Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hersey için tesekkürler Ziya Dogan!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bence Ziya Dogan'a tesekkür etmeliyiz,bize yillar sonra tekrar sampiyon olabilecegimiz duygusunu verdi.Artik bundan sonra geçmisi iyi süzüp ayni hatalari yapmamamiz lazim.

Mehmet Akif'in(sanirim) dedigi gibi' tarih tekerrür eder diyorlar hiç ibret alinsaydi tekerrür edermiydi?

Yorum

İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi

Tabi ki herkesin yorumuna saygi duyuyorum,farkli düsünmemiz normaldir.Ziya Hoca'ya korkak dediler diye istifa ettiyse,demekki gerçekten korkakmis...Kalip mücadele etseydi de korkak sizsiniz diye cümle aleme gösterseydi...

Sizbu sayfalardaki yorumlara bakarak mi Ziya Hoca itham edildi,korkak ilan edildi diyorsunuz?Çünkü Ziya Hoca'ya kesinlikle tribünlerden en ufak bir tepki gelmedi,her zaman arkasindaydi taraftar,maglubiyetlerden sonra bile böyle bir olay yasanmadi.Kendisi bu sayfalari okuyup da mi istifa etti?Imkani yok...Ayrica zamanlamasi o kadar kötü ki bedelini çok agir olarak ödeyecek olan Trabzonspor'dur,en azindan üç hafta daha bekleseydi ,Trabzonspor'u önemsemedigini düsünmezdim...

seçimler öncesi anketler yapilir bazi gruplar denek alinarak. o anketler genelde dogru çikar. anketlerde önde gelen x parti o seçimi kazanir. çünkü denek alinan grup potansiyel seçmenin bir parçasidir. bmn üyeleri de trabzonspor taraftarinin sesidir. yapilan farkli yorumlar esasinda trabzonspor taraftarinin yorumlaridir.

ziya hoca elbette bu sayfalari okuyarak istifa etmedi. ama anlatmak istedigimi de sanirim vermis oldugum örnekle anlattim.

saygilar
      Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

Neyse arkadaslar baki olan Trabzonspor ve taraftaridir artik Ziya Hoca'yla veya onsuz basariyi arayacagiz. Yapmadiklarini elestirelim ama yaptiklarini da gözardi etmeden veda edelim. Güle güle Ziya Hoca[img]smileys/smiley32.gif[/img]
        Koyverdun gittun bizi...
        Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
        Republic of Of
        [COLOR="DarkRed"]

Yorum

Ziya Hoca istifa ETMEMELIYDI!!

Onun yaptigi resmen yari yolda birakmaktir!!

En çok ben savunurdum kalmasini..Kendi kendime hatta 5-6 yil bizde kalacagini, efsane olacagini düsümüstüm..Son maçlardaki korkakligina da göz yumdum ama..Bu istifasi benim içimdeki Adam gibi adam Ziya Dogan'i öldürdü..

Biz Konyaya deplasmana gittik.Hiç susmadik.Maç boyunca bagirdik.Ama kimseden maç bitince "Istifa" sesi çikmadi!!Bitis düdügüyle birlikte "Trabzon,Trabzon!!!" tezahürati basladi..

Yönetim zaten istifayi kabul etmeyecek kadar destek veriyordu..

Bu sartlarda çekip gitmek hiç yakismadi..

Ayip ettin Ziya HOCA!!!!!!!
          Bir lokma ekmege, bir yudum su içmeye

Yine de sükretmeye, raziysan gel benimle!..

Yorum

Kaçmak denir bu gidise, yari yolda birakmak... ne zorun vardi 3 maç daha bekleyip devre arasinda gitseydin de zarari asgariye indirsen fenami olurdu!! yoksa bu firsati birdaha bulumamdiye mi korktun? yazik ..... Hep yönetimler kovar hocayi ama bu kez tersi oldu ziya birakti Trabzonspor u. Çok küçük düstük çok, ziya dogan sevdalilari nerdesiniz? Biz elestirirken çok hararetli savunuyordunuz, alin iste adam gibi adaminiz ziya dogan[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

istanbul takimlarini tutan hoca istemiyorum Trabzonsporu tutan trabzon kokenli hoca istiyorum!
              İnsan ol evlat!

Yorum

febe macindan sonrada yazmistim buraya, kendisine tesekkür edip yollamamiz gerekir diye. maalesef yönetimin yapamadigini adam gibi adam yapti. onun icin kendisine bize, verdigi katkilar icin sonsuz tesekkür ediyorum, diger yasaminda bize karsi olmasada basarilar diliyorum.

ve gercekten basarini istedigim bir hocaydin, ziya hoca.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] TESEKKÜRLER[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                Tempesta sul Mare Nero

Yorum

evet yaptiklari için tesekkür ediyoruz. ama yapamadiklari içinde onun bize bir özür borcu var.

Yorum

İlk olarak Ziya Dogan tarafından gönderildi
                    gittigi iyi oldu.
                    herkes icin hayirli olsun. bu saatten sonra zaten bize faydasi dokunmazdi.

Gittigi iyi mi oldu sen nickine ters düsüyosun be dostum

Yorum

Herseye ragmen ben çok sevdim Ziya Hocayi,kibirden gururdan uzak anadolu insani sifatiyla durusu her zaman olumlu oldu. Tesekkür etmek zamani yolu açik olsun sagolsun cani sagolsun.

Tek üzüldügüm neden geçen yilk güzel futbolu bu yil oynatamadi,neden konsantre olamadi?i
                      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

ben bu takima hizmet eden herkes gibi ziya dogan'a da cok cok tesekkur ediyorum. yaptigi yanlislardan cok yasattigi guzellikler ve yasatmaya calistiklari icin tesekkur ediyorum.

evet dogru istifa etti ama istifaya goturen nedenleri ADAM GIBI ADAMLIGINDAN dolayi olsa gerek anlatmadan kibarca ayrildi....

ya dune kadar adama iyi seyler soyleyip ondan sonra KACAK KORKAK vs gibi kelimeler bize hic yakismiyor bence....

TEKRAR TESEKKURLER ZIYA DOGAN....
                        HERSEY YALAN OLSA BILE
                        EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          İlk olarak shipbroker61 tarafından gönderildi

ben bu takima hizmet eden herkes gibi ziya dogan'a da cok cok tesekkur ediyorum. yaptigi yanlislardan cok yasattigi guzellikler ve yasatmaya calistiklari icin tesekkur ediyorum.

evet dogru istifa etti ama istifaya goturen nedenleri ADAM GIBI ADAMLIGINDAN dolayi olsa gerek anlatmadan kibarca ayrildi....

ya dune kadar adama iyi seyler soyleyip ondan sonra KACAK KORKAK vs gibi kelimeler bize hic yakismiyor bence....

TEKRAR TESEKKURLER ZIYA DOGAN....

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]herhalde türkiyeden baska hiçbir yerde yoktur: 2 ay önce pankart açip adina yürüyüsler düzenlenen bir adami ayni insanlarin simdi istememesi.biz bu taraftarla nasil sampiyon olcaz, Allah isimizi kolaya getirsin.

Yorum

bugüne kadar yaptiklarin için tesekkürler ziya dogan ama keske ilk yarinin sonunu bekleyipde istifa etseydin!! Trabzonsporu gerçekten düsünsen böyle yapardin fakat malesef 3 maç kala takimini biraktin!! adam gibi adamlik bu degil!!!!! bu taraftar hiç bir hocaya böyle sahip çikmamisti hemde en kritik zamanda aldigin maglubiyetlere ragmen...

her ne kadar sampiyonluk yarisinda geride kalsakda önümüzdeki üç maç çok önemli insallah ihsan hoca veorhan basarili bir sekilde ilk yariyi çikarabilir ...
                            75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

Tak1ma yeni bi heyecan gerekliydi.

Yorum

Devre arasinda yönetimin takima kaliteli transferler yapicagini bilseydim Ziya hocanin kalmasini isterdim! Yinede tesekkürler Ziya hoca bize uzun zamandir tadamadigimiz sampiyonluk yarisini tattirdi.Trabzonspor büyüktür iyi bir calistirici bulur! ! !
                                Şampiyonluk hasreti çıldırttı bizi!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X