sebep olan her neyse hem Trabzonspor' a hem Ziya DOGAN' a zarar veriyor. Ortada bu gerçek varken neden herkes susuyor anlamadim gitti. Ziya DOGAN gitti ama neden.?!? Nedir bu sessizlik.?!? Neden kimse bisii söylemiyor.?!? Çok ilginç yahu iki tarafta susuyor.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yorumlari okudum. Her konuda oldugu gibi bu konuda da darmadaginiz. Her kafadan ayri bir ses çikiyor. Farkli fikirlerin olmasi güzel de bu kadari pek saglikli degil. Bazilari diyor ki, "Ziya hoca bu taraftara hayal edemeyecegi duygulari tattirdi ama yaranamadi." Bazilari buna karsi çikiyor ve "Basarisizdi." diyor, vs. Aslinda taraftar Ziya hocayi hep benimsedi, ona güvendi. Bireysel tepkiler olsa bile çogunluk ondan yanaydi tipki benim gibi. Ama itiraf etmek gerekir ki, son FB maçi Ziya hoca konusunda kafalarda soru isaretleri olusturdu. Ziya hocaya korkak dendi, ben buna hep karsi çiktim. "Her hocanin bir oyun anlayisi oldugunu, Lucescu'ya da bu ülkede "korkak" dendigini ama yaptiklarinin ortada oldugunu, önemli olanin netice oldugunu" savundum. Ama son FB maçi gösterdi ki, Ziya hoca neticeyi getirmeyen bir anlayista israr ediyor. Kisacasi bugün itibari ile istatistiksel olarak son yillarda TS'daki en basarili hoca olsa da Ziya Dogan bazi seyleri asamadi ve geldigi günden bu yana ona güvenen taraftarda bir "güven sorunu" olusmasina neden oldu. Bence taraftar açisindan olayin en kritik olan yani buydu.
Bir de olayin yönetim yani var. Bugünkü basin toplantisinda Ziya Dogan, istifasinin bir birikimin sonucu oldugunu söyledi. Bence sezon basi Kayseri deplasmanina giderken havalimaninda yaptigi açiklama ile baslayan süreç Konya'da son buldu. Yönetim ile arasinda neler geçtigini çok iyi bilmiyoruz tabi ama iliskilerin samimiyetini kaybettigi belli ki bu istifa geldi. Tahmin ediyorum Konya maçini kazansak bile Ziya hoca istifasini açiklayacakti.
Özet olarak Ziya hocanin genel durumuna deginerek bu konuyu kapatmak istiyorum. Ziya hoca çalistirdigi tüm takimlardan tuhaf sekilde ayriliyor. Malatyaspor'da büyük isler yaptiktan sonra, oradaki misyonunu tamamladigini düsünerek ayrildi. Sonra Konyaya gitti ama orada da yönetimle anlasamayarak ayrildi. TS'daki durumu da malum. Kariyeri açisindan biraz daha sakin olmali ve uzun vadeli düsünerek hareket etmeli. Hirsinin zaman zaman O'na hatali kararlar aldirdigini tahmin ediyorum. Bunlari asar ve "büyük takim hocasi" olmayi basarabilirse Ziya Dogan daha büyük islere imza atabilir. TS'a yaptigi hizmet içi O'na tesekkür ediyor, bu konuyu sahsen kapatiyorum. Artik Ziya Dogan konusuna takilip kalmamizin bir anlami yok.Edited by: metehan
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Metehansöylenecek olan herseyi söylemis zaten. Trabzonspor'umuza hizmet ederken destekledik, hizmetlerini unutmayiz. Tesekkürler Ziya Dogan. Yolun açik olsun. Biz Trabzonspor'uz. Önümüz aydinlik. Gözün arkada kalmasin.
Takimin en cok ihtiyaci oldugu dönem de birakip giden Ziya hocanin artindan.buradan ona simdiye kadarki hizmetlerinden dolayi tesekkür etmek icimden gecmiyor dogrusu.
Seni cok sevmistik Ziya Hoca.Umar?m bize gücenmezsin cünkü gösterice?imiz performansla Allah?n izniyle seni pisman edicez bizi b?rakt???na.Yine de hizmetlerin icin tesekkürler
Birgün kars?las?caz ve o zaman trabzonsporun buyuklugunu daha iyi anliycaksin
Yorum